Økonomisk Rådgivning: Finn din rette rådgiver enkelt og gratis

Vi har Norges største nettverk av spesialister innen økonomisk rådgivning og har hjulpet tusenvis som deg.

Har din virksomhet behov for økonomisk hjelp? Enten det er hjelp til å rydde opp i gjeld, bedriftsøkonomi eller økonomisk rådgivning du har behov for, kan vi hjelpe deg finne en ekspert på økonomi. 

Vi i Ageras har et stort nettverk med profesjonelle rådgivere innenfor alle økonomiske felt. Det kan være en tung prosess å finne det tilbudet som passer deg. Vi i Ageras vil hjelpe deg med dette. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne finansieringsløsninger som passer deg. På vår nettside finner du et søknadsskjema hvor du kan skrive en kort tekst om hvordan vi kan hjelpe deg. 

Vi matcher deg med opptil tre eksperter basert på ditt behov. Søknadsskjemaet tar kun noen få minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende. Det betyr at du ikke binder deg til å velge et av de tilbudene du mottar gjennom oss. Hvilke eksperter du får tilbud fra avhenger av hvor du bor, kompetansefelt og forutsetninger. Etter at du har mottatt ulike tilbud og har snakket med de tilsendte kandidatene, velger du det tilbudet som ser best ut for deg og dere kan sammen fortsette prosessen.

Slik fungerer det:

1
Via vårt søknadsskjema beskriver du hva du trenger hjelp med. Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet basert på din situasjon og ditt behov.
2
I løpet av 48 timer vil du motta tilbud fra opp til 3 ulike økonomiske rådgivere med spesialkompetanse innenfor din problemstilling.
3
Velg hvilket av dine 3 tilbud du vil gå for, og start samarbeidet med en økonomisk rådgiver som er kvalifisert til å hjelpe deg.

Analyse av økonomisk situasjon

Spesialister innen økonomi og lovverk kan vi hjelpe deg med å kartlegge din virksomhets økonomi og situasjon slik at du er bedre rustet til å løse problemene du har og forbedre kunnskapen din slik at du kan møte fremtiden med selvsikkerhet. Det er mange løsninger som vil spare deg for tusenvis av kroner hvert år, men ikke alle disse er like enkle å finne. Med en profesjonell rådgiver får du tilgang til vedkommendes omfattende bransjekunnskap og et bredt nettverk av ekspertise.

Optimalisering av økonomien

Et av de viktigste tiltakene du kan få hjelp til er å først og fremst kartlegge økonomien din slik den er i dag. Med denne oversikten får du et overblikk over hvilke muligheter virksomheten har videre. En rådgiver kan deretter hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan redusere utgiftene dine. I samarbeid med deg setter dere opp et overkommelig budsjett som vil være starten på å styre økonomien din i riktig retning. Du vil få hjelp til søknadsprosesser, forhandling om nedbetalingsplaner, samt andre faktorer som vil sette prosessen i en oversiktlig steg-for-steg retning.

Hjelp til å styrke økonomien

Økonomisk rådgivning handler om å hjelpe virksomheten til å være i stand til å styre økonomien sin selv. Kontroll over og planlegging av økonomien er en viktig forutsetning for å ha råd til det man trenger, og når planleggingen kommer til kort kan man fort komme i en vanskelig knipe hvor man enten mister noe viktig eller pådrar seg gjeld. Utover dette gir det en god mestringsfølelse å være i stand til å ta hånd om sin økonomi. Det er derfor viktig å være økonomisk bevisst.

Vi har forbindelser uansett oppgaven

Når du har beskrevet oppgaven og dine forventninger, finner vi den rådgiveren som best matcher dine behov. Du mottar tre tilbud fra tre forskjellige rådgivere og kan velge den kandidaten som passer deg best.

Få profesjonell hjelp til alle økonomiske spørsmål

Uansett hvilke økonomiske spørsmål du har, kan Ageras finne en rådgiver som er ekspert på feltet. Vi sørger for å finne en rådgiver som har tid og godt overblikk. ​​

Få hjelp til alle former for finansiell rådgivning

Ageras finner enkelt en rådgiver som ka hjelpe ved de ulike situasjonene som ditt firma befinner seg i.

Hvor mye koster en økonomisk rådgiver?

Prisen på økonomisk rådgivning avhenger veldig av hva du har behov for hjelp til. Noen har behov for en grunnleggende kartlegging av sin økonomiske situasjon, mens andre har behov for bistand over tid. Økonomisk kartlegging innebærer en komplett oversikt over alle lån, utestående regninger, inkassoer og nedbetalingsplaner som du allerede har før ditt første møte med en rådgiver. Etter at kartleggingen er fullført vil du i samarbeid med din rådgiver legge frem et budsjett som vil gjøre at du kan betale for alle dine utgifter. Hvis det er behov for det vil også eventuelle bedrifter og institusjoner hvor du skylder penger bli kontaktet for å legge frem en betalingsplan som begge parter er fornøyde med.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?