Møystad Økonomirådgivning AS
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Møystad Økonomirådgivning AS
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Informasjon

Vi er et nyetablert regnskapskontor i Elverum kommune. Jeg som eier har jobbet innenfor regnskap og rådgivning i 23 år og har lang og bred erfaring. Vi ønsker å ha få men nære kunder slik at vi kan yte god og personlig service til alle.

Jeg som driver selskapet er utdannet siviløkonom med økonomistyring som spesialfelt. Jeg har en tilleggsutdanning som intern revisor hvor hovedfokus er å bygge opp interkontroll systemet slik at vi kan drive effektivt og lønnsomt. Med vår kompetanse kan vi bistå med regnskapet i god kvalitet til rett tid. Vi har også en bredde som gjør at vi kan yte rådgivning utover selve regnskapsføringen. Vi er løsnings orientert og liker å finne ut av nye ting. Er det noe vi ikke kan ønsker vi å finne ut av det slik at vi kan bistå der dere trenger det.
Norsk bokmål
Utmerket

Om Selskapet

Sitat

Det finnes ingen begrensninger, bare muligheter.

Hvorfor velger kunder deg?

Kunden velger meg fordi jeg er en som setter kunden i fokus og gjør det jeg kan for at kunden skal være fornøyd. Gjennom mange år i bransjen har jeg en bred erfaring og kunnskap som jeg ønsker å dele. Jeg ønsker ikke bare å være en som fører regnskapet, men også en som kommer med råd og veiledning underveis uten ekstra kostnader for at kunden skal få best mulig resultat.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Jeg kan nevne mange grunner til en fantastisk kundeopplevelse. Hvis jeg spesielt skal nevne en er når en bedrift som har jobbet hardt og aktivt med masse motgang for å skape et foretak lykkes. Det varmer også litt ekstra når kunden kommer med fine ord fordi de er fornøyd med samarbeidet og jobben jeg har gjort.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Jeg hjelper bedriften med å utvikle seg ved å gi råd og veiledning under samarbeidet uten ekstra kostnader om kunden ønsker dette selv. Jeg er utdannet intern revisor og har i flere år jobbet som veileder ved å effektivisere drift for og maksimere profitt. Jeg har også jobbet mot finansieringsinstitusjoner for å få tilskudd og finansiering til tidligere og nye prosjekter.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Rådgivning
Årsregnskap
Skatterådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Jan Willy Eriksen 6 måneder siden
Vi jobber tett sammen i utvikling av et nytt prosjekt konsept innen restaurant og servering. Begge har vi erfaringer som passer godt sammen og gir et fantastisk resultat. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet