Finn en forretningsfører med Ageras

Vi hjelper deg med å finne den ideelle forretningsføreren til ditt sameie eller borettslag

Å finne en forretningsfører har aldri vært enklere. Vi er her for å hjelpe borettslag og sameier til å finne den rette forretningsfører til den rette prisen. I løpet av 3 enkle trinn får du tilbud fra opp til 3 forretningsførere i nærheten av deg som er spesialisert på oppgaver som dette.

Forretningsføreren er en viktig og kompentent støttespiller for styret i sameiet, da forretningsføreren sørger for å styre sameiet eller borettslaget i henhold til loven og sørge for at alt som foregår blir gjort på en ordentlig måte. Det er et stort ansvar som hviler på styremedlemenes skuldre. Styret fatter ulike økonomiske beslutninger på vegne av hele sameiet eller borettslaget. Dette innebærer både et stort ansvar og mulige fallgruver. Her vil det være en klar fordel å ha kompetent forretningsfører.

Når dere velger forretningsfører er det viktig at valget faller på en dere kan stole på til å gjøre jobben. Derfor er det en god ide å velge en forretningsfører som har med erfaring og høy kompetanse. Ageras er Nord-Europas ledende formidler av regnskapstjenster og vi har hjulpet over  200.000+ til å deres helt riktig match når de søker regnskapsfører, revisor eller forretningsfører. Fyll inn formularen og len deg tilbake imens vi finner gratis tilbud fra opp til 3 forretningsfører innefor 48 timer. Tjenesten er helt gratis!

 

Motta opp til 3 gratis tilbud

Slik fungerer Ageras:

1
Beskriv hva det er du trenger hjelp med og hva du vil at forretningsfører skal gjøre, da blir det lettere å matche deg med rett forretningsfører.
2
Du får opp til 3 tilbud innen 48 timer. Disse sammenligner du med tanke på hvilke krav og preferanser du har.
3
Velg hvilket av dine 3 tilbud du vil gå for, og start samarbeidet med en regnskapsfører som er kvalifisert til å hjelpe deg. Vår tjeneste er uforpliktende, så du står fritt til å velge å ikke benytte tilbudene.
Motta opp til 3 gratis tilbud
Motta opp til 3 gratis tilbud

Hva er en forretningsfører?

En forretningsfører er en person som håndterer løpende forretning og administrasjon, og brukes oftest om personen som administrerer økonomi og regnskap for et sameie eller borettslag.

Finn en forretningsfører med den rette erfaringen

Når man overlater en så viktig oppgave er det viktig at man har medlemmene har tillitt til at dere har funnet den helt rette personen til å være forretningsfører i deres borettslag eller sameie. Her vil en forretningsfører med erfaring kunne være en ideell samarbeidspartner!

Hvordan finner man en forretningsfører?

Den enkleste måten vil være å fylle ut skjemaet her på siden, og la oss gjøre jobben med å innhente tilbud fra opp til 3 forretningførere vi tror vil passe best til deres borettslag eller sameie.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?