VK Regnskap AS Sandnes
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
VK Regnskap AS Sandnes
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews

Informasjon

Hos VK Regnskap får du som kunde kvalitet og tilpasset oppfølging av ditt selskap. Det betyr at tjenestene jeg leverer tilpasses selskapets behov og din erfaring.

Jeg leverer regnskapstjenester utover det man tradisjonelt forventer av en regnskapsfører. Du møtes alltid med et vennlig smil og latteren henger løst. Du skal kjenne at du slapper av og kan la bekymringer for regnskapet ligge. Jeg er også medlem av Regnskap Norge. Det betyr at du som kunde er trygg på mitt at arbeid er av kvalitet og at jeg har en sterk fagavdeling i ryggen.

Jeg bistår også i mindre oppdrag som konsulent. Omfang av en slik tjeneste blir vi enige om sammen. Det kan for eksempel oppstå ting i selskapet, eller privat, som krever mer av din tid. Du ser behovet for avlastning med enkelte oppgaver, som administrative eller økonomiske oppgaver. Da er det godt å vite at noen kan bistå uten lengre kontraktsforhandlinger eller oppsigelsestid.

Vi er sertifiserte Tripletex brukere og det er det foretrukne skybaserte regnskapsprogram. Det er smidig og har mangle forskjellige løsninger som tilpasses selskap og bruker. Ønsker du å gå over til Tripletex hjelper jeg deg gjerne med overgangen fra andre regnskapssystemer.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.
Norsk bokmål , English
Økonomi

Sertifisering

Regnskapsfører
Autorisert Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Lønnskjøring

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Per Morten Bretun 3 måneder siden
Hei,det er bare bare positivet å formidle med regnskapsfører son jeg bruker. Vk regnskap. Mvh Per Morten Bretun

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet