Få tilbud fra opptil 3 regnskapsførere

Gratis, uforpliktende og innen 48 timer

Ageras kan kontakte meg via epost
Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige regnskapsførere der ute

Vi har det største nettverket av regnskapsførere
Finn regnskapsføreren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige regnskapsførere som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Regnskapsførerne tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert regnskapsfører.

Finn den rette regnskapsføreren i Bergen enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende

God Ble godt tatt i mot. Følte meg ivaretatt

- Marianne Ytre-Hauge
2016-07-05

Grei advokat, empatisk og hyggelig. Jeg syntes han er grei som bistadsadvokat. Jeg holder fortsatt paa med saken, og kan derfor endre mening om advokaten etterhvert. Markus Ødegård heter dvokaten de har tildelt meg. Skal innrømme at jeg er litt glad at han er min støtteadvokat, og ikke aktor i saken. Han virker litt for hyggelig til være aktor, og jeg trenger en aktor som er sterk og tøff i retten. Gjerningsmannen som det kanskje blir sak mot er nemlig ikke den letteste å knekke, og i min sak blir det mye ord mot ord. Men jeg har en fordel, tiltalte har vært dømt eller mistenkt for lignende forhold før, og er gjengangskriminell. Hadde jeg vært tiltalt for noe selv, så måtte jeg tenkt på om jeg hadde valgt han som forsvarsadvokat. Jeg er redd han ikke er "tøff" nok i retten, hvis du skjønner hva jeg mener. Men jeg har ikke sett han i rollen som forsvarer eller statsadvokat, så det blir en antagelse. Hans rolle mot meg er jo å være snill og forståelsesfull. Jeg vet ikke hvor gammel han er, men jeg vil anta mellom 28-40. Så han har nok ikke kjempelang erfaring, men alle advokater må jo få en sjanse for å få mer erfaring. Er ganske fornøyd med ham som bistandsadvokat. Jeg regner med at advokatfirmaet gjerne velger advokat etter hvilken rolle de skal ha, så hadde jeg trengt en forsvarsadvokat hadde de kanskje valgt en annen advokat.

- Ruth Therese Kvinge
2016-08-12

Raske og dyktige Gode systemer og rutiner, tar seg av hele prosessen fra mottak av post til integrering med nettbank.

- Andreas Sundal
2016-11-15

Rask utførelse av saken Fikk raskt time og veldig rask og god oppfølging. Veldig fornøyd. Følte at min sak var viktig og fikk god informasjon om kostnader underveis. Meget bra.

- Erik Wermundsen
2017-01-22

Vennlig imøtekommende. Foreløpig nytt, positivt så langt. Men sender første faktura nu. Litt for tidlig å gi detaljert bedømming ut over første-inntrykk.

- Kjell Andreassen
2017-03-21

Kjempe bra og effektivt! Ryddig, hjelpsom og dyktig.

- Anette Bruland
2017-09-05

Dyktig Veldig bra. PS, beklager seint svar, men det var en sak som tok lang tid grunnet motparten sine anker. Saken vant vi.

- Terje Wingsternes
2018-08-21

Anbefales sterkt. Fantastisk gode advokater. God framtoning og framførelse. Fantastisk flinke på utførelse og står på for å hjelpe deg i din sak. Etter en total skivebom på valg av advokat tidligere så reddet dem situasjonen og innhentet all info på kort tid og gjorde jobben med masse giv. God kontakt - følte meg hørt. Kan anbefales sterkt. Får jobben gjort.

- Annette Aase
2018-06-11
PREBEN MOSSIN AS
5113 Tertnes

kjapt, effektiv, ryddig og bra Enkel å forholde seg til. Leverte raskt og i henhold til avtale på tid og pris

- Marius Hovde
2019-10-09

Utrolig god og dyktig behandling av sak!!! Jeg vil her berømme byens..eller landets beste advokat Mona Mellingen!!!

- Connie Rambjør
2020-01-13

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

Regnskapsfører søkes til AS innen transportbransjen- Bergen
#297588 Olsvik
Regnskapsfører søkes til FLI - Bergen
#297581 Bergen
Haster! Regnskapsfører søkes til Årsregnskap for AS innen investeringsbransjen - Hele Norge
#297234 Bergen
Regnskapsfører søkes til AS innen eiendom og arkitektbransjen - Bergen
#296786 Bergen
Regnskapsfører søkes til nyetablert AS innen konsulentbransjen- Hele Norge
#296658 Søreidgrend
Regnskapsfører søkes til AS innen beautybransjen- Hele Norge
#296141 Sandsli
Regnskapsfører søkes til ENK og DA, fysioterapi - Hele Norge
#295883 Bergen
Regnskapsfører søkes til nyoppstartet ENK innen skjønnhetsbransjen - Hele Norge
#295799 Paradis
Revisor søkes til godkjennelse av grunnkapital for STI - Bergen
#295221 Bergen
Regnskapsfører søkes til ANS med estimert omsetning på 17 millioner innen transportbransjen - Hele Norge
#294726 Bergen

Vi finner regnskapsførere i Bergen

Har du vært på jakt etter en dyktig regnskapsfører i Vestlandets hovedstad? Da trenger du ikke lete lenger. Ageras er ledende på det nordiske markedet innen formidling av økonomiske og juridiske tjenester, og ønsker å sette deg i kontakt med Bergens mest kompetente regnskapsførere. Enten du synes det er utfordrende å holde styr på bokføring og bilag, eller du rett og slett vil prioritere tiden din til andre formål, kan vi finne regnskapsførere som tilfredsstiller dine behov. Når du fyller ut skjemaet ovenfor og beskriver oppgaven du ønsker utført, presenterer vi deg på kort tid for opptil 3 kyndige regnskapsførere i ditt nærområde. Disse kandidatene kontakter deg med sine ulike tilbud, og du har på den måten mulighet til å sammenligne profiler og priser, og velge den du synes best samsvarer med dine forventninger. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du kan derfor velge om du vil benytte deg av tilbudene eller ikke – helt kostnadsfritt.

Regnskapsførerens gjøremål

En regnskapsfører kan stå for en rekke forskjellige tjenester. Typisk består regnskapsførerens arbeidsoppgaver av bokføring og utarbeidelse av årsrapport. Dette innebærer å holde en strukturert oversikt over virksomhetens økonomiske situasjon ved å registrere inntekter, kostnader, gjeld og eiendeler. Ettersom næringsdrivende i Norge sjeldent kan komme utenom regnskapsplikten, er de aller fleste virksomheter pålagt å forsyne offentligheten med informasjon om de regnskapsmessige forhold, slik at interessenter kjenner til selskapets økonomiske aktiviteter. For eiere, styret og ledere er regnskapet et vesentlig styringsverktøy, mens det for myndigheter, banker og investorer fungerer som en avgjørende informasjonskilde med hensyn til potensielle investeringer og ytelser av lån. Regnskapsføreren har ansvar for å sikre at bilagene har et korrekt og fullstendig innhold, og at regnskapet i sin helhet er utarbeidet etter gjeldende lover og regler, slik at tallene kan brukes som grunnlag for skatte- og avgiftsberegning.

Andre oppgaver en regnskapsfører kan ta seg av er blant annet:

  • Utbetaling av lønn til de ansatte
  • Betaling av virksomhetens regninger
  • Fakturering
  • Kontoavstemming
  • Utarbeidelse av perioderapporter
  • Utarbeidelse av dokumentene som kreves av Skattekontoret eller Brønnøysundregisteret
  • Rådgivning
  • Utarbeidelse av momsberegninger

Vurderingskriterier

Når du skal finne en god regnskapsfører er det flere faktorer som teller. Alle har forskjellige preferanser i relasjon til den spesifikke oppgaven de trenger hjelp til, og noen vektlegger enkelte aspekter mer enn andre. Vanlige kriterier å ta i betraktning er prisklasse, beliggenhet og kompetanse.

