Få profesjonell skatterådgiving

Vi hjelper å finne den beste skatte­rådgiver for deg

Slik fungerer det:

Beskriv behovet ditt. Være så detaljert som mulig om typen skatterådgivning som kreves. Vi vil finne 3 forskjellige skatterådgivere med passende kompetanse.

Sammenlign tilbud. Skatterådgiveren vil kontakte deg direkte. Du kan nå sammenligne deres tilbud, og innhente informasjonen som er viktigst for deg direkte.

Velg et tilbud. Basert på faktorer som pris, spesialkompetanse og service kan du nå velge en skatteadvokat som byr på akkurat den tjenesten som du var ute etter.

Få tilbud fra opptil 3 skatterådgivere
Gratis, uforpliktende og innen 48 timer
Ageras kan kontakte meg via epost

Finn skatterådgivere med riktig kvalifikasjon

Du må alltid velge en skatterådgiver som har den kvalifikasjonene og den utdannelsen som passer best med dine krav. Skatterett er et stort og mangfoldig felt. Finn en advokat med riktig spesialisering.

Velg en rådgiver med relevant bransjekunnskap

Er du på ute etter skatterådgivning på vegne av det forretningsforetak? Da kan det være fordelaktig å hente bistand fra en dyktig ­rådgiver som kjenner din bransje godt. Skatt og regelverk varierer fra sektor til sektor i næringslivet.

En skatte­rådgiver er noen du må kunne stole på

Er det for din privatøkonomi du trenger veiledning angjeldende skatt, er det viktig å velge en profesjonell og kompetent skatteadvokat som inngir troverdighet. Husk at du gjennom skattebetalerforeningen kan finne mange hjelpsomme råd og tips.

Finn din skatterådgiver ved bruk av vår formidlingstjeneste. Prosessen er gratis, hurtig og uforpliktende.

Hva er en skatterådgiver?

En skatterådgiver er en juridisk utdannet yrkesutøver som spesialiserer seg på skatt og skatterett. En skatterådgiver og en skatteadvokat er gjerne en og samme sak. Skatterett endrer seg hele tiden. Etter hvert som økonomi og arbeidsliv, politikk og samfunn er i endring, endrer også skattereglene. Dette er det svært vanskelig å henge med på for privatpersoner.

Selv økonomieksperter på arbeidsplassen kan ikke vente å holde seg oppdaterte til enhver tid. Derfor er det godt å kunne hente inn ekspertise i form av en skatterrådgiver. Den viktigste funksjonen til en skatte-rådgiver er å sørge for at du eller din bedrift ikke betaler unødvendig mye skatt. Det finnes veldig mange regler og lovhjemler som byr på sjanser til besparelser. Dyre feller finnes også. En skatteadvokat kan hjelpe deg spare utgifter og unngå bry med skattetaten.

Betaler du riktig skatt?

På den annen side, kan en skatteekspert hjelpe deg å betale all den skatten du plikter å levere til myndighetene. Skatteetaten er ikke en instans du har lyst til å falle i unåde hos. Det er utrolig viktig at du sørger for å overholde dine skatteforpliktelser. En dyktig skatterådgiver er en jurist som sørger for at du eller din bedrift holder deg innenfor regelverket. Det finnes også andre områder av skatterett som du kan behøve hjelp med, rent bortsett fra å betale relevante skattesatser til myndighetene. Dette kan dreie seg om arverett og andre, lignende aspekter av privatøkonomien. For et forretningsforetak kan det hende at du må forholde deg til skatteavtaler Norge har med andre land. Slikt kan en skatte-rådgiver også bistå med.

Skatterådgivning for privatpersoner

For en alminnelig person er ikke behovet for skatterådgivning spesielt utstrakt. Så snart man investerer, har formue eller jobber utenlands blir det imidlertid litt mer komplisert, og behovet for rådgivning øker. Er man deltager i selskap med ubegrenset ansvar hvor man hefter med sin personlige formue er det for eksempel flere forhold å ta i betraktning. Har man ansettelsesforhold i flere land, i tillegg til formue og investeringer i utlandet, blir situasjonen også en annen. For internasjonale arbeidstakere reiser det seg ofte problemstillinger rundt dobbeltbeskatning, og hvis man for eksempel flytter helt eller delvis til et annet land skal man vite når den fulle skatteplikt opphører, og når den begrensede skatteplikt inntrer.

Skatterådgivning for selskaper

Skattelover og -regler er omfattende og det kan være vanskelig å danne et fullstendig overblikk. En skatterådgiver kan implementere helhetlige løsninger for å oppnå skatteoptimalisering slik at bedriften din ikke betaler for mye i skatt og avgifter, for eksempel ved å gi rådgivning omkring organiseringen av selskapet. Vedkommende kan også utarbeide skatte- og mva-rapporter og være til stor hjelp når det kommer til næringsoppgaven i selvangivelsen. Feil i næringsoppgaven kan nemlig medføre straffeskatt fra skattemyndighetene. Videre er det mange næringsdrivende som ikke er bevisste på hvilke rettigheter de har når det gjelder fradrag, og ender derfor opp med å betale for mye skatt.

Internasjonal beskatning

For bedrifter og privatpersoner som opererer og arbeider på tvers av landegrenser oppstår ofte de mest komplekse skattemessige problemstillingene, og i disse tilfellene er begrepet skatteplanlegging relevant å inndra. Skatteplanlegging er fullt lovlige løsninger med henblikk på å ikke betale mer skatt enn nødvendig, og skal ikke forveksles med skatteunndragelse/skattesvik som er ulovlig og straffbart. I internasjonale skattesaker er det vesentlig flere elementer man skal være oppmerksom på og skatteplanlegging blir mer utfordrende, men desto mer viktig. Skattestrukturering og risikostyring får også stor betydning, og rådgivning kan være en uvurderlig hjelp.

Det er mange dyktige skatterådgivere der ute

Ettersom det er mange fagkyndige med rett kompetanse til å yte skatterådgivning kan det være vanskelig å finne frem til akkurat den du vil ha det beste samarbeidet med. Derfor håper vi du vil la oss finne denne personen for deg – gratis.

Så snart du har beskrevet dine behov vil vi søke gjennom nettverket vårt og finne opptil 3 skatterådgivere, regnskapsførere eller revisorer som har kunnskapen som kreves for å gi deg best mulig rådgivning. De vil kontakte deg med forskjellige tilbud og du kan dermed sammenligne tjenestene og prisene de tilbyr deg og treffe et fordelaktig valg. Tjenesten koster deg ingenting - vi tilbyr deg en kostnadsfri og uforpliktende mulighet til å lokalisere dyktige kandidater til å løse din oppgave.

Vi har allerede utført nesten 70.000 oppdrag hvor vi har tilrettelagt vellykkede samarbeid mellom kunder og fagkyndige. Vi håper du vil overlate ansvaret for å finne din skatterådgiver til oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?
Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg