Få tilbud fra opptil 3 regnskapsførere

Les våre personvernregler

Finn en spesialist i regnskapsføring med Ageras

Ageras har et landsdekkende nettverk av regnskapsførere

Hos Ageras er vi i stand til å sette deg i kontakt med spesialister innen regnskapsføring som kan hjelpe deg i travle perioder, eller en regnskapsfører som kan håndtere alt av bokføring og regnskapsføring for deg.

Ageras har vært på markedet siden 2012, og har opparbeidet seg et profesjonelt nettverk av spesialister innen regnskapsføring og økonomi. Det betyr at vi enkelt kan matche deg med akkurat den rette fagpersonen du trenger til din virksomhets regnskapsføring. Vi har hjulpet flere titalls tusen mennesker med å finne den rette spesialisten, og vi kan gjøre det samme for deg.

Regnskapsføring kan være tidkrevende, kjedelig, det krever riktig kunnskap og regnskapsføring er lett å nedprioritere for andre gjøremål. Men regnskapet må prioriteres, og det er nettopp det vi ønsker å hjelpe deg med. Det koster deg ingenting å bruke vår formidlingstjeneste, annet enn tiden de 2 minuttene det tar å beskrive hva du ønsker at en spesialist i regnskapsføring skal hjelpe deg med.

Få tilbud fra opptil 3 regnskapsførere

Les våre personvernregler

Slik fungerer Ageras

1
Beskriv hva det er du trenger hjelp med og hva du vil at regnskapsføreren skal gjøre, da blir det lettere å matche deg med den rette spesialisten i regnskapsføring.
2
Du får opptil 3 tilbud innen 48 timer. Disse sammenligner du med tanke på hvilke krav og preferanser du har.
3
Velg hvilket av dine 3 tilbud du vil gå for, og start samarbeidet med en regnskapsfører som er kvalifisert til å hjelpe deg. Vår tjeneste er uforpliktende, så du står fritt til å velge å ikke benytte tilbudene.

Hva er poenget med regnskapsføring?

Man fører regnskap for å ha kontroll på virksomhetens inntekter og utgifter. Korrekt bokføring gir deg enkelt oversikt over virksomhetens eiendeler, MVA, utestående saldoer hos leverandører, feriepenger for ansatte, osv. Når regnskapet er i orden, kan du enkelt få oversikt over virksomhetens økonomi og ta avgjørelser fundert i et solid økonomisk grunnlag.

Det blir mye lettere for deg med profesjonell hjelp til regnskapsføringen

Når du velger å outsource virksomhetens regnskapsføring er det en profesjonell regnskapsfører som sørger for at regnskapet ditt er korrekt og overholder regnskapsføringsloven. En regnskapsfører kan også sørge å rapportere korrekte mva-regnskap, bidra til å holde orden i bilagene dine, og gir deg større trygghet.

Trenger du en ekspert i regnskapsføring?

I de aller fleste virksomheter, uavhengig av størrelse, er det regnskapsoppgaver som trenger å bli gjort på nesten daglig basis. Ønsker du heller og bruke tiden din på det du er best til, nemlig å drive og vekste virksomheten din, så kan det være til stor hjelp å la noen andre ta seg av regnskapsføringen.

Regnskapsfører i Oslo

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Bergen

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Trondheim

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Stavanger

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Drammen

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Tromsø

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Kristiansand

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Hamar

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Ålesund

Motta gratis tilbud nå

Få hjelp til å holde orden i regnskapet

En spesialist i regnskapsføring kan sørge for å holde orden i bilag og korrekt bokføre virksomhetens inntekter og utgifter. Ønsker du hjelp til å sende inn MVA-melding, næringsoppgaver og årsregnskap til staten, på en korrekt måte og samtidig overholde regnskapsfristene, er det en oppgave regnskapsføreren kan hjelpe deg med. En spesialist i regnskapsføring skal sikre at regnskapet er utarbeidet i henhold til regnskapsloven. Og siden disse tallene utgjør grunnlaget for beregning av skatter og avgifter, kan feil koste dyrt.

Gå ikke glipp av avskrivinger og fradrag du kan ha rett til

Om du ikke selv føler deg helt trygg på periodisering, avskriving og vurdering av fradrag på inngående MVA, er dette noe en spesialist i regnskapsføring hjelpe deg med.

Korrekt bokføring og korrekt dokumentasjon

Det er et krav at regnskap skal være dokumentert og sporbart. Det innebærer at alt som blir bokført skal ha kvittering, faktura, bankutskrift eller lignende som bekrefter at det som står i regnskapet stemmer. Her kan en spesialist i regnskapsføring hjelpe deg med å passe på at alt er korrekt bokført og korrekt dokumentert.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?