Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige revisorer i Oslo

Vi har det største nettverket av revisorer
Finn revisoren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige revisorer som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Revisorene tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert revisor.

Finn den rette revisoren i Oslo enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Veldig bra Best i test. Mohammad vet hva han driver med

- Odd Martin
2019-08-11
Progressum AS
1473 Lørenskog

Veldig bra. Det gikk raskt. Fikk god kontakt med dem.

- Kenneth Støkkebo
2020-01-12

Daglig leder Meget høy fagkunnskap, bra priser. Fleksible, effektive og moderne løsninger, som fungerer godt.

- Mats
2020-02-10

Det har godt greit De er gang og prøver og følge opp med kontakt på mail og kontakt pr tlf

- Vegard Laeskogen
2021-03-29
Pkf Revisjon AS
0680 Oslo

En god start på samarbeidet Godt arbeid levert!

- Sidsel Eide
2021-06-09
SALDO REGNSKAP AS
0663 Oslo

Trygghet og kontakt Saldo Regnskap fant løsning på rot fra to tidligere regnskapsførere og ryddet opp. Føler det trykt å ha Saldo Regnskap som rådgiver. De er også lette å få tak i, å diskutere med om det skulle være et problem så finner de den eminente løsningen.

- Tommy Sandvin
2021-08-07

Jeg er utrolig fornøyd med Leinonen De er et selskap man kan regne med leverer, og er alltid tiljengelig. Vil fortsette å bruke dem så lenge vi holder på:)

- kimiya sajjadi
2021-12-13
Pragma Regnskap AS
0963 Oslo

god regnskabsservice Lønn og arbeidstid – hva gjelder ved bevegelige helligdager? Her er en oversikt over de viktigste https://foxycredit.com/no/

- Mihaylec
2022-04-08
Moore Stephens DA
0166 Oslo

Hyggelig, effektiv og bra på alle måter Hyggelig kommunikasjon, rask tilbakemelding, virker som eksperter i område

- Biljana Balog
2022-06-30

Veldig fornøyd med samarbeidet Godt samarbeid og alltid tilgjengelig om noe trengs.

- Joaquim Tirach
2023-02-13

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457262 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457227 Haslum
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457219 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457154 Hvalstad
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457150 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457066 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457064 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457062 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457060 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457059 Oslo

Ageras finner revisorer i Oslo

Leter du etter en dyktig revisor i Oslo til en overkommelig pris? Da behøver du ikke lete lenger! Enten du har spørsmål angående årsoppgaven eller selvangivelsen kan en revisor være en verdifull ressurs, og vi kan finne de som er best egnet til å løse akkurat din oppgave. Ageras er ledende på markedet innen formidling av økonomiske tjenester, og med noen få tastetrykk kan du komme i kontakt med revisorer som kan hjelpe deg eller virksomheten din. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet øverst på siden, og på kort tid vil du motta tilbud fra opptil 3 revisorer i Oslo.

Dette bør du vite før du finner revisor i Oslo 

I Oslo har du en rekke gode revisorer å velge mellom, men hvordan skal du velge og hvilke behov har din bedrift? Nedenfor har vi samlet en del god informasjon som kan hjelpe deg å finne svar på disse spørsmålene. Her er alt du trenger å vite når du skal finne en revisor i Oslo.


Hva gjør en revisor? 

En revisor er involvert i selskapets økonomi og regnskapsføring, og har som hovedformål å kontrollere virksomhetens årsregnskap. I denne prosessen sikres det at regnskapet er korrekt utført, at det ikke er mangler og at det oppfyller gjeldende krav og regler. Revisorens arbeid kan også omfatte håndtering av skatt, moms og avgifter, samt rådgivning og veiledning omkring økonomiske spørsmål.

Ansettelsen av en revisor skaper med andre ord trygghet, da man er sikker på at ens virksomhet overholder lover og regler. Eksterne aktører som banker, leverandører og andre samarbeidspartnere er blant dem som verdsetter eller til og med krever en revisors uttalelse før de vil involveres med selskapet. Dette har sammenheng med at det ved revisjon av regnskapet utarbeidet en revisoruttalelse, som i siste ende skaper større sikkerhet for at selskapets økonomi er sunn.

Hvem har revisjonsplikt? 

Revisjonsplikt innebærer at selskapet som følge av lovgivningen er påkrevd å ansette en revisor. Som hovedregel har alle selskaper med regnskapsplikt også revisjonsplikt. Dette omfatter blant annet aksjeselskaper med større driftsinntekt, allmennaksjeselskaper, stiftelser og i noen tilfeller ansvarlige selskap. Det finnes imidlertid noen unntakelser, som gjelder små aksjeselskaper og andre regnskapspliktige med driftsinntekter på mindre enn 5 mil. kroner i året og balansesum på mindre enn 20 mil. kroner i året. Et tredje krav er at det gjennomsnittlige antall ansatte ikke skal overskride 10 årsverk. De nevnte selskapene har muligheten til å fravelge revisjon hvis styret beslutter at dette er hensiktsmessig. Dette skal i så tilfelle rapporteres til selskapsregisteret. Dersom du er i tvil om selskapet ditt har revisjonsplikt kan du lese mer om dette i revisorloven

