Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige regnskapsførere der ute

Vi har det største nettverket av regnskapsførere
Finn regnskapsføreren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige regnskapsførere som har den rette kompetansen for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Regnskapsførerne tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert regnskapsfører.

Finn den rette regnskapsføreren i Bergen enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende
Fakta
5058 Bergen

Virker som ett godt regnskapsbyrå. For tidlig å kunne gi bedømmelser av utført arbeid, pris etc.

- Håkon Ole Waage
2015-03-10

Raske og dyktige Gode systemer og rutiner, tar seg av hele prosessen fra mottak av post til integrering med nettbank.

- Andreas Sundal
2016-11-15

Vennlig imøtekommende. Foreløpig nytt, positivt så langt. Men sender første faktura nu. Litt for tidlig å gi detaljert bedømming ut over første-inntrykk.

- Kjell Andreassen
2017-03-21
PREBEN MOSSIN AS
5113 Tertnes

kjapt, effektiv, ryddig og bra Enkel å forholde seg til. Leverte raskt og i henhold til avtale på tid og pris

- Marius Hovde
2019-10-09

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462449 Bergen
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462369 Ulset
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#462083 Kleppestø
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461857 Fana
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461852 Bergen
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461508 Bergen
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461507 Ågotnes
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461467 Kokstad
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#461061 Ulset
En potensiell kunde har sett profilen din og ønsket et møte med deg.
#460859 Bergen

Vi finner regnskapsførere i Bergen 

Har du vært på jakt etter en dyktig regnskapsfører i Bergen eller en regnskapsfører Hordaland? Da trenger du ikke lete lenger. Ageras har et stort nettverk med regnskapsførere og regnskapskontorer i Bergen. Ageras er ledende på det nordiske markedet innen formidling av økonomiske tjenester, og ønsker å sette deg i kontakt med Bergens mest kompetente regnskapsførere. Enten du synes det er utfordrende å holde styr på bokføring og bilag, eller du rett og slett vil prioritere tiden din til andre formål, kan vi finne regnskapsførere som tilfredsstiller dine behov.

Når du fyller ut skjemaet ovenfor og beskriver oppgaven du ønsker utført, presenterer vi deg på kort tid for opptil tre kyndige regnskapsførere i Bergen. Disse kandidatene kontakter deg med sine ulike tilbud. På den måten har du mulighet til å sammenligne profiler og priser, og velge den du synes best samsvarer med dine forventninger. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du kan derfor velge om du vil benytte deg av tilbudene eller ikke – helt kostnadsfritt.

Regnskapsførerens gjøremål 

En regnskapsfører kan stå for en rekke forskjellige tjenester. Typisk består regnskapsførerens arbeidsoppgaver av bokføring og utarbeidelse av årsrapport. Dette innebærer å holde en strukturert oversikt over virksomhetens økonomiske situasjon ved å registrere inntekter, kostnader, gjeld og eiendeler. Ettersom næringsdrivende i Norge sjeldent kan komme utenom regnskapsplikten, er de aller fleste virksomheter pålagt å forsyne offentligheten med informasjon om de regnskapsmessige forhold, slik at interessenter kjenner til selskapets økonomiske aktiviteter. 

For eiere, styret og ledere er regnskapet et vesentlig styringsverktøy, mens det for myndigheter, banker og investorer fungerer som en avgjørende informasjonskilde med hensyn til potensielle investeringer og ytelser av lån. Regnskapsføreren har ansvar for å sikre at bilagene har et korrekt og fullstendig innhold, og at regnskapet i sin helhet er utarbeidet etter gjeldende lover og regler, slik at tallene kan brukes som grunnlag for skatte- og avgiftsberegning.

Andre oppgaver en regnskapsfører kan ta seg av er blant annet:

  • Utbetaling av lønn til de ansatte
  • Betaling av virksomhetens regninger
  • Fakturering
  • Kontoavstemming
  • Utarbeidelse av perioderapporter
  • Utarbeidelse av dokumentene som kreves av Skattekontoret eller Brønnøysundregisteret
  • Rådgivning
  • Utarbeidelse av momsberegninger

Vurderingskriterier for regnskapsfører 

Når du skal finne en god regnskapsfører er det flere faktorer som teller. Alle har forskjellige preferanser i relasjon til den spesifikke oppgaven de trenger hjelp til, og noen vektlegger enkelte aspekter mer enn andre. Vanlige kriterier å ta i betraktning er prisklasse, beliggenhet og kompetanse.

