Werner Klausen Regnskap AS Oslo
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Werner Klausen Regnskap AS Oslo
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Informasjon

Vi synes en meningsfull dag på kontoret består av å hjelpe våre kunder til suksess ved å sørge for at vår del av økonomioppgavene hos kunden leveres i rett tid og med høy kvalitet. Den beste måten vi bryter opp dagen på er å få spørsmål fra våre kunde om smått og stort som innen økonomi og virksomhetsstyring. Vi synes det er givende å bidra til våre kunders suksess ved å være tilgjengelige og tilnærmelige. Gode løsninger og relevante avklaringer kan godt komme ut av en kaffekopp eller et besøk ute hos dere.
Norsk bokmål , English
Utmerket

Om Selskapet

Sitat

-

Hvorfor velger kunder deg?

Tilbakemeldigene vi får fra kunder er at vi er Tilgjengelige, nøyaktige og løsningsorienterte. Vi ser på oss selv som kundenes lagspiller og for å kunne spille på lag er kommunikasjon helt grunnleggende.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Når kunden lar regnskapsføreren gjøre oppgaver som ikke er kundens spesialisering og kunden opplever på få mer tid til kjerneoppgavene sine. Når kundene sparrer med oss og opplever å få økt verdi av en endring i prosess.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Vi ser på rådgivning som en naturlig del av rollen som regnskapsfører. Vi undersøker med kundene hvordan arbeidsform de ønsker rundt dette, hvorvidt de ønsker vi skal komme med forslag av eget initiativ eller på forespørsel. Vi inkluderer rådgivning i de fleste fastpristilbud og forsøker å besøke de kunde som har mulighet med regelmessig mellomrom uten kostnad for kunden.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Skatterådgivning
Fakturering
Årsregnskap
Selvangivelse Virksomhet
Rådgivning
Lønnskjøring
Forretningsførsel

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Knut Ole Sjøli 2 år siden
Har hatt et veldig godt samarbeid med Werner Klausen Regnskap så langt. De er ryddige, raske og profesjonelle, og veldig enkle å forholde seg til, og med et forutsigbart kostnadsbilde. Anbefaler på det varmeste!

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet