4.73 / 8 anmeldelser

Online Accounting AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Online Accounting AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Online Accounting et komplett skybasert, autorisert regnskapsbyrå og er medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge. Vi har stor faglig styrke og lang erfaring. I tillegg til ordinære regnskapstjenester tilbyr vi rådgivning og ulike administrative tjenester, se under. Vi er opptatt av å tilpasse våre tjenester til den enkelte kundes behov og ønsker, og med gode nettbaserte løsninger kan oppdraget også utføres hos kunde hvis det skulle være ønskelig.

Vi ønsker å bidra til at regnskapet skal bli et nyttig styringsverktøy for driften, både via det ordinære regnskapet, og via en god kommunikasjon. Vi er opptatt av å bygge gode rutiner, slik at samarbeidet skal bli effektivt for alle parter, samtidig som vi er opptatt av å sikre god kvalitet.

Vi tilbyr:
* Regnskapstjenester fra A-Å
* Rådgivning
* Etablering, endring og avvikling av selskaper
* Bistand styrearbeid/ledelse
* Oppdragsbasert konsulentutleie
* Administrasjonsoppgaver
* Rene controlleroppdragOnline Accounting AS

3 etasje Dr.Randers gate 3
1830 Askim
 • Autorisert Regnskapsfører
 • Regnskapsfører
 • Medlem av Regnskap Norge

 • Regnskapsføring
 • Selvangivelse Virksomhet
 • Skatterådgivning
 • Årsregnskap
 • Rådgivning
 • Fakturering
 • Lønnskjøring
 • Selvangivelse Privat

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Strålende fornøyd med proffe fagfolk fra A til Å

Dette er et regnskapskontor som har innfridd på alle områder den tiden jeg har vært kunde både som selvstendig næringsdrivende deltid og nå fulltid. De mestrer å levere både til gårdsregnskapet og min virksomhet som håndverker. Imponerende

- Morten Askestad Brændholen
Anmeldt den 18/06/2021

Endelig

Som grunder og tusenkunstner, Så har døgnet for få timer, de timene jeg mangler, de fikser min regnskapsfører.
Ikke bare scanning og lønn, men gode råd for bedre drift og økt lønnsomhet.
Anbefales til alle

- Ken-Rune Nygård
Anmeldt den 17/06/2021

Svært fornøyd!

Vi er svært fornøyde med Online Accounting som vår autoriserte regnskapsfører. De er dyktige og proffesjonelle i det de gjør, samtidig som de er fleksible og lett å kommunisere med.

- Carl Fredrik G. Løken
Anmeldt den 17/06/2021

Meget dyktige

Online Accounting AS er alltid tilgjengelige, og viser stor kompetanse. Vi føler oss i trygge hender og får råd og veiledning ved behov.

- Deivydas Civas
Anmeldt den 16/06/2021

Tett og god oppfølging

Online Accounting AS er svært kompetente og de har vært viktige for utviklingen av vår bedrift. Vi kommer til å fortsette å lene oss på dere fagekspertise også i framtiden og vi kan sterkt anbefale de til andre selskaper som ønsker å vokse.

- Håvard Andresen
Anmeldt den 16/06/2021

Ekstremt fornøyd!

Vi har brukt flere regnskapsførere i de siste fem årene, og byttet fordi vi var misfornøyde to ganger før, men her føler vi oss godt ivaretatt. Solid fagkunnskap, ekstrem god oppfølging, og de har vært opptatte av å gjøre ting bedre for oss der mulig. Anbefales helhjertet.

- Paul I. Huse
Anmeldt den 16/06/2021

Daglig leder

Vi er fornøyde

- ali alizi
Anmeldt den 16/06/2021

Meget profesjonelle.

Vi har brukt dem i mange år. Regnskaps Oppgavene blir utført hos oss 1 dg pr uke. Er meget fornøyd, er raske, stiller spørsmål til oss. Ønsker til en hver tid være ajour. Vi har fått mye skryt av vårt regnskap fra mange andre kreditt institusjoner.

- Hans Anton Mørk
Anmeldt den 16/06/2021