Priser

I likhet med andre produkter og tjenester er det varierende priser for de som tilbyr tjenester i dette området. Prisen blir bestemt av flere forhold, blant annet regnskapsførerens kompetanse og erfaring, samt beliggenhet. Prisene er som regel høyere i storbyene enn i distrikter og småbyer. Den mest avgjørende faktoren er likevel omfanget av tjenesten som skal utføres, ettersom dette bestemmer hvor mye tid regnskapsføreren vil bruke. Med andre ord, jo større betydning regnskapsføreren har for virksomheten, desto høyere må man forvente at prisen blir. Ettersom regnskapsførere har god erfaring med arbeidsformen, vil vedkommende sannsynligvis kunne estimere omtrent hvor mye tjenesten vil koste i forkant.

Selv om en regnskapsfører koster penger man ellers kunne brukt på andre ting, er det verdt å ta inn i betraktning hvilken verdi denne personen tilfører virksomheten. En regnskapsfører vil utføre oppgavene effektivt og med et godt øye for detaljer. Videre vil denne personen bruke halvparten av tiden en uutdannet gjør, på grunn av den solide utdannelses- og erfaringsbakgrunn. Kostnadene veier derfor kanskje ikke så tungt, med tanke på hvor mye arbeid og tid bedriften blir spart for. I tillegg er det viktig å påpeke at regnskapsføreren gjør det etterfølgende arbeidet for en eventuell revisor langt enklere. Majoriteten av regnskapspliktige virksomheter er også revisjonspliktige, noe som betyr at en revidering av regnskapet er påkrevd ved slutten av regnskapsåret. Dersom regnskapet har blitt utarbeidet av en med riktig kompetanse vil revisorens jobb bli mindre omfattende og dermed billigere å utføre.

Beliggenhet

Bergen er en relativt liten by, og mange ser det derfor ikke som et problem dersom regnskapsføreren for eksempel har kontor på Bønes, Nordnes eller i Åsane. Strekningene tar kort tid å krysse og personlige møter er derfor ikke vanskelige å arrangere. Dette gjør at regnskapsføreren enkelt kan stille opp til personlige møter og være fysisk tilstede for sine kunder hvis dette er ønskelig. Hvis man derimot ikke har noe vesentlig behov for personlig kontakt kan man uten problemer korrespondere med regnskapsføreren digitalt eller via post. Det er imidlertid vanlig at regnskapsfører og kunde har mye kontakt, noe som innebærer at regnskapsføreren burde ha gode kommunikasjonsferdigheter.

Kompetanse

Ved siden av kommunikasjonsferdighetene er det selvfølgelig en god del faglig kunnskap som må ligge til grunn. Du burde forsikre deg om at regnskapsføreren er autorisert, og dermed har den tilstrekkelige kompetanse for å være skikket til å utføre omfattende analytiske oppgaver. I tillegg må vedkommende ha en teft for juss, ettersom mange lover og regles skal tas i betraktning i forhold til virksomhetens økonomiske aktiviteter. Det er et godt kvalitetstegn om regnskapsføreren er medlem av Norges Autoriserte Regnskapsføreres forening (NARF). Du skal ha tillit til regnskapsførerens kyndighet og være komfortabel med å overlate mye av det økonomiske ansvaret til personen.

Overlat ansvaret til Ageras

Det kan være vanskelig å finne akkurat den regnskapsføreren som er riktig for deg, og derfor håper vi at du vil la oss gjøre jobben for deg – gratis. Istedenfor å måtte undersøke hvor de ulike regnskapsførerne befinner seg, hvem som er dyktigst og hva prisforskjellene er, kan du med fordel overlate ansvaret til oss. Vi vil bestrebe oss på å gjennomsøke både Bergen og Norge i sin helhet for å finne opptil 3 regnskapsførere du kan sammenligne og velge fra. Tjenesten koster deg ingenting og er uforpliktende. Vi har allerede hjulpet nesten 70 000 med å finne en spesialist innen juridiske og økonomiske tjenester. Kontakt oss for å gjøre din prosess lettere – vi gleder oss til å hjelpe deg.