Finn hjelp til å starte egen bedrift

Starte egen bedrift?

Vi finner den rette hjelpen når du skal starte egen bedrift

Å starte egen bedrift kan virke komplekst. Spesielt med regnskap og økonomi i startfasen av å starte egen bedrift.

Prøv Ageras du også; tusenvis av norske bedriftseiere har allerede brukt oss til å finne hjelp når de startet sin bedrift.

Finn hjelp til å starte egen bedrift
Finn hjelp til å starte egen bedrift

Så lett er det å få hjelp med å starte egen bedrift:

1
Utfyll skjemaet vårt så vi vet mer om hva du trenger hjelp med.
2
Du får opp til 3 tilbud på bedriftsetablering innen 48 timer.
3
Velg en av tilbudene og få hjelpen du trenger til starte egen bedrift.
Finn hjelp til å starte egen bedrift
Finn hjelp til å starte egen bedrift

Skal du starte et aksjeselskap?

Om du er eier av et aksjeselskap av betydning, vil det være vanskelig å drive det uten hjelp fra profesjonelle økonomer. Et aksjeselskap vil ha regnskapsplikt og bokføringsplikt, det vil si at de årlig må levere årsregnskap til Regnskapsregisteret på grunnlag av gjennomsiktighet.

Skal du starte en stiftelse?

Har du en stiftelse vil du også være i en lignende posisjon som gruppen ovenfor. En stiftelse har også regnskapsplikt og plikt til å ha revisor. Regnskap for frivillige organisasjoner er derfor også helt nødvendig for å skape gjennomsiktighet i bedriften.

Skal du bli selvstendig næringsdrivende?

Frilansere har ikke regnskapsplikt, men de har derimot bokføringsplikt. Altså er det mulig for å frilansere å drive sitt regnskap helt selv, men mange opplever at det tar altfor mye tid, at det går utover deres hovedformål eller at de rett og slett har vanskeligheter med å sette seg inn i det.

Planleggingsfase

Ved etablering av en bedrift vil det aller viktigste være å ha en god idé. Det er ofte det første steget og er preget av mye idémyldring. I tillegg til å ha en god grunnplan, gjelder det å stille seg selv de viktige spørsmålene. Hva er målet med bedriften? Er det et marked for min idé? Er det realistisk å kunne få til? Finnes det konkurrenter som allerede gjør det veldig bra? Har jeg vurdert risikoen godt nok? Hva skal bedriften hete?

Hvilken organisasjonsform skal du velge?

Som vi allerede har vært gjennom, er det mange ulike organisasjonsformer som har ulike hensikter. Et aksjeselskap trenger 30 000 i startkapital, og dens hovedhensikt er å være investorvennlig. Man må også tenke på å tilfredsstille kunden, og et samfunnsansvar vil ofte komme i tillegg for store bedrifter.

Få finansielle tilskudd

Om du sitter inne med en god idé vil det ofte være andre aktører som er interessert i at du skal lykkes, derfor finnes det mange finansielle tilskudd man kan søke om. Enten det er tilskudd til markedsavklaring, kommersialisering, innovasjonslån, eller andre støtteordninger fra banker eller aktører som Innovasjon Norge som ofte prøver å hjelpe små og mellomstore bedrifter.

Starte selskapet

Når alle brikkene har falt på plass, vil det siste steget være å danne selskapet. Da vil du offisielt være synlig i markedet, og du kan begynne å fokusere på vekst eller å spre ryktet om din eksistens. Dette er en spennende fase hvor alle dine idéer blir satt på prøve. Selv om det ofte er selve idéen som vil være mest avgjørende for din suksess, vil det være smart å ha dyktige mennesker rundt deg som kan hjelpe deg med ting som du kanskje ikke har helt kontroll på.

Leter du etter en annen tjeneste enn dem som står ovenfor?