Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige revisorer i Trondheim

Vi har det største nettverket av revisorer
Finn revisoren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige revisorer som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Revisorene tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert revisor.

Finn den rette revisoren i Trondheim enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende
DigiTALL Midt-Norge AS
7430 Trondheim

Dette var en behagelig måte å finne regnskapsfører som jeg vil bruke hvis jeg starter for alvor. Digitall sitter inne med mye kunnskap og møtte opp for å snakke med meg og hadde mange gode råd. De har software som på sikt også kan brukes til mer enn regnskap.

- Kari Thyholt
2017-01-31
Proff Regnskap AS
7042 Trondheim

God service til en fornuftig pris Proff sendte meg et ryddig tilbud hvor jeg valgte å ringe opp for å høre mer. Traff enn serviceinnstilt mann som visste hva han drev med. Prisen var det som gjorde at jeg til slutt valgte proff.

- Ole Marius Bjugan
2016-10-18

Ekspeditt bistand. Jeg fikk raskt kontakt med Ageras Norge og etter kort tid var jeg i dialog med revisor Gartland i Trondheim og avtalte et møte. I løpet av en time hadde han stilt de ønskede spørsmål og tatt kopi av de bilagene han ønsket. Etter et par dager var revisjonsberetning mottatt og levert det offentlige som meldte tilbake at regnskap og beretning var godkjent. Jeg gir mine beste anbefalinger både til Ageras og Gartland. Mvh Bjørn Strand Rykket Treningsstudio Mosvik

- Rykket Treningsstudio
2017-04-05
Alpha Aksepta AS
7080 Heimdal

Dette var en enkel og grei måte å gjøre det på Jeg har fått et godt førstegangsinntrykk av Alpha Aksepta AS. Håper at dette vil vare i tiden som kommer. Det var en grundig feil av meg selv, at jeg ikke gjorde en bedre jobb tidligere ved valg av Regnskapskontor.

- Kjell R. Draget
2017-07-19
FOSSAN REGNSKAP AS
7089 Heimdal

Informativt og bra Det ble ikke gjort et samarbeid med leverandøren, da vi valgte å ikke videreføre selskapet

- Frank Trana
2021-03-28
ORKLA REVISJON AS
7075 Tiller

En proff revisor som absolutt kan anbefales! Fikk god veiledning av hyggelige folk hele veien.

- Beate Horg
2023-05-24

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456645 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456405 Saupstad
ENK / Løpende bokføring / MVA innberetning / Skattemelding - virksomhet / Rådgivning / 1800000NOK
#456183 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456121 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#455585 Ranheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#455584 Ranheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#455578 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#455055 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#454847 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#454306 Trondheim

Finn din revisor i Trondheim

Leter du etter en revisor i Trondheim? Da behøver du ikke lete lenger. Ageras samarbeider med revisorer i hele Norge, og vi kan hjelpe deg med å finne en fagekspert som kan revidere til regnskap til en overkommelig pris. Når du fyller ut skjemaet ovenfor vil du motta opptil 3 tilbud fra Ageras lokale og kompetente samarbeidspartnere, som omfatter både revisjonsfirmaer og freelance-revisorer. Vi bestreber oss på å tilveiebringe kandidater som best passer din profil, og du står fritt til å velge den som i størst grad tilfredsstiller dine behov. Tilbudet er gratis og uforpliktende, som betyr at du også kan avslå tilbudene dersom ingen av dem møter dine krav. Dette er helt kostnadsfritt, så du har dermed ingenting å tape.

Få et feilfritt regnskap

Enten du er gründer eller driver en selvstendig virksomhet, er som regel ens spisskompetanse innenfor et annet fagområde enn regnskap. Regnskapsføring kan være vanskelig å sette seg inn i, og det er en rekke kompliserte regel forbundet med denne oppgaven. Ved å bruke en revisor kan du være trygg på at årsregnskapet kontrolleres nøye, at du unngår uforutsette etterbetalinger, og at du får en oversikt over hvilke fradrag du kan benytte deg av.

En revisor sørger naturligvis for at regnskapet er i orden, og vil oppdage det dersom det finnes uregelmessigheter – for eksempel hvis du har betalt for mye eller for lite. En annen uvurderlig verdi en revisor kan tilby deg er troverdighet for firmaet ditt – spesielt om du handler innenfor B2B. En revisors gjennomgang av regnskapet ditt skaper tillit hos banker og andre forretningsforbindelser, da det bekrefter at regnskaper er ført i overensstemmelse med gjeldende lover og regler. Dette gir deg ro i sinnet fordi du vet at regnskaper er vanntett.

Få mer ut av tiden din

Som selvstendig næringsdrivende er sannsynligvis det viktigste for deg å dedikere tiden din til det du gjør best og på den måten skape verdi for selskapet ditt. Tid som tidligere har blitt brukt til å gå gjennom regnskap og bilag kan heller utnyttes til å komme på nye gode idéer. Ved å benytte en revisor får du mulighet til å fokusere på din spisskompetanse og forretningsdrift. Overlat derfor de kompliserte oppgavene til en revisor, slik at du får overskudd til å ta selskapet ditt til nye høyder.

Rimelige revisorer i Trondheim

Dersom du driver en mindre virksomhet kan kostnadene forbundet med en revisor ofte bli en stor utgiftspost. Det har Ageras full forståelse for, og vil tilbyr deg derfor 3 tilbud fra revisorer i Trondheim som du får mulighet til å sammenligne. Denne gjennomsiktigheten fører til fordelaktige priser, og kan gjøre det lettere for deg å lage plass til en revisor-post i budsjettet.

Priser

Gjennomsiktigheten som skapes på markedet når man har mulighet til å sammenligne tilbud er en god nyhet for alle som trenger revisjonstjenester, da dette som regel leder til fordelaktige priser. Kostnadene forbundet med å benytte en revisor er selvfølgelig noe man må ta i betraktning når man vurderer hvem man skal velge, men det er også lurt å huske på at kvalitet noen ganger henger sammen med pris. Revisorer tar som regel betalt per time, og totalkostnaden for arbeidet avhenger av hvor omfattende oppgaven er. En erfaren revisor vil ofte være i stand til å vurdere omtrent hvor mye tid, og dermed hvor mye penger oppdraget vil koste.

Ageras gjør det enkelt for deg

Vi har skapt et nettverk av eksperter og lagt forholdene til rette slik at det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet ovenfor. Så snart du forteller om de oppgavene du trenger hjelp til, starter vi jakten på å finne en kompetent revisor som matcher dine konkrete ønsker.

Videre er det verdt å nevne at en revisor gjør langt mer enn bare revisjon. Arbeidet dekker blant annet over oppgaver som bedriftsetablering, bokføring og regnskapsføring, utarbeidelse av skatteregnskap og revisjonserklæringer. Det er stor diversitet med tanke på hvilke områder de ulike revisorene spesialiserer seg innenfor, og det kan være tidkrevende å selv finne frem til en som passer dine behov. Derfor kan du overlate dette til oss – så står vi klare med skreddersydde tilbud til deg.