Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige regnskapsførere der ute

Vi har det største nettverket av regnskapsførere
Finn regnskapsføreren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige regnskapsførere som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Regnskapsførerne tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert regnskapsfører.

Finn den rette regnskapsføreren i Trondheim enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende
DigiTALL Midt-Norge AS
7430 Trondheim

Dette var en behagelig måte å finne regnskapsfører som jeg vil bruke hvis jeg starter for alvor. Digitall sitter inne med mye kunnskap og møtte opp for å snakke med meg og hadde mange gode råd. De har software som på sikt også kan brukes til mer enn regnskap.

- Kari Thyholt
2017-01-31
Proff Regnskap AS
7042 Trondheim

God service til en fornuftig pris Proff sendte meg et ryddig tilbud hvor jeg valgte å ringe opp for å høre mer. Traff enn serviceinnstilt mann som visste hva han drev med. Prisen var det som gjorde at jeg til slutt valgte proff.

- Ole Marius Bjugan
2016-10-18
Alpha Aksepta AS
7080 Heimdal

Dette var en enkel og grei måte å gjøre det på Jeg har fått et godt førstegangsinntrykk av Alpha Aksepta AS. Håper at dette vil vare i tiden som kommer. Det var en grundig feil av meg selv, at jeg ikke gjorde en bedre jobb tidligere ved valg av Regnskapskontor.

- Kjell R. Draget
2017-07-19
ORKLA REVISJON AS
7075 Tiller

En proff revisor som absolutt kan anbefales! Fikk god veiledning av hyggelige folk hele veien.

- Beate Horg
2023-05-24

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459821 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459618 Ranheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459597 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459428 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459351 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459190 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#459161 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#458952 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#458785 Trondheim
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#458736 Trondheim

Ageras finner regnskapsførere til deg i Trondheim 
 

Leter du etter en regnskapsfører i Trondheim? Ageras har god kjennskap til en rekke regnskapsførere og regnskapsbyråer i Trondheim, og kan hjelpe deg finne den rette for deg og dine behov. 

Mange synes det er tidkrevende å føre det løpende regnskapet og ønsker avlastning fra arbeidet. Dette har vi forståelse for. Derfor vil gjøre vårt ytterste for å finne regnskapsføreren som møter dine behov. 

Ageras er ledende på det nordiske markedet innen formidling av økonomiske og juridiske tjenester. Vi vil sette deg i kontakt med Trondheims dyktigste regnskapsførere. Det eneste du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet ovenfor, hvor du beskriver oppgaven du ønsker utført. Vi vil deretter finne opp til tre regnskapsførere i Trondheim som vi mener er best egnet til å løse din spesifikke oppgave og oppfylle kravene du stiller. De enkelte regnskapsførerne vil etterfølgende kontakte deg med sine ulike tilbud. Dermed kan du foreta en vurdering basert på flere alternativer og velge den du synes best samsvarer med dine forventninger. 

Tjenesten vår er gratis og uforpliktende, dermed har du muligheten til å avslå tilbudene hvis ingen av dem skulle være rette for deg. Vi tror imidlertid vi har forutsetningene til å gjøre deg fornøyd, og vil kun sette deg i kontakt med regnskapsførere med det kompetansenivået du søker.

Tjenestene regnskapsføreren kan tilby deg 

Regnskapsføreren kan gjøre utføre mange oppgaver som vil lette arbeidshverdagen din. Den mest åpenbare tjenesten er selve regnskapsføringen. Her skaper regnskapsføreren en oversikt over virksomhetens økonomiske aktiviteter ved å registrere inntekter, kostnader, gjeld og eiendeler. Utover dette kan regnskapsføreren ta seg av mye annet, som utbetaling av lønn til ansatte, betaling av selskapets regninger og fakturering. Vedkommende kan også gi rådgivning i forhold til relevante økonomiske og juridiske spørsmål vedrørende selskapets aktiviteter.

