Få hjelp til regnskap

Få hjelp til regnskap med Ageras

Vi har ekspertene i regnskap

Regnskap kan virke ganske vanskelig og komplisert dersom du ikke kan det. Det er både regler og tidsfrister som skal overholdes, og det kan ta tid å få jobben utført på en ordentlig måte.

Prøv Ageras du også; tusenvis av norske virksomhetseiere har allerede brukt oss til å finne hjelp til sitt regnskap.

Få hjelp til regnskap
Få hjelp til regnskap

Så lett er det å få hjelp med regnskap:

1
Utfyll skjemaet vårt så vi vet hva du trenger hjelp med.
2
Du får opp til 3 tilbud på regnskap innen 48 timer.
3
Sammenlign tilbudene og velg det som passer deg best.
Få hjelp til regnskap
Få hjelp til regnskap

Regnskap for enkeltmannsforetak

Enkeltmannsforetak trenger ikke i de aller fleste tilfeller ikke å sende inn årsregnskap. Det er størrelsen på omsetningen din som avgjør dette, og den skal være på rundt 20 millioner før årsregnskap er en nødvendighet. Regnskapet ditt danner grunnlag for selvangivelsen for næringsdrivende, og vedleggene næringsoppgave og personinntektsskjema. Er næringsinntekten under 50 000 kr i året er det ikke nødvendig å fylle ut de to vedleggene. Innrapportering av merverdiavgift gjelder også kun for enkeltmannsforetak med en inntjening på mer enn 50 000 i året.

Regnskap for aksjeselskaper

Når det gjelder aksjeselskaper kan regnskap straks bli en mer kompleks affære, med flere elementer involvert. Et regnskap as må levere årsregnskap, og er også revisjonspliktig dersom omsetningen er over 5 millioner kroner. En særregel sørger derimot for at alle advokater, regnskapsførere og eiendomsmeglere må ha revisor uansett hvor liten eller stor omsetningen er. I et aksjeselskap er det styret som har ansvaret for at regnskapet er korrekt utført.

Regnskap for foreninger

Foreninger består ofte av frivillige, og det betyr at jobben som kasserer og regnskapsfører ikke nødvendigvis utføres av samme person hele tiden. Foreninger med mer enn 20 millioner i verdier eller ansatte tilsvarende 20 årsverk er pliktige til å levere regnskap. Mindre foreninger er dermed ikke pliktige, men et regnskap er likevel et godt verktøy for økonomistyring. I tillegg vil regnskapet vise medlemmene av foreningen at pengene forvaltes på riktig måte. Det er viktig å utarbeide et system som gjør det enkelt for den neste som får oppgaven med å føre regnskapet.

Regnskapsfører i Oslo

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Bergen

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Trondheim

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Stavanger

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Drammen

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Tromsø

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Hamar

Finn hjelp til regnskap

Regnskapsfører i Ålesund

Finn hjelp til regnskap

Bilagsføringen

Bilagene er selve grunnsteinen i regnskapet ditt. Bilagene er verdipapirer i form av kvitteringer, fakturaer og lignende. Disse skal føres i regnskapet, og så må de oppbevares på en måte som gjør det lett å finne dem igjen. Det er smart å utarbeide et godt og enkelt system for orden i regnskapet med en gang. En regnskapsfører kan hjelpe deg med det, om du lurer å hvordan du skal komme i gang.

Regnskapet skal følge lovverket

Regnskapsloven setter føringene for hvem som er regnskapspliktige, hvem som må ha revisor samt en del andre ting. Det er viktig å gjøre seg kjent med denne loven, og sørge for at bedriften følger det som gjelder for den. Det er også en rekke frister for regnskap som må følges, og disse handler om når årsregnskap skal leveres, frist for selvangivelse og momsregistrering. Det er viktig å ha oversikt frister for regnskap slik at bedriften slipper unødvendige utgifter til gebyrer og lignende.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?