Regnskap i Troms AS Storsteinnes
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
Regnskap i Troms AS Storsteinnes
Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews

Informasjon

Regnskap i Troms AS er et lite regnskapsbyrå med tre faste ansatte. Byrået har også bistandsavtale med et annet autorisert regnskapsførerselskap, noe som gjør at våre kunder alltid vil bli godt ivaretatt.

Vi startet opp selskapet sommeren 2017 på Storsteinnes, og fra januar 2019 åpnet vi avdelingskontor i Tromsø. Stort sett alle våre kunder har skybaserte regnskapstjenester, som gjør det enkelt for oss å levere økonomi- og regnskapstjenester over hele landet.

Frigi tid til å gjøre mer av det du er god på - la oss ta oss av regnskapet.Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
Utmerket
Økonomi

Om Selskapet

Hvorfor velger kunder deg?

Vi har kvalitet og service i fokus, og vi gir tilbakemeldinger kjapt og løpende i det daglige på det våre kunder måtte lure på. Du som kunde skal være trygg på at din bedrift blir ivaretatt på best mulig måte hos oss.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Leveranse av kvalitet, noen ganger ut over det som er forventet. At regnskapsfører ikke bare fører regnskapet men er våken for ting i din bedrift og evner og opparbeide seg god kunnskap om viktige områder i din bedrift. Gode rapporter som gir flott informasjon også til kunder som kanskje ikke forstår så mye rengnskap.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Gode rapporter med kommentarer som også kan belyse områder med potensial til forbedring. Så lenge vi har ansvar for regnskapsførsel, vil alle oppgaver rundt dette bli ivaretatt på en god måte. Du som kunde vil kunne ha fokus på det som er viktig for deg og din bedrift. Med godt samarbeid og rådgivning, vil vi kunne bidra til at varsellamper skrus på i en tidlig fase, samt levere analyser og nøkkeltall som kan være til hjelp for evt. veivalg.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Selvangivelse Virksomhet
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Lønnskjøring

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4.75 / 5 stars 9 reviews
June Marlen Berge Lorentsen 3 år siden
De scorer full pott på alt! Fantastiske folk.

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet