Motta gratis tilbud fra økonomiske rådgivere

Les våre personvernregler

Økonomisk Rådgivning: Finn din rette rådgiver enkelt og gratis

Vi har Norges største nettverk av spesialister innen økonomisk rådgivning og har hjulpet tusenvis som deg.

Vi i Ageras har et stort nettverk med profesjonelle rådgivere innenfor alle økonomiske felt. Det kan være en tung prosess å finne det tilbudet som passer deg, og det vil vi i Ageras hjelpe deg med. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne finansieringsløsninger som passer deg. På vår nettside finner du et søknadsskjema hvor du kan skrive en kort tekst om hvordan vi kan hjelpe deg. 

Vii matcher deg med opptil 3 eksperter basert på ditt behov. Søknadsskjemaet tar kun noen få minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende. Det betyr at du ikke binder deg til å velge et av de tilbudene du mottar gjennom oss. Hvilke eksperter du får tilbud fra avhenger av hvor du bor, kompetansefelt og forutsetninger. Etter at du har mottatt ulike tilbud og har snakket med de tilsendte kandidatene, velger du det tilbudet som ser best ut for deg og dere kan sammen fortsette prosessen.

Motta gratis tilbud fra økonomiske rådgivere

Les våre personvernregler

Slik fungerer det:

1
Via vårt søknadsskjema beskriver du hva du trenger hjelp med. Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet basert på din situasjon og ditt behov.
2
I løpet av 48 timer vil du motta tilbud fra opp til 3 ulike rådgivere med spesialkompetanse innenfor din problemstilling.
3
Velg hvilket av dine 3 tilbud du vil gå for, og start samarbeidet med en rådgiver som er kvalifisert til å hjelpe deg.

Rådgivning for private

For privatpersoner vil en rådgiver typisk lage en oversikt over din økonomiske situasjon, sette opp et realistisk budsjett, etablere en økonomisk strategi for hverdagen, starbeide avtaler med dem du skylder penger og skrive søknad om utsettelse av betaling. Selv som student er det mye å tenke på. Både skolegang og ny bosituasjon kan være krevende. Mange studenter velger å jobbe ved siden av studiet. Med rådgivning i starten av prosessen kan du som student sørge for at du har en fornuftig økonomisk plan som ikke byr på store overraskelser senere.

Rådgivning for næringsdrivende

Å starte en ny bedrift eller drive en bedrift i seg selv er en krevende affære. Det innebære mange timer med planlegging og ofte mye prøving og feiling før man ender opp med ønsket resultat. Mange bedrifter har en veldig god ide når det gjelder produkt eller tjeneste, men feiler tidlig i prosessen på grunn av økonomiske faktorer. Dette kan innebære uforventede avgifter, forskuddsskatt eller moms på tjenester man trodde var fritatt. Sørg for at du ikke møter på uventede regninger ved å kontakte rådgivning tidlig i prosessen. Med tilsvarende rådgivning underveis er man sikker på at forventningene tilsvarer realiteten.

Rådgivning for familien

Selv familielivet kan by på overraskende regninger og kostnader. Barn er en stor kostnad i seg selv, og renter og avgifter, strømpriser og boligoppussing er alle faktorer som kan skape en uønsket økonomisk situasjon. Ved å ha betraktelig oversikt underveis og planlegge godt i forveien kan dere som familie sørge for at dere alltid har det lille ekstra når behovet skulle dukke opp. Her kan rådgivning være spesielt viktig. Ved å samkjøre økonomien til husholdningen som helhet vil man ha langt bedre oversikt over hva man har og ikke har råd til.

Regnskapsfører i Oslo

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Bergen

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Trondheim

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Stavanger

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Tromsø

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Drammen

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Ålesund

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Kristiansand

Finn den rette rådgiver

Regnskapsfører i Hamar

Finn den rette rådgiver

Regninger & Kvitteringer

Har du økonomirelaterte spørsmål om et forhold, på jobb, om permisjon og om hverdagen? Samle og organisere regningene dine. Det kan være nyttig å samle alle regninger elektronisk.

Selvangivelse

Med hjelp til selvangivelsen kan du som privatperson få bistand til å føre inn uriktige verdier og sørge for at alle skattetrekk og andre faktorer er riktig beregnet.

Boligkjøp & møte med banken

Finn gode råd om bolig, enten du skal leie eller kjøpe. Det er spennende å kjøpe sin egen bolig, men ikke alle er like forberedt på alt et boligkjøp innebærer. En rådgiver kan hjelpe deg med alt du trenger å tenke på når du kjøper et hus.

Økonomisk Rådgivning Skilsmisse

En skilsmisse kan være veldig vanskelig for begge parter, og følelser spiller inn når partene skal avgjøre delingen av eiendeler, barn, formue og gjeld. Sørg for at dere mottar riktig hjelp fra en skilsmisseadvokat slik at den økonomiske prosessen går så smertefritt som mulig.

Dødsbo

Med et dødsbo er det veldig mange papirer og faktorer som er viktig å ha kontroll på. Dette innebærer blant annet rettigheter, plikter, gjeld og formue. Med rådgivning vil du være sikker på at alle faktorer er inkludert og tatt med i betraktning.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?