Trenger du hjelp med revisjon?

La Ageras finne din spesialist i revisjon

Revisjon utføres av revisor som skal undersøke om årsregnskapet og lignende til revisjonspliktige virksomheter er utført i forhold til gjeldende lover og regler. Dette krever den rette kunnskap og erfaring. En revisjonsoppgave kan kun utføres av en revisor. Om du trenger hjelp med revisjon kan vi i Ageras hjelpe deg med å finne den rette spesialist i revisjon til å hjelpe nettopp deg og din virksomhet.

Ageras har vært på markedet siden 2012 og har opparbeidet et profesjonelt nettverk av spesialister innen revisjon og økonomi. Det betyr at vi enkelt kan matche deg med akkurat den fagpersonen du trenger til din virksomhets revisjon. Vi har hjulpet flere titalls tusen mennesker med å finne den rette spesialisten, og kan gjøre det samme for deg.

Det er gratis og uforpliktende å finne en revisor gjennom Ageras. Det koster deg bare de to minuttene det tar å beskrive hva du ønsker at en spesialist i revisjon skal hjelpe deg med. Mens vi leter etter en spesialist i revisjon til deg, kan du bruke tiden din på andre ting. 

Motta opp til 3 gratis tilbud

Slik fungerer Ageras

1
Du kan få tre uforpliktende tilbud på en dyktig revisor ved å fylle ut skjemaet og sende det til oss. Når vi har mottatt skjemaet, begynner søket etter en revisor som matcher dine behov og forventninger. Vi sørger for at du mottar tre tilbud fra tre kompetente revisorer innen 48 timer.
2
Du kan spare mye tid på og la Ageras finne revisor for deg. Når du mottar tilbudene, kan du gjennomgå dem i ditt eget tempo og velge revisoren du vil jobbe med.
3
Det er helt opp til deg å bestemme hvilket av de tre tilbudene du vil benytte deg av. Om du ikke vil jobbe med noen av revisorene vi foreslår, kan du avslå helt uten kostnad.
Motta opp til 3 gratis tilbud
Motta opp til 3 gratis tilbud

Bokføring og regnskap

Ønsker du at andre skal ta seg av alle oppgaver knyttet til regnskap, kan et revisjonsselskap håndtere selv de enkleste regnskapsoppgavene. Alt du trenger å gjøre er å sende alle virksomhetens bilag, og de vil gjøre resten. Basert på regnskapsføringen blir det oppsatt et regnskap som viser virksomhetens aktiver og passiver, så du har nøkkeltall du kan handle på i den daglige driften av virksomheten din.

Gjennomgang av regnskapet

Kanskje har virksomheten din egne økonomiske ansatte som tar seg av oppgavene med bokføring og å sette opp regnskap. Her kan du benytte deg av revisors hjelp for en nøytral og objektiv gjennomgang av regnskapet, og få gode råd og veiledning. Revisor plikter å gjøre deg oppmerksom på om regnskapet er utarbeidet korrekt, overholde revisorloven og om det gir et rettvisende bilde av virksomhetens økonomi.

Økonomisk rådgivning

En revisor kan med utgangspunkt i regnskapet ditt hjelpe deg med økonomisk rådgivning og gi råd om sparing, endringer og investeringer. Revisor kan også bidra med råd som hjelper til i den daglige driften eller gi en samlet vurdering av virksomheten din.

Revisor i Bergen

Få gratis tilbud nå

Revisor i Trondheim

Få gratis tilbud nå

Revisor i Stavanger

Få gratis tilbud nå

Revisor i Drammen

Få gratis tilbud nå

Revisor i Tromsø

Få gratis tilbud nå

Revisor i Førde

Få gratis tilbud nå

Revisor i Sandefjord

Få gratis tilbud nå

Revisjon av årsregnskapet

De fleste virksomheter med regnskapsplikt har også revisjonsplikt, hvor en registrert eller statsautorisert revisor må godkjenne årsregnskapet og skrive en rapport. Andre virksomheter velger å ha en revisor som står for hele regnskapsføringen.

Veiledning innen økonomi

Revisorer har god kunnskap om revisjonsloven, regnskapsloven og andre lover og regler som handler om økonomi og juss. Revisoren er en verdifull partner du kan rådføre deg med om du trenger hjelp og råd til skattemeldingen eller hvilke valg virksomheten bør ta i en økonomisk situasjon virksomheten står overfor. Om revisoren også har revidert regnskapet til virksomheten, vil vedkommende ha den nødvendige kunnskapen om virksomheten til å kunne komme med gode råd.

Hjelp til å vekste virksomheten din

Revisorer har god kunnskap om virksomheters økonomi. Å samarbeide med en god spesialist i revisjon betyr at du også kan få hjelp med besparelser eller råd for hvordan du kan utvikle- og skape vekst i virksomheten din.

Nøytral gjennomgang av regnskapet

En revisor kan gjennomgå virksomhetens regnskap på en nøytral og objektiv måte, og veileder deg basert på dette.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?