Finn en spesialist i regnskapsføring med Ageras

Ageras har et landsdekkende nettverk av regnskapsførere

Hos Ageras kan vi sette deg i kontakt med spesialister innen regnskapsføring som kan hjelpe deg i travle perioder, eller en regnskapsfører som kan håndtere alt av bokføring og regnskapsføring for din bedrift.

Ageras har vært på markedet siden 2012, og har opparbeidet seg et profesjonelt nettverk av spesialister innen regnskapsføring og økonomi. Det betyr at vi enkelt kan matche deg med akkurat den rette fagpersonen du trenger til din virksomhets regnskapsføring. Vi har hjulpet flere titalls tusen mennesker med å finne den rette spesialisten, og vi kan gjøre det samme for deg.

Regnskapsføring kan være tidskrevende og kjedelig, det krever riktig kunnskap og er lett å nedprioritere for andre gjøremål. Men regnskapet må prioriteres, det er nettopp det vi ønsker å hjelpe deg med. Det koster deg bare de to minuttene det tar å beskrive hva du ønsker at en spesialist i regnskap skal hjelpe deg med. Mens vi leter etter en spesialist til deg, kan du bruke tiden din på andre ting. 

Slik fungerer Ageras

1
Beskriv hva det er du trenger hjelp med og hva du vil at regnskapsføreren skal gjøre, da blir det lettere å matche deg med den rette spesialisten i regnskapsføring.
2
Du får opptil 3 tilbud innen 48 timer. Disse sammenligner du med tanke på hvilke krav og preferanser du har.
3
Velg hvilket av dine 3 tilbud du vil gå for, og start samarbeidet med en regnskapsfører som er kvalifisert til å hjelpe deg. Vår tjeneste er uforpliktende, så du står fritt til å velge å ikke benytte tilbudene.

Hva er poenget med regnskapsføring?

Man fører regnskap for å ha kontroll på virksomhetens inntekter og utgifter. Korrekt bokføring gir deg god oversikt over virksomhetens eiendeler, MVA, utestående saldoer hos leverandører, feriepenger for ansatte, osv. Når regnskapet er i orden, kan du enkelt få oversikt over virksomhetens økonomi og ta avgjørelser fundert i et solid økonomisk grunnlag.

Det blir mye lettere for deg med profesjonell hjelp til regnskapsføringen

Profesjonell hjelp fra en regnskapsfører sørger for at alt er korrekt og overholder regnskapsføringsloven. Det er regnskapsførere som er eksperter på dette og de passer derfor på at alt er korrekt i regnskapet. Samtidig kan en regnskapsfører skape ekstra trygghet og hjelper å holde orden i bilagene dine.

Trenger du en ekspert i regnskapsføring?

I enhver virksomhet er det alltid regnskapsoppgaver som må bli gjort nesten hver dag. Dette er noe som lett kan hope seg opp og det er ikke alle som har kapasitet til å gjennomføre disse oppgavene. En regnskapsfører kan ta seg av disse oppgavene slik at du kan fokusere på å drive bedriften og skape vekst.

Regnskapsfører i Oslo

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Bergen

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Trondheim

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Stavanger

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Drammen

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Tromsø

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Kristiansand

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Hamar

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Ålesund

Motta gratis tilbud nå

Få hjelp til å holde orden i regnskapet

En spesialist i regnskapsføring kan sørge for å holde orden i bilag og korrekt bokføre virksomhetens inntekter og utgifter. Ønsker du hjelp til å sende inn MVA-melding, næringsoppgaver og årsregnskap til staten, på en korrekt måte og samtidig overholde regnskapsfristene, er det en oppgave regnskapsføreren kan hjelpe deg med. En spesialist i regnskapsføring skal sikre at regnskapet er utarbeidet i henhold til regnskapsloven. Ettersom disse tallene utgjør grunnlaget for beregning av skatter og avgifter, kan feil koste dyrt.

Gå ikke glipp av avskrivinger og fradrag du kan ha rett til

Om du ikke selv føler deg helt trygg på periodisering, avskriving og vurdering av fradrag på inngående MVA, er dette noe en spesialist i regnskapsføring hjelpe deg med.

Korrekt bokføring og korrekt dokumentasjon

Det er et krav at regnskap skal være dokumentert og sporbart. Det innebærer at alt som blir bokført skal ha kvittering, faktura, bankutskrift eller lignende som bekrefter at det som står i regnskapet stemmer. Her kan en spesialist i regnskapsføring hjelpe deg med å passe på at alt er korrekt bokført og korrekt dokumentert.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?