Fordeler med en revisor  

For enkelte av selskapene som faller utenfor revisjonsplikten, kan det likevel være store fordeler forbundet med å benytte en revisor. En revisor tar seg som beskrevet av økonomiske oppgaver, og disse kan være utfordrende og tidkrevende for personer som mangler den tilpassede utdannelse og erfaring. Virksomheten står ansvarlig for regnskapsopplysningene, og hvis man ikke har tilstrekkelig kunnskap på dette området, kan det lede til feil som får konsekvenser. I de fleste tilfeller vil fordelene og fortjenesten ved å benytte en revisor veie tyngre enn utgiftene. Det gjelder imidlertid ikke alle virksomhetstyper, da mindre selskaper i enkelte tilfeller ikke har noe reelt behov for revisjonstjenester. Dette er blant annet tilfellet for en hel del enkeltmannsforetak.

 

Hvordan finne riktig revisor i Oslo 

Når du skal velge revisor er det først og fremst viktig å finne en som er registrert og autorisert. For å bli autorisert må vedkommende gjennomføre et godkjent utdannelsesforløp og opparbeide ervervserfaring. Autorisasjonen er dermed din sikkerhet for at revisoren din har de nødvendige kompetanser.

Revisorforeningen 

Den norske Revisorforeningen er en organisasjon for autoriserte og registrerte revisorer, som blant annet tilbyr kurs og etterutdanning til sine medlemmer. Foreningen er i høy grad engasjert i å utvikle bransjen både nasjonalt og internasjonalt, og arbeider for å sikre best mulig rammevilkår for bransjen og for næringslivet som helhet. Medlemmene skal gjennom en kvalitetskontroll for å bekrefte at de har de nødvendige kompetansene, etter et opplegg som Finanstilsynet godkjenner årlig.

Revisorgruppen 

Revisorgruppen er en annen type organisasjon som danner nettverk for selvstendige revisjonsvirksomheter. Dette medfører at det finnes fagkyndige representanter fra mange av landets nærområder med vesentlig lokal informasjon, inkludert Oslo, som kan være en fordel for kunden. Ved å danne samarbeid på tvers av Norge kan kunden nyte godt av et bredt utvalg av revisjonsfirmaer med lokal kompetanse og et stort kontaktnettverk av andre revisorer, regnskapsførere og så videre. Dette gjør at du kan ha en lokal revisor i Oslo, men likevel sikre ekstra høy kvalitet og stor trygghet hvis det skulle vise seg at du har behov for utvidet kompetanse utenfra Oslo. 

 

Spesialisering for revisorer 
 

Når du skal velge en revisor i Oslo er det også viktig å tenke på hvilke områder de enkelte eventuelt spesialiserer seg innenfor. Noen er kanskje eksperter på små selskaper, andre på store, mens noen kanskje har god erfaring med nystartede virksomheter. Velg derfor en revisor som har kunnskap om, og erfaring med, nettopp den selskapsform, bransje eller område virksomheten din opererer innenfor. 

Revisor pris 
 

Prisen er selvfølgelig en faktor man er nødt til å overveie. Det er viktig at ansettelsen av en revisor ikke blir en for stor økonomisk byrde for virksomhet, men man skal også huske at kvalitet og pris kan henge sammen. Velg derfor en revisor som tilbyr deg de tjenestene du har behov for til en pris du kan håndtere. Det anbefales også å undersøke hvilken betalingsmåte revisoren bruker, da dette kan variere. Noen tar for eksempel timebetalt, mens andre tar betalt for et oppdrag som helhet.

 

Tillit i samarbeidet 
 

Når du samarbeider med en revisor i Oslo er det helt avgjørende at du oppfatter at revisoren forstår dine behov, og tar dem seriøst. Samspillet forenkles når det er en felles forståelse og samstemmighet omkring ambisjoner, mål og forventninger, da dette danner et viktig grunnlag for fremgangen. Tillit er nøkkelordet ved valget av revisor, da det er en nødvendighet at du føler deg trygg på å overlate det økonomiske ansvaret til revisoren. Du skal også merke at du får verdifulle råd og god veiledning.

 

Ageras finner de beste revisorene i Oslo til deg 

 

Ageras er markedsledende i Norden innenfor formidling av økonomiske tjenester, og kan sette deg i kontakt med Oslos mest egnede revisorene i forhold til dine behov. Uavhengig av om din oppgave er tilbakevendende og strekker seg over lang tid eller du har en enkeltoppgave, setter vi det som mål å finne dyktige og kompetente revisorer som kan hjelpe deg. Når du overlater arbeidet til oss gjør vi et målrettet søk blant Oslos beste revisorer, og presenterer opptil 3 tilbud til deg i løpet av 48 timer. Ageras har vært i stand til å skape gjennomsiktighet på markedet ved å la kundene våre sammenligne tilbudene og på den måten oppnå fordelaktige priser. Tjenesten vi tilbyr er gratis og uforpliktende, og det er derfor intet å tape. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne den rette revisoren i Oslo for deg.