Finn hjelp med økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning: Finn økonomisk rådgiver

Vi har Norges største nettverk innen økonomisk rådgivning

Har din virksomhet behov for økonomisk rådgivning? Enten du trenger hjelp til å rydde opp i gjeld, bedriftsøkonomi eller økonomisk rådgivning, sjekk om ikke vi kan finn hjelpen du søker.  Vi har hjulpet hundrevis av norske virksomheter med å finne den rette hjelpen når de søkte hjelp fra en økonomisk rådgiver.

Finn hjelp med økonomisk rådgivning
Finn hjelp med økonomisk rådgivning

Slik fungerer det:

1
Utfyll skjemaet vårt så vi vet hva du trenger hjelp med.
2
Du får opp til 3 tilbud på økonomiske rådgivning innen 48 timer.
3
Sammenlign tilbudene og velg det som passer deg best.
Finn hjelp med økonomisk rådgivning
Finn hjelp med økonomisk rådgivning

Analyse av økonomisk situasjon

Spesialister innen økonomi og lovverk kan vi hjelpe deg med å kartlegge din virksomhets økonomi og situasjon slik at du er bedre rustet til å løse problemene du har og forbedre kunnskapen din slik at du kan møte fremtiden med selvsikkerhet. Det er mange løsninger som vil spare deg for tusenvis av kroner hvert år, men ikke alle disse er like enkle å finne. Med en profesjonell rådgiver får du tilgang til vedkommendes omfattende bransjekunnskap og et bredt nettverk av ekspertise.

Optimalisering av økonomien

Et av de viktigste tiltakene du kan få hjelp til er å først og fremst kartlegge økonomien din slik den er i dag. Med denne oversikten får du et overblikk over hvilke muligheter virksomheten har videre. En rådgiver kan deretter hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan redusere utgiftene dine. I samarbeid med deg setter dere opp et overkommelig budsjett som vil være starten på å styre økonomien din i riktig retning. Du vil få hjelp til søknadsprosesser, forhandling om nedbetalingsplaner, samt andre faktorer som vil sette prosessen i en oversiktlig steg-for-steg retning.

Hjelp til å styrke økonomien

Økonomisk rådgivning handler om å hjelpe virksomheten til å være i stand til å styre økonomien sin selv. Kontroll over og planlegging av økonomien er en viktig forutsetning for å ha råd til det man trenger, og når planleggingen kommer til kort kan man fort komme i en vanskelig knipe hvor man enten mister noe viktig eller pådrar seg gjeld. Utover dette gir det en god mestringsfølelse å være i stand til å ta hånd om sin økonomi. Det er derfor viktig å være økonomisk bevisst.

Få hjelp til alle former for finansiell rådgivning

Ageras finner enkelt en rådgiver som ka hjelpe ved de ulike situasjonene som ditt firma befinner seg i.

Hvor mye koster en økonomisk rådgiver?

Prisen på økonomisk rådgivning avhenger veldig av hva du har behov for hjelp til. Noen har behov for en grunnleggende kartlegging av sin økonomiske situasjon, mens andre har behov for bistand over tid. Økonomisk kartlegging innebærer en komplett oversikt over alle lån, utestående regninger, inkassoer og nedbetalingsplaner som du allerede har før ditt første møte med en rådgiver. Etter at kartleggingen er fullført vil du i samarbeid med din rådgiver legge frem et budsjett som vil gjøre at du kan betale for alle dine utgifter. Hvis det er behov for det vil også eventuelle bedrifter og institusjoner hvor du skylder penger bli kontaktet for å legge frem en betalingsplan som begge parter er fornøyde med.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?