Økonomisk Rådgivning: Finn den rette rådgiver enkelt og gratis

Vi har det største nettverket av spesialister i økonomi: Få uforpliktende tilbud fra rådgivere

Slik fungerer det:

Via vårt søknadsskjema beskriver du hva du trenger hjelp med. Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet basert på din situasjon og ditt behov.

I løpet av 48 timer vil du motta tilbud fra opp til 3 ulike rådgivere med spesialkompetanse innenfor din problemstilling.

Velg hvilket av dine 3 tilbud du vil gå for, og start samarbeidet med en rådgiver som er kvalifisert til å hjelpe deg.

Få tilbud fra opptil 3 rådgivere
Gratis, uforpliktende og innen 48 timer
Ageras kan kontakte meg via epost

Analyse av situasjonen din

Spesialister innen økonomi og juss kan hjelpe deg med å kartlegge din egen situasjon slik at du er bedre rustet til å løse problemene du har og forbedre kunnskapen din slik at du kan møte fremtiden med selvsikkerhet. Det er mange løsninger som vil spare deg for tusenvis av kroner hvert år, men ikke alle disse er like enkle å finne. Med en profesjonell rådgiver får du tilgang til vedkommendes omfattende bransjekunnskap og tilgangen til et bredt nettverk av ekspertise.

Optimalisering av økonomien

Et av de viktigste tiltakene du kan få hjelp til er å først og fremst kartlegge økonomien din slik den er i dag. Med denne oversikten får du et overblikk over hvilke muligheter du har videre. En rådgiver kan deretter hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan redusere utgiftene dine. I samarbeid med deg setter dere opp et overkommelig budsjett som vil være starten på å styre økonomien din i riktig retning. Du vil få hjelp til søknadsprosesser, forhandling om nedbetalingsplaner og andre faktorer som vil sette prosessen i en oversiktlig steg-for-steg retning.

Gode råd til deg

Økonomisk rådgivning handler om å hjelpe den enkelte person, familie eller virksomhet til å bli i stand til å styre økonomien sin selv. Kontroll over og planlegging av økonomien er en viktig forutsetning for å ha råd til det man trenger, og når planleggingen kommer til kort kan man fort komme i en vanskelig knipe hvor man enten mister noe viktig eller pådrar seg gjeld. Utover dette gir det en god mestringsfølelse å være i stand til å ta hånd om sin økonomi. Det er derfor viktig å være økonomisk bevisst, både for selvfølelsen og for å kunne leve det livet man ønsker.

Fortell oss hva du trenger og vi finner rådgivere til deg!

Hva er en økonomisk rådgiver?

En økonomisk rådgiver er en finansekspert på et spesifikt område som kan gi investeringsråd og oversiktlige økonomiske planer til deg som bedrift eller privatperson.

Det er ikke alltid like enkelt å ha kontroll på alle ledd av økonomien, enten om det skulle gjelde ubetalte regninger, inkassoer, gjeld, høye renter på kredittkortet eller andre faktorer. I dette tilfelle er det lurt å kontakte spesialister i økonomi. Du kan være trygg på at økonomien din er i trygge hender og at du kan fremarbeide en kjøreplan som vil lede deg til ønsket resultat.

Uavhengig økonomisk rådgivning betyr at rådgiver ikke er forpliktet til å gi deg spesifikke steg som del av hjelpen du mottar. Hvis du mottar råd fra for eksempel en bank vil rådgiver være begrenset til bankens regelverk og produkter. Fordelen med uavhengig hjelp er at du vil motta skreddersydd bistand til din økonomiske situasjon og kan være trygg på at du får en ærlig og fordelaktig vurdering for deg.

Rådgivning for private

For privatpersoner vil en rådgiver typisk lage en oversikt over din økonomiske situasjon, sette opp et realistisk budsjett, etablere en økonomisk strategi for hverdagen, starbeide avtaler med dem du skylder penger og skrive søknad om utsettelse av betaling. Selv som student er det mye å tenke på. Både skolegang og ny bosituasjon kan være krevende. Mange studenter velger å jobbe ved siden av studiet. Med rådgivning i starten av prosessen kan du som student sørge for at du har en fornuftig økonomisk plan som ikke byr på store overraskelser senere.

Rådgivning for næringsdrivende

Å starte en ny bedrift eller drive en bedrift i seg selv er en krevende affære. Det innebære mange timer med planlegging og ofte mye prøving og feiling før man ender opp med ønsket resultat. Mange bedrifter har en veldig god ide når det gjelder produkt eller tjeneste, men feiler tidlig i prosessen på grunn av økonomiske faktorer. Dette kan innebære uforventede avgifter, forskuddsskatt eller moms på tjenester man trodde var fritatt. Sørg for at du ikke møter på uventede regninger ved å kontakte rådgivning tidlig i prosessen. Med tilsvarende rådgivning underveis er man sikker på at forventningene tilsvarer realiteten.

Rådgivning for familien

Selv familielivet kan by på overraskende regninger og kostnader. Barn er en stor kostnad i seg selv, og renter og avgifter, strømpriser og boligoppussing er alle faktorer som kan skape en uønsket økonomisk situasjon. Ved å ha betraktelig oversikt underveis og planlegge godt i forveien kan dere som familie sørge for at dere alltid har det lille ekstra når behovet skulle dukke opp. Her kan rådgivning være spesielt viktig. Ved å samkjøre økonomien til husholdningen som helhet vil man ha langt bedre oversikt over hva man har og ikke har råd til.

Finn den rette rådgiver enkelt og gratis

Ageras er ledende på markedet for økonomiske tjenester, og legger vekt på å skape gjennomsiktighet på markedet. Vi ønsker å sikre våre kunder gode samarbeidspartnere med priser som står i et rimelig forhold til tjenestene og kvaliteten de tilbyr. Vi gir deg derfor opptil 3 tilbud fra eksperter som har den rette kompetansen og erfaringen til å hjelpe deg med å gjenvinne strukturen i økonomien. Det eneste du behøver å gjøre er å beskrive situasjonen du står i og hva du trenger hjelp til i skjemaet ovenfor. Når vi har mottatt henvendelsen din vil vi helt gratis finne opptil 3 eksperter til deg, også er det opptil deg om du ønsker å benytte deg av tilbudene du får av de enkelte. Tilbudene er nemlig uforpliktende, som innebærer at du kostnadsfritt kan avslå dem hvis du ikke føler at de er riktige for deg.

Vi har allerede utført over 70.000 oppdrag hvor vi har hjulpet folk med å finne den rette rådgiveren. Kontakt oss for å gjøre din leteprosess enklere, og gi oss ansvaret for å finne den rette rådgiveren for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?
Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg