Bedriftsetablering: Få hjelp til å starte egen bedrift

Vi gjør prosessen mindre komplisert ved bedriftsetablering

Slik fungerer Ageras:

Det første du trenger å gjøre er å fortelle oss om din situasjon slik at vi får nok informasjon før vi matcher deg med våre eksperter.

Deretter vil du motta ulike tilbud slik at du kan sammenligne dem før du bestemmer deg for hva som er riktig for deg. Du vil få god oversikt over de forskjellige tilbudene.

Til slutt kan du se over alle tilbudene og velge akkurat den som er mest fordelaktig for deg. Du vil nå innlede et samarbeid med spesialister som vil hjelpe deg med det du skulle ønske.

Få hjelp fra kvalifiserte spesialister idet du etablerer din bedrift
Gratis, uforpliktende og innen 48 timer
Ageras kan kontakte meg via epost

Hvordan finansiere oppstartsfasen

Det gjelder å være realistisk på hvor man er og hvor man har tenkt å lande i fremtiden. Få hjelp av kompetente fagfolk til å kickstarte selskapet og å holde orden på økonomien underveis.

Velg riktig organisasjonsform

Et aksjeselskap tenker først og fremst på profitt, men er det egentlig det selskapet ditt handler mest om? Det finnes mange typer organisasjonsformer, for eksempel vil de som fokuserer mest på humanitære formål kanskje velge en stiftelse.

Ryddig drift av din virksomhet

Som næringsdrivende er det viktig å holde fokus på alt fra økonomi til lover og regler, skatter og avgifter, støtteordninger gode arbeidsforhold, osv. Sørg for å få hjelp av de som har riktige kvalifikasjoner og som er rik på bransjekunnskap.

Unngå fallgruvene og la dyktige fagfolk hjelpe deg med din økonomi

Gjør det enkelt å etablere en bedrift

Når man skal etablere en bedrift, er det viktig å ha en flott idé helt i bunn, det vil bli selve kjernen som vil bli helt avgjørende for om du vil lykkes eller ikke. Ditt neste steg kan være å se om det finnes et marked for ditt produkt eller din idé. En strukturert visjon om hvilke steg man må ta fremover kan også være nøkkelen til suksess. Da bør man vite hvor mye man skal sette av til skatter og avgifter, lønninger til personell, og andre økonomiske bekymringer som er knyttet til bedriften, de bør helst være kartlagt før man tar det neste steget.

Vårt team vil bistå både med kompetanse og idémyldring fra mennesker som vet hva du kommer til å gå gjennom. Ikke la juss og økonomi bli til hinder for den gode idéen som du sitter med. Oppstartsfasen kan være tung å komme seg forbi om man ikke har erfaring fra før, og det er akkurat derfor vi er her for å hjelpe deg med å få idéen ut i verden.

Det er også mange lover og regler som kan være vanskelig å sette seg inn i. Utfordringene vil variere mye, avhengig av hvilken bransje du er i. Er du ingen jussekspert selv, kan det være lurt å inkludere en advokat i din bedrift. Hos oss vil du finne eksperter med mye erfaring i bagasjen som vil gjøre livet ditt mye enklere når du setter i gang med ditt prosjekt.

Aksjeselskap

Om du er eier av et aksjeselskap av betydning, vil det være vanskelig å drive det uten hjelp fra profesjonelle økonomer og advokater. Et aksjeselskap vil ha regnskapsplikt og bokføringsplikt, det vil si at de årlig må levere årsregnskap til Regnskapsregisteret på grunnlag av gjennomsiktighet.

Stiftelse

Har du en stiftelse vil du også være i en lignende posisjon som gruppen ovenfor. En stiftelse har også regnskapsplikt og plikt til å ha revisor. Regnskap for frivillige organisasjoner er derfor også helt nødvendig for å skape gjennomsiktighet i bedriften.

Selvstendig næringsdrivende

Frilansere har ikke regnskapsplikt, men de har derimot bokføringsplikt. Altså er det mulig for å frilansere å drive sitt regnskap helt selv, men mange opplever at det tar altfor mye tid, at det går utover deres hovedformål eller at de rett og slett har vanskeligheter med å sette seg inn i det.

Ageras finner spesialister som kan hjelpe deg med alt du lurer på

Kort oppsummert er det utallige ting som skal tenkes gjennom, planlegges og kontinuerlig håndteres når man etablerer et foretak. Mange av oppgavene du vil stå overfor er av økonomisk karakter, og det vil sannsynligvis være nødvendig å hente inn hjelp fra regnskapsførere og revisorer. Utover de økonomiske problemstillingene, er det også mye en advokat kan bidra med. Tenk for eksempel på arbeidsforhold og de juridiske reglene rundt ansettelse, lønn og oppsigelser. Dette er viktige forhold man må ta stilling til etter hvert som selskapet vokser og det blir behov for mer arbeidskraft.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?
Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg