Midas Råd og Regnskap AS Bjørnemyr
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Midas Råd og Regnskap AS Bjørnemyr
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Midas Råd og Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening) . Vi holder til på Nesoddtangen men tilbyr tjenester til bedrifter i Oslo og hele Norge.

Vår målsetting er å være en aktiv, løsningsorientert og fremtidsrettet samarbeidspartner for kunden. Våre nettbaserte løsninger utnytter den nyeste teknologien slik at vi effektivt kan føre deres regnskap, og dere som beslutningstakere får tilgang til oppdatert regnskapsinformasjon 24 timer i døgnet

Vi kan besørge alle regnskapsoppgaver: Bokføring, lønnskjøring, avstemming og kontroll, årsregnskap, ligningspapirer, m.m. Vi bistår med økonomistyring for kunder som ønsker dette.

Midas Råd og Regnskap har en partneravtale med 24SevenOffice. 24SevenOffice er et nettbasert regnskapsprogram med muligheter for at dere til enhver tid kan se alle bilag, ta ut rapporter fra regnskapet, sjekke leverandør- eller kundereskontro, godkjenne fakturaer eller bankutbetalinger. Man kan da benytte PC, iPad eller mobiltelefon. Programmet anbefales av Revisorforeningen.
Norsk bokmål
Regnskapsfører

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge
Ansvarsforsikring
Regnskapsfører

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet