Om Ageras

Gjennomsiktighet

Vi har et sterkt fokus på å skape gjennomsiktighet i markedene for regnskapsmessige og jurdiske tjenester. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å fatte en beslutning hvor du har all nødvendig informasjon tilgjengelig, som sikrer at du får både den kvaliteten og prisen som passer deg.

Et verdifullt nettverk

Vi er Europas største plattform for profesjonelle tjenester, og vårt nettverk består av tusenvis av kvalifiserte partnere – klare for å gi deg et tilbud til oppdraget du trenger hjelp med.

Matchmaking

Bruk vårt nettbaserte skjema til å beskrive saken din og fortell oss om dine preferanser i forhold til beliggenhet, ekspertise og pris. Innen 48 timer vil vi ha funnet 3 revisorer, regnskapsførere eller advokater til deg som matcher saken din.

Danmark

Sverige

Norge

Nederland

Tyskland

Storbritannia

-10.000+

Brukere vi har hjulpet

6.000+

Selskaper

80+

Ansatte

6.700+

Anmeldelser

  Åpne Karrieremuligheter

  Leter du etter en arbeidsplass som kan ta karrieren din til neste nivå? Vi har en rekke ledige stillinger på vårt fantastiske København-kontor. Hvis du er interessert kan vi love deg en unik arbeidsopplevelse.

  Les mer på jobs.ageras.com

  Teams & Avdelinger

  Ikke helt sikker på hvor du vil passe best inn? Finn ut om du er mer interessert i Salg eller Klientsuksess – eller om det er IT eller Produktutvikling hjertet ditt banker for. Hvis ikke, kanskje Markedsføring, HR eller Finans kan være den rette avdelingen for deg?

  Les mer på jobs.ageras.com

  Livet i København

  I Ageras elsker vi København – og vi vil gjøre vårt beste for å sørge for at du elsker det også. Vi er ét team, og vi liker å oppleve så mye som mulig av det København har å tilby sammen.

  Les mer på jobs.ageras.com