En god latter forlenger livet blir det sagt (og understøttet av forskning), og i Ageras tror vi sterkt på latter og moro – også på arbeidsplassen. 

Det er viktig å ikke ta livet altfor alvorlig hele tiden, selv hvis man arbeider med årsregnskaper, analyser og utregninger dagen lang! Nedenfor har vi samlet 10 vitser med regnskapsførere og revisorer som målgruppe. Vi håper de faller i smak og får deg til å trekke på smilebåndet. 

Få opp til 3 gratis tilbud fra regnskapsførere

10 vitser for regnskapsførere og revisorer

- Hvilken påvirkning hadde den franske revolusjonen på verdensøkonomien? Det er for tidlig å si.

- En revisor er en som løser problemer du ikke visste at du hadde, på en måte du ikke forstår.

- Hva er forskjellen mellom en advokat og en revisor? Revisoren vet at han er kjedelig.

- Økonomer har forutsett 9 av 5 finanskriser.

- To kiruger satt og diskuterte hvilke pasienter de foretrakk å operere. Den ene sa: «Jeg foretrekker revisorer på operasjonsbordet. Når man åpner dem er alt nummerert.»

- Hva kjennetegner en god skatterevisor? En som har et smutthull oppkalt etter seg.

- Hva kaller du en revisor som alltid jobber gjennom lunsjen, tar en ferie annenhvert år, er på kontoret hver helg og aldri drar fra jobb før klokken ti på kvelden? Lat.

- Hei og velkommen til vårt regnskapsbyrå! Du kan regne med oss.

- Har du hørt historien om den interessante revisoren? Nei, ikke jeg heller.

- En mann gikk langs veien og plutselig hoppet en frosk ut foran ham og sa: «Hvis du kysser meg vil jeg bli forvandlet til en vakker prinsesse.» Mannen bøyde seg ned, plukket opp frosken og la den i lommen. Frosken snakket igjen: «Hvis du kysser meg og forvandler meg tilbake til en vakker prinsesse så lover jeg å være sammen med deg i en uke.» Mannen tok frosken ut av lommen, smilte til den og la den tilbake i lommen. Da ble frosken fortvilet og ropte: «Hvis du kysser meg og forvandler meg tilbake til en vakker prinsesse, så lover jeg å være sammen med deg for alltid og gjøre alt du vil!» Nok en gang tok mannen frosken ut av lommen, smilte til den og la den tilbake i lommen. Da spurte frosken: «Hva er galt? Jeg har fortalt deg at jeg er en vakker prinsesse, at jeg vil være sammen med deg og gjøre alt du vil. Hvorfor vil du ikke kysse meg?» Mannen sa: «Hør her, jeg er økonom. Jeg har ikke tid til en kjæreste, men det er kult å ha en snakkende frosk.»

Les også: 10 vitser for jurister og advokater

Trenger du hjelp fra regnskapsfører?

Å finne den helt rette regnskapsfører har aldri vært lettere. På bare 5 minutter blir vi bedre kjent med deg og kartlegger hjelpen du har behov for. Og det aller beste, Ageras er 100% gratis og uforpliktende!

Innhold