Sigma Regnskap AS Bjørkelangen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Sigma Regnskap AS Bjørkelangen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Sigma Regnskap AS ble etablert i 1998 og er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi har i dag totalt 15 regnskapsmedarbeidere og autoriserte regnskapsførere. Vi har avdelinger på Bjørkelangen og Løken i Aurskog-Høland Kommune.

Vi er medlem av bransjeorganisasjonen Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening (NARF).

NARF er en bransjeorganisasjon for autoriserte regnskapsførere og er et samlingspunkt for faglig støtte, kollegialt fellesskap, bransjeutvikling samt kontakt med og påvirkning ovenfor lovgivende og utøvende myndigheter.

Vi er gjennom dette også underlagt NARF’s Kvalitetskontroll. NARF gjennomfører kontroll av alle medlemmer som er yrkesaktive i ekstern regnskapsførervirksomhet, samt av regnskapsførerselskapet. Kontrollene gjennomføres på vegne av Finanstilsynet minimum hvert 7. år. Dette er kontroll av kvaliteten på det arbeidet regnskapsførerselskapet leverer sine kunder, samt interne rutiner og virksomheten forøvrig.

Vår autorisasjon og lange erfaring gir våre kunder trygghet for faglig dyktighet i utførelsen av arbeidet.

Vi tilbyr ulike typer regnskapstjenester og har kunder innen forskjellige bransjer og driftsformer. Bransjene omfatter blant annet håndverksbedrifter, tjenesteytende virksomheter, primærnæring/landbruk, salg og detaljhandel, eiendom, barnehager og stiftelser mm.

Dette er i hovedsak oppdrag hvor vi utfører arbeidet hos oss. Vi bistår også flere kunder i form av uteoppdrag, hvor vi reiser ut til kundene og utfører arbeidet.
Norsk bokmål
Regnskapsfører

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Skatterådgivning
Fakturering
Årsregnskap
Selvangivelse Privat
Selvangivelse Virksomhet
Rådgivning
Lønnskjøring
Forretningsførsel

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet