Investcorp investerer i Ageras

De siste fem årene har vært en fantastisk reise for Ageras.

Da vi bygget selskapet i 2012 var det med ambisjonen om å bli verdens ledende markedsplass innen regnskapsmessige og juridiske ytelser. Vi er godt på vei mot å nå målet vårt, og er overbevist om at nøkkelen til suksess er en kombinasjon av teknologi og høy grad av service.

Ageras opererer nå i fem markeder fra kontoret vårt i København hvor mer enn 80 dedikerte medarbeidere tjenestegjør en voksende kundekrets – en kundekrets som nylig rundet 100.000. Dette gjør oss utrolig stolt fordi det vitner om at vi utgjør en viktig forskjell i markedet.

2016 var et begivenhetsrikt år for oss. Vi økte omsetningen med 60% og ble som Danmarks tiende raskest voksende selskap utnevnt som en Gazelle-virksomhet av næringslivsavisen Børsen. Ikke minst etablerte vi et solid fotfeste i de nederlandske og tyske markedene.

Vi er klare for å ta selskapet til neste nivå og er derfor begeistret for å kunne meddele at Investcorp har investert i Ageras og har oppnådd en aksjemajoritet i selskapet. Investeringen vil understøtte vår fortsatte internasjonale utvidelse samt vekst i de eksisterende markedene.

Investcorp er et globalt vekstfond med store investeringer i teknologiselskaper som primært fokuserer på data, IT-sikkerhet, Internett, mobilitet og Fintech.

Fra vi møtte Investcorp for første gang var det tydelig for oss at de var den rette partneren for Ageras i den neste fasen av vår vekstreise. Investcorp har et godt omdømme og imponerende resultater når det kommer til å skape vekst i eierstyrte teknologiselskaper. Deres globale tilstedeværelse og omfattende nettverk vil ha stor betydning for Ageras’ fortsatte internasjonale ekspansjon.

Vi vil gjerne benytte denne muligheten til å takke alle som har bidratt til Ageras’ fremgang. En spesielt stor takk går til våre kunder, partnere og medarbeidere som på hver sin måte har bidratt til å skape større gjennomsiktighet i markedet for regnskapsmessige og juridiske tjenester.

Vi vil fortsette vår reise og gleder oss til å ta selskapet til nye høyder.

De beste hilsener,

Rico Andersen & Martin Hegelund.

Denne teksten er oversatt fra dansk til norsk. Trykk her for å lese det originale blogginnlegget på dansk.

Posted: 15 Mar, 2017 (Updated: 26 Jan, 2018)

Martin Hegelund

Les mer av denne skribenten

Ageras yter ikke individuell økonomisk eller juridisk rådgivning, men har i stedet samarbeid med advokater, revisorer og regnskapsførere som hjelper deg videre. Fyll ut et av skjemaene nedenfor og motta tilbud fra profesjonelle rådgivere innen kort tid.

Få tilbud fra regnskapsførere

Få tilbud fra advokater

Kategorier

Om Ageras

Ageras streber etter å skape gjennomsiktighet på markedet for finansielle og juridiske tjenester - til formål for kunder, bedrifter og markedet som helhet.

Om Ageras »