Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige regnskapsførere der ute

Vi har det største nettverket av regnskapsførere
Finn regnskapsføreren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige regnskapsførere som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Regnskapsførerne tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert regnskapsfører.

Finn den rette regnskapsføreren i Stavanger enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende
Dataplan Regnskap AS
4313 Sandnes

Rask, rådgivende og ryddig Som kreativ sjel i fotobransjen trenger jeg å fokusere på arbeidet mitt og kundeopplevelsen. Jo mindre tid jeg kan bruke på regnskap, jo mer tid kan jeg bruke på å skaffe meg nye kunder. Viktige kriterier for meg når jeg skulle bytte regnskapsfører var en person som svarer på telefonen når jeg ringer - og som kan gi meg svar på det jeg lurer på, en person som er tilgjengelig på mail og som er enkel å oppnå i levende live. I tillegg bør vedkommende ha god kunnskap til å veilede meg og min bedrift slik at jeg kan vokse uten voksesmerter. Alt dette utfyller Barstad Regnskapstøtte og jeg tar av meg hatten for hjelpen jeg har fått med å avslutte mitt enkeltmannsforetak og oppretting av AS. Fotograf Eirik Halvorsen - www.eirikhalvorsen.com

- Eirik Halvorsen
2015-04-14

Veldig hyggelig og rask tilbakemelding på forespørselen Vi fikk raskt svar på henvendelsen og oppfattet de som veldig kundevennlige. Vi ble enig om veien videre og fikk raske tilbakemeldinger og frister ble holdt.

- Ingrid Hansen
2015-03-03
Amanda Regnskap AS
5500 Haugesund

Hyggelig regnskapsfører med en flott holdning Veldig fornøyd med amanda regnskap. Hjelper til med det meste og lett og rådspør.

- Kristian Einarsen
2018-09-17

Ekspert og realistisk vurdering Finner kjapt en ekspert og kompetent revisor til kunder.

- Babajan Aini-yet
2022-09-10

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457233 Stavanger
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#457185 Stavanger
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456959 Austre Åmøy
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456634 Stavanger
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456506 Stavanger
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456406 Hafrsfjord
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456242 Stavanger
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#456119 Sandnes
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#455552 Stavanger
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#455005 Røyneberg

Vi finner Stavangers beste regnskapsførere 

Er du på leting etter en regnskapsfører eller et regnskapskontor i Stavanger? Da har du kommet til rett sted. Vi i Ageras har et stort nettverk av lokale regnskapsførere i Stavanger som kan hjelpe med regnskapsføring, bokføring og mer.  I Stavanger finnes det er stort faglig miljø med kompetente regnskapsførere som vi kan sette deg i kontakt med. Ageras ønsker å hjelpe deg med å finne dyktige regnskapsførere i Stavanger til en overkommelig pris, og har forutsetningene for å gjøre nettopp det grunnet dyp kjennskap til markedet. 

Vi er ledende på det nordiske markedet innen formidling av økonomiske tjenester, og bestreber oss på å finne spesialister som møter dine behov. Det eneste du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet ovenfor, der du beskriver oppgaven du trenger hjelp til. Vi vil deretter finne de beste regnskapsførerne Stavanger har å tilby og sette deg i kontakt med dem.

Du vil få tilbud fra opptil tre ulike regnskapsførere og har muligheten til å sammenligne dem før du tar ditt valg. Tjenesten Ageras tilbyr er i tillegg gratis og uforpliktende som gjør at du står helt fritt til å avstå fra tilbudene om de ikke tilstrekkelig samsvarer med forventningene dine. Vi har imidlertid tro på at vi kan gjøre deg fornøyd, og har allerede hjulpet nesten 70 000 med å finne kompetente fagpersoner innen økonomiske tjenester.

Derfor er regnskapsførerens arbeid viktig

Regnskapet spiller en vesentlig rolle i enhver virksomhet, da det er viktig å ha oversikt over økonomiske aktiviteter og på den måten få kontroll over hvordan selskapet klarer seg. Hovedsakelig er det regnskapsførerens oppgave å utarbeide den daglige bokføringen og gi et rettvisende bilde av virksomhetens økonomiske situasjon. Dette innebærer å registrere inntekter, kostnader, gjeld og eiendeler, samt å sikre at alle bilag har et korrekt og fullstendig innhold. Det er svært viktig at regnskapet utarbeides korrekt og etter gjeldende regelverk, slik at tallene kan brukes i forbindelse med skatte- og avgiftsberegninger.

For regnskapspliktige selskaper skal et årsregnskap utarbeides, og dette er en viktig informasjonskilde for aktører med interesse i virksomheten. Det er nettopp regnskapets hovedformål at selskapets aktiviteter skal kunne fremgå tydelig for andre, ettersom banker, investorer, leverandører og andre har interesse av virksomhetens utvikling. Det vil ikke være aktuelt å investere i- yte lån til, eller på noen annen måte involvere seg i en virksomhet med et uryddig regnskap. Aktiv bruk av regnskapet er nøkkelen til bedre økonomisk kontroll, og derfor er regnskapet et viktig styringsverktøy for selskapets ledelse og styre.


Dette kan en regnskapsfører hjelpe med 

Regnskapsføreren kan også bistå med en rekke andre oppgaver for å lette arbeidslasten i en virksomhet. 

Typiske oppgaver er:

  • Utbetaling av lønn til de ansatte
  • Betaling av virksomhetens regninger
  • Fakturering
  • Kontoavstemming
  • Utarbeidelse av perioderapporter
  • Utarbeidelse av dokumentene som kreves av Skattekontoret eller Brønnøysundregisteret
  • Rådgivning
  • Utarbeidelse av momsberegninger

Hvordan velge regnskapsfører

Folk vektlegger ulike ting når de skal treffe valget om riktig regnskapsfører. For enkelte er kvalitet og kompetanse viktigst, mens det for andre er prisen som veier tyngst. Noen etterspør nær avstand slik at det blir enklere å arrangere personlige møter.

Det finnes mange kompetente regnskapsførere i Stavanger og flere fordeler med å ha en lokal regnskapsfører. Det gir både nærhet og trygghet. Felles for alle er ønsket om en regnskapsfører som forstår - og er i stand til å møte - våre behov, til en pris som er innenfor rammene av det vi kan håndtere.

Kompetanse

Det er viktig å føle at man er i trygge hender når man overlater det økonomiske ansvaret til en utenforstående person. Du skal forsikre deg om at regnskapsføreren er autorisert, da dette betyr at vedkommende lovlig kan utføre regnskapsmessige tjenester for andre selskaper. Denne tittelen bekrefter også at regnskapsføreren har fullført en bachelorutdannelse i økonomi og administrasjon, har den krevede erfaring, og har fått godkjennelse fra Finanstilsynet. Det er likevel ikke noe krav om å benytte en ekstern regnskapsfører, og noen velger derfor selv å utarbeide regnskapet i virksomhetens tidlige faser når arbeidslasten fremdeles er håndterlig. Etter hvert som selskapet vokser og oppgavene blir for omfattende, overlates som regel ansvaret til en kyndig regnskapsfører.

Regnskap Norge, tidligere kjent som Norges Autoriserte Regnskapsføreres forening (NARF), er en bransje- og kompetanseorganisasjon for autoriserte regnskapsførere i Norge. Foreningen driver omfattende kvalitetsarbeid og fokuserer på å gi faglig støtte til medlemmene gjennom kursvirksomhet. Regnskapsførere som er medlem av organisasjonen er dermed oppdatert på nye utviklinger og relevant praksis. Det er derfor et betydelig kvalitetstegn om regnskapsføreren er medlem av denne foreningen.

Pris

Regnskapsførere varierer med hensyn til pris, og kostnadene avhenger i stor grad av faktorer som utdannelse, erfaring og beliggenhet. Den avgjørende faktoren er oppdragets størrelse, da dette bestemmer hvor mye tid regnskapsføreren skal bruke på oppgavene. Selskaper kan kjenne behov for hjelp til fakturering og betaling av regninger ved siden av den faktiske bokføringen, og da blir følgelig kostnadene høyere. Årsoppgaven er også en relativt omfattende oppgave som tar tid å utarbeide. Likevel burde du sammenligne utgiftene med den besparelsen i tid og penger man må anta å oppnå som følge av denne avlastningen. Regnskapsføreren er oppdatert på gjeldende regler og har den tilpassede erfaring og kunnskap, og vil bruke betraktelig mindre tid enn en person uten den tilsvarende kompetanse. 
En korrekt utført årsoppgave letter i tillegg arbeidet for en eventuell revisor, som har ansvar for å ettersjekke regnskapet. Kostnadene forbundet med revisoren vil dermed være mindre enn hvis regnskapet er mangelfullt.

Beliggenhet

Noen foretrekker kontakt enten digitalt eller gjennom post, da bilag og dokumenter enkelt kan sendes frem og tilbake på denne måten. Andre finner trygghet i å møtes personlig med regnskapsføreren idet det gir mulighet til å diskutere emner ansikt til ansikt. Det er gode muligheter for å finne regnskapsførere nær deg, enten du bor i Stavanger eller andre steder i Norge. Ageras samarbeider med regnskapsførere over hele landet og vil enkelt kunne sette deg i kontakt med lokale eksperter hvis det er ønskelig. Det vil for noen være en fordel å benytte lokale regnskapsførere eller regnskapsbyråer dersom disse kjenner til virksomheten og kanskje har bistått med tjenester tidligere.

Regnskapskontor i Stavanger

Enten du ser etter å jobbe med en regnskapsfører eller et regnskapskontor har Stavanger et stort utvalg av kompetente fagfolk som kan hjelpe deg med regnskapet. Et godt regnskapskontor er ett som lærer seg å kjenne din virksomhet og har god kunnskap om både det faglige og juridiske, samt din virksomhet og deres tjenester og bransje. 

Vi i Ageras har i årevis hjulpet virksomheter finne det regnskapskontoret som er best for dem og streber etter å gi de beste tilpassede anbefalingene. 

Ageras hjelper deg finne regnskapsfører i Stavanger 

Det kan være vanskelig å finne akkurat den regnskapsføreren som er riktig for deg, og derfor håper vi at du vil la oss gjøre jobben for deg – gratis. Istedenfor å måtte undersøke hvor de ulike regnskapsførerne befinner seg, hvem som er dyktigst og hva prisforskjellene er, kan du med fordel overlate ansvaret til oss. Vi vil bestrebe oss på å gjennomsøke både Stavanger og Norge i sin helhet for å finne opptil 3 regnskapsførere du kan sammenligne og velge fra. Tjenesten koster deg ingenting og er uforpliktende. Vi har allerede hjulpet nesten 70 000 med å finne en spesialist innen økonomiske tjenester. Kontakt oss for å gjøre din prosess lettere – vi gleder oss til å hjelpe deg.