Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige regnskapsførere der ute

Vi har det største nettverket av regnskapsførere
Finn regnskapsføreren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige regnskapsførere som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Regnskapsførerne tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert regnskapsfører.

Finn den rette regnskapsføreren i Oslo enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Veldig bra Best i test. Mohammad vet hva han driver med

- Odd Martin
2019-08-11
Progressum AS
1473 Lørenskog

Veldig bra. Det gikk raskt. Fikk god kontakt med dem.

- Kenneth Støkkebo
2020-01-12

Daglig leder Meget høy fagkunnskap, bra priser. Fleksible, effektive og moderne løsninger, som fungerer godt.

- Mats
2020-02-10

Det har godt greit De er gang og prøver og følge opp med kontakt på mail og kontakt pr tlf

- Vegard Laeskogen
2021-03-29
Pkf Revisjon AS
0680 Oslo

En god start på samarbeidet Godt arbeid levert!

- Sidsel Eide
2021-06-09
SALDO REGNSKAP AS
0663 Oslo

Trygghet og kontakt Saldo Regnskap fant løsning på rot fra to tidligere regnskapsførere og ryddet opp. Føler det trykt å ha Saldo Regnskap som rådgiver. De er også lette å få tak i, å diskutere med om det skulle være et problem så finner de den eminente løsningen.

- Tommy Sandvin
2021-08-07

Jeg er utrolig fornøyd med Leinonen De er et selskap man kan regne med leverer, og er alltid tiljengelig. Vil fortsette å bruke dem så lenge vi holder på:)

- kimiya sajjadi
2021-12-13
Pragma Regnskap AS
0963 Oslo

god regnskabsservice Lønn og arbeidstid – hva gjelder ved bevegelige helligdager? Her er en oversikt over de viktigste https://foxycredit.com/no/

- Mihaylec
2022-04-08

Veldig fornøyd med samarbeidet Godt samarbeid og alltid tilgjengelig om noe trengs.

- Joaquim Tirach
2023-02-13
REGNSKAP 24 LTD
0155 Oslo

Bjørn Lehne i Regnksap 24 LTD i Oslo førte regnskapet til mitt firma HR Consultancy i vel 17 år til min fulle tilfredstillelse Bjørn Lehne er en pålitelig, nøyaktig, rask og effektiv regnskapsfører. Anbefaler ham til alle som setter pris på slike kvaliteter.

- Adelina Edland
2024-06-14

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462301 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462161 Fjerdingby
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462121 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462117 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462096 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462050 Lysaker
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462018 Sandvika
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461930 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461900 Oslo
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461808 Slattum

Ageras finner din regnskapsfører i Oslo 

Leter du etter en kompetent regnskapsfører i Oslo? Da vil vi hjelpe deg med å finne en regnskapsfører som møter dine behov – til en god pris. Enten du synes bokføringen er utfordrende, ønsker rådgivning, eller rett og slett vil bruke tiden din på andre ting, kan regnskapsføreren være en verdifull ressurs for deg eller virksomheten din.

Ageras er ledende på det nordiske markedet innen formidling av økonomiske tjenester, og kan sette deg i kontakt med noen av Oslos dyktigste regnskapsførere og regnskapsførerkontor. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet ovenfor, hvor du beskriver oppgaven du ønsker utført. Vi vil deretter bestrebe oss på å finne opptil 3 anbefalte regnskapsførere i Oslo som vi mener er best egnet for å løse din spesifikke oppgave, med kompetansen til å imøtekomme kravene du stiller. De enkelte regnskapsførerne vil etterfølgende kontakte deg og gi deg forskjellige tilbud. Du vil så får muligheten til å velge det alternativet som passer deg best. 

Tjenesten vår er gratis og uforpliktende. Det betyr at du står fritt til å avslå samtlige kandidater hvis ingen av dem skulle falle i smak. Vi tror imidlertid vi har forutsetningene til å gjøre deg fornøyd, og vil kun sette deg i kontakt med regnskapsførere med det kompetansenivået du søker.

Hva kan en regnskapsfører gjøre for deg 

En regnskapsfører kan tilby deg en rekke forskjellige tjenester. Hovedsakelig er det vedkommendes oppgave å utarbeide den daglige bokføringen for selskapet og gi et rettvisende bilde av selskapets økonomiske situasjon, samt å kommunisere dette til brukerne av regnskapet. Den løpende bokføringen innebærer å opprettholde god struktur i selskapets økonomiske opplysninger ved å registrere inntekter, kostnader, gjeld og eiendeler.

Regnskapsføreren skal sikre at bilagene har et korrekt og fullstendig innhold, og at regnskapet i sin helhet er utarbeidet etter gjeldende regler, slik at tallene kan brukes som bakgrunn for skatte- og avgiftsberegning. Regnskapet er derfor et svært viktig styringsverktøy for ledere, styret og eiere, men fungerer også som en viktig informasjonskilde for andre interessenter som myndigheter, investorer, banker og leverandører. Det vil ikke være aktuelt å investere i-, yte lån til – eller på noen måte involvere seg med en virksomhet dersom regnskapet ikke er i orden. Det er betryggende for utenforstående aktører at en regnskapsfører kan bekrefte det motsatte. Regnskapsføreren kan i tillegg stå for mange andre oppgaver, som å betale regninger for selskapet, utbetale lønninger til de ansatte, og bistå med rådgivning i forhold til økonomiske problemstillinger.

Hjelp med årsregnskap 

Videre er du som regnskapspliktig virksomhet pålagt å utarbeide et årsregnskap. Ettersom det er mange aktører som har interesse i selskapet og dets økonomiske situasjon, er det viktig å skape gjennomsiktighet i forhold til viktige regnskapsmessige opplysninger. Det legges nettopp hovedvekt på informasjon fra regnskapet når investorer og pengeinstitutter vurderer å investere eller yte lån. Virksomheten er ansvarlig for opplysningene som fremgår av dette årsregnskapet, uavhengig av om arbeidet utføres av egne medarbeidere eller om det tilknyttes noen utenforstående. Selv om det ikke er noe lovlig krav om at man ansetter en ekstern regnskapsfører, kan dette være en god idé med hensyn til vedkommendes utdannelse og erfaring på området. Les om hvem som er omfattet av regnskapsplikten her.

Hva koster regnskapsfører 

Regnskapsfører trenger ikke være alt for dyrt, prisen varierer basert på dine behov, men det er også mulig å finne billig regnskapsfører i Oslo. Ved siden av kvalitet er pris som regel den mest betydningsfulle faktoren når man skal velge regnskapsfører. Prisen vil avhenge av forskjellige ting, og en åpenbar bestemmende faktor er hvor omfattende oppdraget er. Du kan for eksempel ha behov for en regnskapsfører til å utføre oppgaver som utbetaling av lønn til ansatte, fakturering, betaling av regninger, oppsett av budsjetter og generell økonomisk rådgivning, i tillegg til den faktiske bokføringen. I disse tilfellene vil kostnadene følgelig være større enn ved enkeltoppgaver.

Likevel er det viktig å ta i betraktning at regnskapsføreren frigjør deg for mye tid du ellers ville bruke på de samme oppgavene, og vedkommende vil bruke langt mindre tid. Bokføring og utarbeidelse av årsregnskap krever både tid og kompetanse – kompetanse du kanskje ikke tilstrekkelig sitter inne med, og tid du kunne brukt til å skape verdi for virksomheten din.

Andre faktorer som har betydning for prisen er blant annet regnskapsførerens nivå av utdannelse og erfaring, samt beliggenhet og avstand i forhold til deg som kunde. Ageras samarbeider med regnskapsførere i hele landet, og kan derfor sette deg i kontakt med dem i ditt nærområde. Som Norges hovedstad er det et bredt spekter av dyktige regnskapsførere i Oslo som kan hjelpe deg med akkurat din oppgave til en fordelaktig pris. Kostnaden forbundet med en regnskapsfører skal nettopp være innenfor rammene av det ditt selskap kan håndtere.

Autoriserte regnskapsførere i Oslo 

For å kunne utføre regnskapstjenester for andre selskaper enn det man selv er ansatt i, skal man ha tittelen «autorisert regnskapsfører». Dette krever en bachelorgrad i økonomi- og administrasjon, samt minimum 2 års relevant praksiserfaring i løpet av de siste 5 årene. Det kreves i tillegg en godkjennelse fra Finanstilsynet. Det er av stor betydning at du stoler på din regnskapsførers kompetanse og uten bekymringer kan overlate mye av det økonomiske ansvaret til personen. På denne måten blir samarbeidet tillitsfullt og givende for begge parter.

Få tilbud fra de mest kompetente regnskapsførerne i Oslo 
 

Ageras gir deg muligheten til å innhente tilbud fra forskjellige regnskapsbyråer i Oslo og selvstendige regnskapsførere. På den måten kan du sammenligne kompetanse og pris for så å treffe et valg som passer dine konkrete behov. Vi vektlegger med andre ord transparens på markedet for å sikre at du innleder samarbeid med en kompetent regnskapsfører til en fordelaktig pris. Vi har allerede hjulpet mer enn 66.000 med å finne en fagkyndig innen økonomi, og håper du vil la oss hjelpe deg med å finne en egnet regnskapsfører i Oslo!