Finn en spesialist på regnskap

Ageras er en formidlingstjeneste som gratis og uforpliktende hjelper deg med å finne en som kan føre regnskap

Regnskap kan virke ganske vanskelig og komplisert dersom du ikke kan det. Det er både regler og tidsfrister som skal overholdes, og det kan ta tid å få jobben utført på en ordentlig måte. Dersom du egentlig ikke har den kompetansen som skal til eller ikke ønsker å bruke tid på det, kan det være fordelaktig å få hjelp med regnskapet.

Det er her Ageras kommer inn i bildet. Vi er en formidlingstjeneste og har et profesjonelt nettverk av finansielle spesialister. Dette bruker vi til å hjelpe deg med å finne den helt riktige personen til ditt behov. Denne servicen er både gratis og uforpliktende. For å få utført regnskap i Norge trenger du ikke å gjøre annet enn å gi oss en beskrivelse av hvilket behov du har. Deretter sjekker vi nettverket vårt og finner opp til 3 dyktige fagpersoner som kan gjøre jobben. Disse 3 vil komme med et tilbud til deg, og du står fritt til å velge den fagpersonen som passer deg best ut fra pris, kvalitet og andre preferanser.

Motta opp til 3 gratis tilbud

Slik fungerer Ageras:

1
Send inn en kort beskrivelse av behovet. Vi skanner nettverket av dyktige fagpersoner og finner opp til 3 med riktig kompetanse for deg.
2
Kandidatene sender deg sine uforpliktende tilbud, og du kan i ro og mak sammenligne dem.
3
Velg den kandidaten og det tilbudet som passer best til deg og bedriften din, og få jobben gjort.
Motta opp til 3 gratis tilbud
Motta opp til 3 gratis tilbud

Regnskap for enkeltmannsforetak

Enkeltmannsforetak trenger ikke i de aller fleste tilfeller ikke å sende inn årsregnskap. Det er størrelsen på omsetningen din som avgjør dette, og den skal være på rundt 20 millioner før årsregnskap er en nødvendighet. Regnskapet ditt danner grunnlag for selvangivelsen for næringsdrivende, og vedleggene næringsoppgave og personinntektsskjema. Er næringsinntekten under 50 000 kr i året er det ikke nødvendig å fylle ut de to vedleggene. Innrapportering av merverdiavgift gjelder også kun for enkeltmannsforetak med en inntjening på mer enn 50 000 i året.

Regnskap for aksjeselskaper

Når det gjelder aksjeselskaper kan regnskap straks bli en mer kompleks affære, med flere elementer involvert. Et regnskap as må levere årsregnskap, og er også revisjonspliktig dersom omsetningen er over 5 millioner kroner. En særregel sørger derimot for at alle advokater, regnskapsførere og eiendomsmeglere må ha revisor uansett hvor liten eller stor omsetningen er. I et aksjeselskap er det styret som har ansvaret for at regnskapet er korrekt utført.

Regnskap for foreninger

Foreninger består ofte av frivillige, og det betyr at jobben som kasserer og regnskapsfører ikke nødvendigvis utføres av samme person hele tiden. Foreninger med mer enn 20 millioner i verdier eller ansatte tilsvarende 20 årsverk er pliktige til å levere regnskap. Mindre foreninger er dermed ikke pliktige, men et regnskap er likevel et godt verktøy for økonomistyring. I tillegg vil regnskapet vise medlemmene av foreningen at pengene forvaltes på riktig måte. Det er viktig å utarbeide et system som gjør det enkelt for den neste som får oppgaven med å føre regnskapet.

Regnskapsfører i Oslo

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Bergen

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Trondheim

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Stavanger

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Drammen

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Tromsø

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Kristiansand

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Hamar

Motta gratis tilbud nå

Regnskapsfører i Ålesund

Motta gratis tilbud nå

Bilagsføringen

Bilagene er selve grunnsteinen i regnskapet ditt. Bilagene er verdipapirer i form av kvitteringer, fakturaer og lignende. Disse skal føres i regnskapet, og så må de oppbevares på en måte som gjør det lett å finne dem igjen. Det er smart å utarbeide et godt og enkelt system for dette med en gang. En regnskapsfører kan hjelpe deg med det, om du lurer å hvordan du skal komme i gang.

Å følge lovverket

Regnskapsloven setter føringene for hvem som er regnskapspliktige, hvem som må ha revisor samt en del andre ting. Det er viktig å gjøre seg kjent med denne loven, og sørge for at bedriften følger det som gjelder for den. Det er også en rekke frister som må følges, og disse handler om når årsregnskap skal leveres, frist for selvangivelse og momsregistrering. Det er viktig å ha oversikt over dette, slik at bedriften slipper unødvendige utgifter til gebyrer og lignende.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?