Slik fungerer vår tjeneste

Ageras hjelper virksomhetseiere med å finne den riktige revisoren eller regnskapsførereren

Slik fungerer Ageras

Vår prosess

Ageras gjør det enkelt å finne den riktige revisoren eller regnskapsføreren. Gjennom 3 enkle trinn, sørger vi for at du kommer i kontakt med en regnskapsfører eller revisor som kan imøtekomme dine ønsker og behov.

1

Fyll ut skjemaet

Fortell kort om din virksomhet og beskriv kort hvilke tjenester du har behov for. Det tar kun 2 minutter!

Kom igang

100% risikofritt

Vår tjeneste er uforpliktende og 100% gratis

Hurtig prosess

Få 3 tilbud i løpet av noen timer

2

Motta 3 tilbud - som er håndplukket til deg

Din personlige kundekonsulent fra Ageras vil ringe deg for en kort samtale hvor dere sammen gjennomgår alle detaljer. Deretter vil din kundekonsulent matche deg med opptil tre regnskapsførere eller revisorer i vårt nettverk. Du vil motta 3 tilbud som er tilpasset dine ønsker og behov- 100% gratis og helt uforpliktende.

Motta opp til 3 tilbud

Personlig kundekonsulent

Din personlige kundekonsulent hos Ageras følger din henvendelse fra start til slutt.

4,7 i rating

Vi bruker mange resurser på i møtekomme våre kunders behov - ta ikke bare vårt ord på det

3

Sammenlign tilbudene

Gjennomgå tilbudene med den enkelte revisor eller regnskapsfører. Sammenlign pris, tjeneste, kvalifikasjon og anbefalinger så du kan ta en informert beslutning. Du har 100% kontroll over prosessen!

Vi garanterer service av høy kvalitet. Prøv nå >

Vi garanterer service av høy kvalitet

Vårt nettverk som består av 5000+ kvalitetsikrede revisorer og regnskapsførere gjør at vi kjapt kan finne din riktige samarbeidspartner.

Anbefalinger fra andre kunder

Anbefalinger fra kunder som deg - les anbefalinger fra nåværende og tidligere kunder.

Derfor er vår tjeneste unik

Vi sparer virksomhetseiere for den hodepinen det kan være å finne den riktige revisoren eller regnskapsføreren. Derfor har flere enn 200,000+ virksomhetseiere brukt Ageras.

Garantert kvalitet

Sammenlign innen du tar ditt valg

Din personlige kundekonsulent vil finne 3 revisorer eller regnskapsfører som imøtekommer dine ønsker og behov. Sammenlign pris, kvalifikasjon, tjeneste og anmeldelser direkte på vår platform og velg din favoritt.

Du har kontroll

Finn den riktige samarbeidspartner

Vi har hjulpet flere enn 200.000 + virksomheter med å finne den riktige regnskapsfører eller revisor. Vi vet hvem som er spesialisert innen hvilken bransje og innen hvilket geografisk område. Vi hjelper deg med å finne den riktige løsning.

100% Risikofritt

Gratis og uforpliktende

Det er gratis og uforpliktende å bruke Ageras. Uten noen betingelser vil vi hjelpe deg med å finne den riktige samarbeidspartner.

Strukturen bak tilbudene

Du kan enkelt få overblikk over dine tilbud, så du kan sammenligne prise, kompetanse, tjeneste og anmeldelser. Se eksempel på et tilbud nedenunder.

Få et hurtig overblikk her

Magnus Holtan

Regnskapsfører hos Magna Consulting

Magnus Holtan

  • Autorisert Regnskapsfører
  • 7 års erfaring
  • Visma e-Accounting ekspert
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Ansvarsforsikring

Spesialiteter

Digital Regnskapsføring

Skatterådgivning

Bedriftsrådgivning

Byggebransjen og eiendomsbransjen

Din potensielle regnskapsfører Få et hurtig overblikk

Ditt tilbud

Løpende bokføring- 150 bilag estimeres

7,000 kr

MVA-innberetning - Hver 2. Måned

5,000 kr

Skattemelding & Årsregnskap

8,000 kr

Lønnskjøring - 1 Ansatt

500 kr

Årlig total pris
26,500 kr

For å kunne tilby den beste service, kan det være vi kontakter deg for ytterligere informasjon om din virksomhet. Det kan dreie seg om filer, dokumenter eller annen relevant informasjon som ansees som nødvendig for å kunne hjelpe deg.

Detaljert tilbud

Beskjeder

Hei og god morgen, Magna Consulting er et regnskapskontor med mer en 10 års erfaring. Vi tilbyr komplette regnskapstjenester til alle type virksomheter. Vi vil gjerne hjelpe deg med å strukturere ditt regnskap, holde kontroll på din moms og skatt samt støtte deg med å utvikle din virksomhet i årene som kommer. Du er velkommen til å ta kontakt om du har noen spørsmål eller om det er noen ytterligere detaljer jeg burde kjenne til. Ser frem til å høre fra deg.
Magnus Holtan Magna Consulting
Send en sikker beskjed
Send beskjed
Send en privat beskjed

Vi er et dedikert team

Bak ageras er det et voksende team bestående av 85 + medarbeidere. Som hver dag dedikert jobber for å finne den riktige match

Vårt fantastiske team

85+

Møt vårt team

Jeg er klar til å hjelpe deg med å finne din nye regnskapsfører eller revisor

Andreas Selset, Head of Client Consulting

Ofte stilte spørsmål

Her kan du finne svar på de oftest stilte spørsmål. Har du bruk for hjelp? Kontakt oss

Hva koster det å bruke Ageras?

Vår tjeneste er helt gratis. Vi finner opptil 3 tilbud til deg fra revisorer eller regnskapsførere som imøtekommer dine ønsker og behov.

Kan Ageras hjelpe meg med revisjon eller regnskapsføring?

Ageras er ikke et revisjon eller regnskapskontor, men vi er den ledende formidlingstjeneste av regnskap og revisjonstjenester. Alt det krever er at du sender oss en henvendelse og vi vil i løpet av noen timer finne opptil 3 tilbud til deg fra en revisor eller regnskapsfører som er i vårt partner nettverk. 

Hvor lenge må jeg vente på mine tilbud?

Vi ber våre revisorer eller regnskapsførere om å sende deg deres tilbud snarest mulig etter at de har blitt matchet opp med deg. Etter at vi har startet et søk etter din nye samarbeidspartner kan du forvente å motta dine tilbud innen 48 timer. 

Hvorfor må jeg snakke med en kundekonsulent før jeg mottar mine tilbud?

For å kunne garantere at vi kan finne den riktige samarbeidspartner til deg, er det viktig at vi får alle detaljer og opplysninger om din virksomhet og dine behov og ønsker. Dermed kan vi sørge for at vi finner den revisoren eller regnskapsføreren som kan imøtekomme dine ønsker og behov. Når vi leter etter den riktige samarbeidspartner for deg ser vi på mer enn pris og kompetanser. Vi tar også høyde for kommunikasjonsstil, lokalisasjon, kjennskap til bransje med mer. 

Hva skjer når jeg velger å benytte ett av de mottatte tilbud?

Et samarbeid med en av våre samarbeidspartnere skjer under de samme villkår som om du selv hadde funnet den gjeldene revisor eller regnskapsfører. Det er noen ekstra fordeler med å bruke vår tjeneste. Når du har valgt din nye revisor eller regnskapsfører, så kan du være trygg på at du har valgt en dyktig og troverdig samarbeidspartner. Ved at du kan sammenligne tjenester, kompetanser og referanser fra andre kunder kan du føle deg trygg på at du kan ta en velinformert beslutning. 

Hva om jeg ikke velger å benytte ett av de mottatte tilbud?

Vår tjeneste er 100% uforpliktende. Det betyr at du ikke er forpliktet til å benytte et av de tilsendte tilbud. Da vi spesialiserer oss i matchmaking er vi sikre på at du vil like et av de mottatte tilbud.

Hvordan kvalitetssikrer Ageras de revisorer og regnskapsførere som dere samarbeider med?

Alle revisorer eller regnskapsførere som samarbeider med Ageras har blitt kvalitetsikret innen de blir med på vår plattform. Våre Account Managere bruker mye tid på å finne nye partnere, samt pleje nåværende samarbeid for å sikre den gode kvalitet. Utover dette får vi kontinuerlig tilbakemeldinger fra kunder som er i kontakt med våre samarbeidspartnere. Både gjennom kundeanmeldelser og konkrete tilbakemelding til vår kundeservice. Derfor kan du være trygg på at det er en serriøs aktør du inngår et samarbeid med. 

Har Ageras revisorer eller regnskapsførere i nærheten av meg?

Ageras har et landsdekkende nettverk av revisorer og regnskapsførere. Vi jobber for å dekke over alle geografiske områder, det inkluderer også revisorer eller regnskapsførere som kan jobbe digitalt. Uavhengig om du ønsker et digitalt eller mer lokalt samarbeid, kan vi finne den riktige samarbeidspartner til deg og din virksomhet.

Hvordan tjener Ageras penger?

Vi samarbeider med et stor antall revisorer og regnskapsførere som betaler et beløp for å få tilgang til vår portal. De bruker Ageras til å vekste deres kundeportefølje og for å få muligheten til å jobbe med nye kunder som deg!

Kundeservice

Våre kunder kommer alltid i første rekke! Ta kontakt om du har noen spørsmål, vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Skriv til oss >

Vi er offline - ta kontakt med oss

[email protected]

Hurtig respons

+47 21959201

Mandag - Torsdag kl. 8.00-16.00 og Fredag kl. 9.00-16.00