Behovet for regnskapsfører avhenger naturligvis av virksomheters størrelse og omfang. Det er flere som selv velger å stå for regnskapet i selskapets tidlige faser, for så å ansette regnskapsførere etter hvert som veksten øker. En vanlig årsak til å benytte en regnskapsfører er når virksomheter skal avlegge årsregnskap. Dette er en omfattende oppgave og krever bestemte kunnskaper som uutdannede ikke har, som tar mye tid om man ikke kjenner til gjeldende regelverk.

Hvorfor bruke en regnskapsfører 

Regnskapsføreren skal gjennom sitt arbeid tilby informasjon om selskapets økonomiske situasjon, og gi et rettvisende bilde av denne gjennom bokføring og dokumentasjon. Det er vesentlig at regnskapsmessige opplysninger er korrekte, slik at tallene kan brukes som bakgrunn for skatte- og avgiftsberegninger. Regnskapet er derfor et betydningsfullt styringsverktøy for ledere, styret og eiere. En aktiv bruk av regnskapet er nøkkelen til bedre økonomisk kontroll. 

For andre interessenter, som myndigheter, investorer og banker, fungerer regnskapet som informasjonskilde og brukes som basis for flere viktige beslutninger. Det vil for eksempel ikke være interessant å investere i eller yte lån til et selskap hvis regnskapet ikke henger på grep. Ettersom virksomheten er ansvarlig for opplysningene som fremgår av regnskapet kan det være lurt at en fagkyndig utfører arbeidet. En regnskapsfører vil ha bedre forutsetninger for å få med all vesentlig informasjon og sikre at det ikke er mangler eller feil.


Autorisert regnskapsfører i Trondheim

For å kunne utføre regnskapstjenester for andre må man ha tittelen «autorisert regnskapsfører». Denne oppnås når man har fullført en bachelorgrad i økonomi og administrasjon.  I tillegg må en autorisert regnskapsfører ha minimum to års relevant erfaring innenfor de siste fem årene. Ved å ansette en autorisert regnskapsfører er man sikret at man får levert tjenester av høy kvalitet, noe som gir stor trygghet. Det er nettopp viktig at du stoler på regnskapsførerens kompetanse og kunnskap, da du skal overlate mye av det økonomiske ansvaret til denne personen.

Priser på regnskapsfører i Trondheim 

Pris er en sentral faktor ved vurdering av de fleste produkter. Dette er ikke et unntak når man skal velge regnskapsfører. Prisene skal nettopp være innenfor rammene av det virksomheten kan håndtere, slik at det ikke blir uhåndterlig kostnad. Prisene varierer med regnskapsførerens kompetanse, utdannelsesnivå og erfaring. Prisen vil også selvfølgelig variere i forhold til omfanget av oppgaven du ønsker utført.

Hvis du har behov for hjelp til store oppgaver som årsregnskapet vil dette koste mer enn mindre oppgaver, da det tar mer tid. I denne sammenheng er det likevel viktig å huske på at regnskapsføreren frigjør deg for mye tid du ellers ville brukt på de samme oppgavene. En regnskapsfører vil også bruke mye mindre tid. Istedenfor å sitte i timevis med oppgaver det er vanskelig å forstå seg på, kan det heller lønne seg å bruke tiden til å skape verdi for virksomheten.

Få tilbud fra regnskapsførere i Trondheim

Med vår tjeneste kan du raskt finne opptil tre regnskapsførere i Trondheim som kan hjelpe deg med bokføringen, årsregnskapet og mye mer. Du vil få tilbud fra kandidater med forskjellige kompetanseområder. Du kan derfor sammenligne alternativene og velge den som har best kunnskap på det området som er interessant for deg. 

Vi vektlegger transparens på markedet for å sikre at du innleder et godt samarbeid til en fordelaktig pris. Vi har allerede hjulpet nesten 70 000 med det samme. Ageras har dyp kjennskap til markedet og samarbeider med flere spesialister innenfor revisjon og regnskapsføring i Trondheim. For oss er det viktig å finne en regnskapsfører som forstår og kan møte dine behov, enten det gjelder en enkeltoppgave eller tilbakevendende oppdrag. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet ovenfor, og vi vil gjøre vårt beste for å finne en regnskapsfører i Trondheim som du blir fornøyd med.