SIFFO AS Bodø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
SIFFO AS Bodø
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Siffo AS er en del av Økoråd Gruppen som er en byråkjede som utøver regnskapstjenester og økonomisk rådgivning med stor grad av yrkesstolthet og entusiasme. Gruppen består av 11 kontorer fra Helgeland i sør til Troms og Finnmark.

Vårt markedsnavn er Økoråd Salten

Økoråd Salten består av 15 medarbeidere, hvorav 1 medarbeider er lokalisert ved vårt avdelingskontor i Beiarn. Vi er totalt 8 autoriserte regnskapsførere i henhold til Lov om autorisasjon av regnskapsførere, herav to seniorrådgivere for våre kunder. Autorisasjonen gir deg som bruker av oss trygghet for faglig dyktighet i utførelsen av regnskapsarbeidet.

Hos oss er kunden i fokus og vi ønsker å ha en tett dialog med våre kunder. Slik at de tjenester vi leverer ikke bare skal være for å sikre offentlige myndigheters krav, men at du som kunde skal bli ivaretatt. Både med oppfølging i den daglige driften, men også kunne søke råd når det er større beslutninger som skal tas.

Vi tilbyr to sky basert regnskapssystem, 24SevenOffice og PowerofficeGO, i tillegg har våre medarbeidere kompetanse på føring i andre økonomisystemer.

Vi jobber med moderne løsninger tilpasset små og mellomstore bedrifter. Dette for at du alltid skal ha det du trenger for hånden. La oss ta hånd om regnskap og skatt – så får du frigjort tid som du kan bruke på din kjernevirksomhet!

Om Selskapet

Sitat

Kompetent - Hyggelig - Alltid

Hvorfor velger kunder deg?

Regnskap er vårt håndverk, og daglig jobber vi med noe vi elsker – nemlig tall! Det er viktig for oss at regnskapet er korrekt. Når regnskapet er ført og tallene er på riktig plass skal det gi både mening og retning for våre kunder. Det er her våre rådgivere spiller en viktig rolle.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

I Økoråd Gruppen er vi lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal føle vår entusiasme og stå-på-vilje for at du som kunde skal lykkes med din daglige drift.
Vi ønsker at du som kunde skal føle at du blir sett og ivaretatt.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Vår rådgivning skal alltid være basert på tillit og den beste kompetansen. Selvsagt skal alltid våre råd bidra til å ivareta myndighetenes og samfunnets krav til etterrettelighet – samtidig strekker vi oss langt for å bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning for våre kunder.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge
Regnskapsfører
Samarbeider med godkjent regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Skatterådgivning
Fakturering
Årsregnskap
Rådgivning
Lønnskjøring
Selvangivelse Virksomhet
Selvangivelse Privat
Forretningsførsel

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet