Ageras er en spesialisert markedsføringsbyrå som retter seg mot regnskap- og revisjonsbransjen.

Vi hjelper regnskapsførere og revisorer med vekst gjennom å finne de rette kundene til deres kundeporteføljer.

Få de kunder som passer deg

Vi i Ageras validerer og kvalitetssikrer alle oppdrag. Vi sørger for at dine og kundens preferanser og segmentering passer.

La oss hjelpe deg med vekst i din virksomhet

Gjennom vår personlige kontakt med våre samarbeidspartnere, gjør vi det lille ekstra for å finne de riktige kundene til akkurat din virksomhet.

Målbar og høy avkastning på din investering

Mange av våre partnere gir tilbakemelding om god avkastning gjennom vårt samarbeide. Du kan også bli en av dem.

Sånn jobber vi

Som partner hos Ageras får du full kontroll over ditt månedlige budsjett. Du velger selv hvor mange oppdrag du ønsker innen ditt ønskede segment (geografi, bransje & virksomhetstype). Vårt profesjonelle team validerer alle kunder for å avdekke kundens behov. Deretter sender vi disse kvalitetssikrede oppdrag til de samarbeidspartnere (maks 3 stykker), hvor kundens og samarbeidspartneres preferanser og segmentering passer. Deretter er det du som samarbeidspartner som er ansvarlig for å komme i kontakt med kunden for å presentere din virksomhet og dine tjenester. Er det noen spørsmål om noen av de tilsendte oppdrag er du alltid velkommen til å kontakte oss.

- La Ageras gjøre jobben.

Sånn jobber vi
Vi følger hvert oppdrag fra start til mål.

Vi følger hvert oppdrag fra start til mål.

Vi følger løpende opp alle kunder gjennom hele prosessen, hvor vi oppfordrer til kontakt mellom partene og eventuelt om kunden har tatt et valg. Dette opplever vi er en trygghet for våre revisorer og regnskapsfører. Gjennom den tette oppfølgingen øker vi forutsetningene for et suksessfullt samarbeid mellom partner og kunde.

-La Ageras gjøre jobben.

Sånn kommer du igang

Du melder din interesse ved å klikke på den blå ruten nedenunder hvor vi deretter tar en uforpliktende samtale om dine behov. Du får en personlig kontaktperson som blir kjent med deg og din virksomhet spisskompetanse. Sånn legger vi grunnlaget for et suksessfullt samarbeid.

- La Ageras gjøre jobben.

Sånn kommer du igang

Ageras samarbeider med ulike regnskap og revisjonsselskaper, store som små.

Hvorfor Ageras, hva gjør oss unike?

Ageras er en møteplass for revisorer og regnskapsfører og kunder som ønsker å komme i kontakt med en revisor eller regnskapsfører. For deg som samarbeidspartner fungerer vi som et spesialisert markedsføringsbyrå og for kundene er vi et tjeneste som hjelper dem med å finne den rette spesialist til deres virksomhet.

Nedenunder kan du se hvorfor vi allerede har hjulpet over 10.000 regnskapsførere eller revisorer med å generere vekst:

  • Hver måned blir vi kontaktet av over 8.000 virksomheter som søker en revisor eller regnskapsfører.
  • Vi validerer og kvalitetssikrer alle oppdrag innen du som samarbeidspartner kommer i kontakt med kunden
  • 90% av alle kunder velger en av våre samarbeidspartnere.

.

Ønsker du å høre mer?