Pris på regnskapsfører i Bergen

I likhet med andre produkter og tjenester er det varierende priser for de som tilbyr tjenester i dette området. Prisen blir bestemt av flere forhold, blant annet regnskapsførerens kompetanse og erfaring, samt beliggenhet. Prisene er som regel høyere i storbyene, som Oslo og Bergen, enn i distrikter og småbyer. Du kan enkelt ha en regnskapsfører i Hordaland. Den mest avgjørende faktoren er likevel omfanget av tjenesten som skal utføres, ettersom dette bestemmer hvor mye tid regnskapsføreren vil bruke. Med andre ord, jo større betydning regnskapsføreren har for virksomheten, desto høyere må man forvente at prisen blir. Ettersom regnskapsførere har god erfaring med arbeidsformen, vil vedkommende sannsynligvis kunne estimere omtrent hvor mye tjenesten vil koste i forkant.

Selv om en regnskapsfører koster penger man ellers kunne brukt på andre ting, er det verdt å ta inn i betraktning hvilken verdi denne personen tilfører virksomheten. En regnskapsfører vil utføre oppgavene effektivt og med et godt øye for detaljer. Videre vil denne personen bruke halvparten av tiden en uutdannet gjør, på grunn av den solide utdannelses- og erfaringsbakgrunn. Kostnadene veier derfor kanskje ikke så tungt, med tanke på hvor mye arbeid og tid bedriften blir spart for. I tillegg er det viktig å påpeke at regnskapsføreren gjør det etterfølgende arbeidet for en eventuell revisor langt enklere. 

Majoriteten av regnskapspliktige virksomheter er også revisjonspliktige, noe som betyr at en revidering av regnskapet er påkrevd ved slutten av regnskapsåret. Dersom regnskapet har blitt utarbeidet av en med riktig kompetanse vil revisorens jobb bli mindre omfattende og dermed billigere å utføre.

Regnskapsfører Hordaland

Bergen er en relativt liten by, og mange ser det derfor ikke som et problem dersom regnskapsføreren for eksempel har kontor på Bønes, Nordnes eller i Åsane. Strekningene tar kort tid å krysse og personlige møter er derfor ikke vanskelige å arrangere. Dette gjør at regnskapsføreren enkelt kan stille opp til personlige møter og være fysisk tilstede for sine kunder hvis dette er ønskelig. Hvis man derimot ikke har noe vesentlig behov for personlig kontakt kan man uten problemer korrespondere med regnskapsføreren digitalt eller via post. Det er imidlertid vanlig at regnskapsfører og kunde har mye kontakt, noe som innebærer at regnskapsføreren burde ha gode kommunikasjonsferdigheter.

Kompetanse 

Ved siden av kommunikasjonsferdighetene er det selvfølgelig en god del faglig kunnskap som må ligge til grunn. Du burde forsikre deg om at regnskapsføreren er autorisert, og dermed har den tilstrekkelige kompetanse for å være skikket til å utføre omfattende analytiske oppgaver. I tillegg må vedkommende ha en teft for juss, ettersom mange lover og regles skal tas i betraktning i forhold til virksomhetens økonomiske aktiviteter. Det er et godt kvalitetstegn om regnskapsføreren er medlem av Regnskap Norge (tidligere kjent som Norges Autoriserte Regnskapsføreres forening, eller NARF). Du skal ha tillit til regnskapsførerens kyndighet og være komfortabel med å overlate mye av det økonomiske ansvaret til personen.

Overlat ansvaret til Ageras 

Det kan være vanskelig å finne akkurat den regnskapsføreren i Bergen som er riktig for deg, derfor håper vi at du vil la oss gjøre jobben for deg – gratis. Istedenfor å måtte undersøke hvor de ulike regnskapsførerne befinner seg, hvem som er dyktigst og hva prisforskjellene er, kan du med fordel overlate ansvaret til oss. Vi vil bestrebe oss på å gjennomsøke både Bergen og Norge i sin helhet for å finne opptil 3 regnskapsførere du kan sammenligne og velge fra. Tjenesten koster deg ingenting og er uforpliktende. Vi har allerede hjulpet nesten 70 000 med å finne en spesialist innen økonomiske tjenester. Kontakt oss for å gjøre din prosess lettere – vi gleder oss til å hjelpe deg.