De siste fem årene har vært en fantastisk reise for Ageras.

Da vi bygget selskapet i 2012 var det med ambisjonen om å bli verdens ledende markedsplass innen regnskapsmessige og juridiske ytelser. Vi er godt på vei mot å nå målet vårt, og er overbevist om at nøkkelen til suksess er en kombinasjon av teknologi og høy grad av service.

Ageras opererer nå i fem markeder fra kontoret vårt i København hvor mer enn 80 dedikerte medarbeidere tjenestegjør en voksende kundekrets – en kundekrets som nylig rundet 100.000. Dette gjør oss utrolig stolt fordi det vitner om at vi utgjør en viktig forskjell i markedet.

2016 var et begivenhetsrikt år for oss. Vi økte omsetningen med 60% og ble som Danmarks tiende raskest voksende selskap utnevnt som en Gazelle-virksomhet av næringslivsavisen Børsen. Ikke minst etablerte vi et solid fotfeste i de nederlandske og tyske markedene.

Vi er klare for å ta selskapet til neste nivå og er derfor begeistret for å kunne meddele at Investcorp har investert i Ageras og har oppnådd en aksjemajoritet i selskapet. Investeringen vil understøtte vår fortsatte internasjonale utvidelse samt vekst i de eksisterende markedene.

Investcorp er et globalt vekstfond med store investeringer i teknologiselskaper som primært fokuserer på data, IT-sikkerhet, Internett, mobilitet og Fintech.

Fra vi møtte Investcorp for første gang var det tydelig for oss at de var den rette partneren for Ageras i den neste fasen av vår vekstreise. Investcorp har et godt omdømme og imponerende resultater når det kommer til å skape vekst i eierstyrte teknologiselskaper. Deres globale tilstedeværelse og omfattende nettverk vil ha stor betydning for Ageras’ fortsatte internasjonale ekspansjon.

Vi vil gjerne benytte denne muligheten til å takke alle som har bidratt til Ageras’ fremgang. En spesielt stor takk går til våre kunder, partnere og medarbeidere som på hver sin måte har bidratt til å skape større gjennomsiktighet i markedet for regnskapsmessige og juridiske tjenester.

Vi vil fortsette vår reise og gleder oss til å ta selskapet til nye høyder.

De beste hilsener,

Rico Andersen & Martin Hegelund.

Denne teksten er oversatt fra dansk til norsk. Trykk her for å lese det originale blogginnlegget på dansk.

Innhold