Slik fungerer vår tjeneste

Ageras hjelper virksomhetseiere med å finne den riktige revisoren eller regnskapsførereren

Slik fungerer Ageras

Vår prosess

Vi ønsker å gjøre prosessen med å finne en ny revisor så praktisk som mulig for deg, uansett om du driver et stort selskap, er i oppstartsfasen eller er en privatperson. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt skjema og utforske vår brede database av eksperter som passer dine behov. Vår tjeneste er helt gratis og uforpliktende.

1

Fyll ut skjemaet

Du trenger bare å skrive inn firmanavnet ditt eller organisasjonsnummeret, og vi vil automatisk hente inn informasjon om din virksomhet. Du kan også velge å fylle ut skjemaet manuelt.

Start her

100% risikofritt

Vår tjeneste er helt uforpliktende.

100% gratis

Det er gratis å bruke vår tjeneste.

2

Utforsk databasen

Utforsk vår store partnerdatabase, tilpasset for å møte dine krav og behov.

Start her

Erfaring siden 2012

Vi vet hva som skal til for å finne ditt perfekte match.

4,8 i rating

Vi bruker mange ressurser på å spesialisere oss i å møte våre kunders behov.

3

Book samtale

Book en uforpliktende samtale med opptil tre eksperter. Velg deretter den eksperten som best matcher dine behov.

Start her

Vi garanterer service av høy kvalitet

Finn ditt perfekte match blant våre 5.000+ eksperter.

Basert på 5.000+ kundeanmeldelser

Få fri tilgang til tusenvis av anmeldelser av våre revisorer og regnskapsførere.

Derfor er vår tjeneste unik

Vi sparer bedriftseiere for hodepinen ved å finne den rette revisoren eller regnskapsføreren. Derfor har mer enn 200 000 bedriftseiere brukt Ageras' tjeneste.

Garantert kvalitet

Screened fagfolk

Vi legger stor vekt på din trygghet, derfor gjennomgår hver partner på vår plattform en screeningprosess for å sikre at de lever opp til våre høye standarder for profesjonalitet og ekspertise.

Find den rette eksperten

Uforpliktende samtale

Ved å fylle ut vårt skjema får du tilgang til vår partnerdatabase samt muligheten for en gratis og uforpliktende samtale med opptil tre partnere. Dette gir deg en unik sjanse til å sikre det perfekte matchet.

100% Risikofritt

Skreddersydd løsning

Ditt økonomiske behov er unikt, og våre partnere tilbyr skreddersydde løsninger, enten du driver et stort selskap, er i oppstartsfase eller er en privatperson.

Strukturen bak tilbudene

Du kan enkelt få overblikk over dine tilbud, så du kan sammenligne prise, kompetanse, tjeneste og anmeldelser. Se eksempel på et tilbud nedenunder.

Få et hurtig overblikk her

Magnus Holtan

Regnskapsfører hos Magna Consulting

Magnus Holtan

  • Autorisert Regnskapsfører
  • 7 års erfaring
  • Visma e-Accounting ekspert
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Ansvarsforsikring

Spesialiteter

Digital Regnskapsføring

Skatterådgivning

Bedriftsrådgivning

Byggebransjen og eiendomsbransjen

Din potensielle regnskapsfører Få et hurtig overblikk

Ditt tilbud

Løpende bokføring- 150 bilag estimeres

7,000 kr

MVA-innberetning - Hver 2. Måned

5,000 kr

Skattemelding & Årsregnskap

8,000 kr

Lønnskjøring - 1 Ansatt

500 kr

Årlig total pris
26,500 kr

For å kunne tilby den beste service, kan det være vi kontakter deg for ytterligere informasjon om din virksomhet. Det kan dreie seg om filer, dokumenter eller annen relevant informasjon som ansees som nødvendig for å kunne hjelpe deg.

Detaljert tilbud

Beskjeder

Hei og god morgen, Magna Consulting er et regnskapskontor med mer en 10 års erfaring. Vi tilbyr komplette regnskapstjenester til alle type virksomheter. Vi vil gjerne hjelpe deg med å strukturere ditt regnskap, holde kontroll på din moms og skatt samt støtte deg med å utvikle din virksomhet i årene som kommer. Du er velkommen til å ta kontakt om du har noen spørsmål eller om det er noen ytterligere detaljer jeg burde kjenne til. Ser frem til å høre fra deg.
Magnus Holtan Magna Consulting
Send en sikker beskjed
Send beskjed
Send en privat beskjed

Vi er et dedikert team

Bak ageras er det et voksende team bestående av 85 + medarbeidere. Som hver dag dedikert jobber for å finne den riktige match

Vårt fantastiske team

85+

Møt vårt team

Finn din regnskapsfører i dag. 100% gratis og uforpliktende.

Kontakt os, vår kundeservice er klar til å hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Her kan du finne svar på de oftest stilte spørsmål. Har du bruk for hjelp? Kontakt oss

Hva koster Ageras-tjenesten?

Det er 100% gratis og uforpliktende å benytte vår tjeneste.

Kan Ageras hjelpe meg med revisjon eller regnskapsføring?

Ageras består ikke av revisorer og regnskapsførere, men vi er den beste uavhengige tjenesten for å skaffe de rette revisorene og regnskapsførerne for dine behov. Du trenger bare å fylle ut vårt skjema, som tar maksimalt 2 minutter - deretter får du tilgang til en stor partnerdatabase av eksperter, hvor du kan booke en uforpliktende samtale med opptil 3 eksperter - for å sikre det rette matchet.

Har Ageras revisorer eller regnskapsførere i nærheten av meg?

Ageras har et stort nettverk av revisorer og regnskapsførere spredt over hele landet. Vi legger vekt på å dekke ethvert geografisk område, inkludert rådgivere som jobber digitalt og ikke trenger å møtes fysisk. Enten du foretrekker digital eller personlig rådgivning, kan vi finne den rette rådgiveren for dine behov.

Hva gjør jeg etter at jeg har fullført booking av tre partnere?

Etter å ha fullført bookingprosessen, har du tatt et betydelig skritt mot å finne det perfekte matchet for dine behov. Nå kan du lene deg tilbake og slappe av. De valgte partnerne vil snart kontakte deg for å koordinere de neste stegene.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke hører fra en eller flere partnere jeg har booket?

I det sjeldne tilfellet at du ikke hører fra din valgte partner innen den angitte tidsrammen, ikke fortvil. Vi er her for å sikre at du har en problemfri opplevelse. Hvis du ikke mottar kommunikasjon innen den forventede tiden, er du velkommen til å kontakte oss, og vi vil sørge for å finne en alternativ match.

Hvordan vet jeg om mitt match leverer høy kvalitet?

Alle våre partnere, enten de er revisorer eller regnskapsførere, er blitt screenet før de ble lagt til på vår plattform. Våre ansatte bruker mye tid på å finne nye dyktige partnere, samt å pleie forholdet til eksisterende partnere for å opprettholde høy kvalitet. Du kan også se kundeanmeldelser av revisorer og regnskapsførere på vår plattform, slik at du kan ta en informert beslutning om hvilken rådgiver som passer best for dine behov.

Hva gjør jeg hvis mine behov endres etter at jeg har booket en samtale?

Vi forstår at behov kan endre seg. Hvis dine behov endrer seg etter at du har booket en eller flere partnere, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme endringene dine eller hjelpe deg med å finne en partner som bedre kan imøtekomme dine oppdaterte behov. Hvis du ikke lenger har behov og saken din skal avsluttes, vennligst gi beskjed til Ageras-supporten på telefon 21959201 mellom kl. 08.00-16.00.

Hvordan tjener Ageras penger?

Vi samarbeider med et stort antall revisorer og regnskapsførere som betaler et beløp for å få tilgang til vår plattform. Våre partnere bruker Ageras for å utvide sin kundebase.

Hvilke andre tjenester er tilgjengelige hos Ageras?

Ageras hjelper små bedrifter med å skalere. Du kan se hvordan her.

Kundeservice

Våre kunder kommer alltid i første rekke! Ta kontakt om du har noen spørsmål, vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Skriv til oss >

Vi er offline - ta kontakt med oss

[email protected]

Hurtig respons

+47 21959201

Mandag - Torsdag kl. 8.00-16.00 og Fredag kl. 9.00-16.00

Finn din regnskapsfører i dag. 100% gratis og uforpliktende.