K-Team AS Kolsås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
K-Team AS Kolsås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

K-TEAM har kontorer på Kolsås i Bærum og på Hamar, og består av 3 partnere samt en rekke dyktige medarbeidere. Vi er ikke for små, vi er ikke for store - hos oss vil du alltid ha noen du kan snakke med som kjenner deg og din bedrift godt.
Vår målsetting er å være en viktig ressurs og bidragsyter for våre kunder som revisor, regnskapsfører og rådgiver.
Med en variert kundegruppe hvor de fleste bransjer er representert har vi opparbeidet oss en solid og bred kunnskap. Trenger du bistand eller rådgivning har vi et erfarent og kompetent team klar til din disposisjon.
Norsk bokmål , Nederlands , Latviešu , English , Lietuvių , русский

Om Selskapet

Sitat

Det er alltid rom for forbedring

Hvorfor velger kunder deg?

Kunder velger oss fordi vi oppleves som ekte, nære og at vi bryr oss. Vi har kunden i fokus. Vi har høyt kompetansenivå på våre medarbeidere. Hele tiden er vi i utvikling med verden rundt oss når det gjelder systmer og løsninger. Vi blir valgt fordi vi er gode på å bistå bedrifter med utvikling, og for å hjelp dem til å oppnå gode resultater. Kommunikasjon er viktig for oss og derfor løses mange utfordringer før de blir et problem.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

En fantastisk kundeopplevelse er når kunden og vi er fornøyd. Når vi finner løsniger sammen. Det å se en kunde oppleve mestring og at det gir gode resultater. Lykke trenger ikke alltid måles i penger, den kan også måles i mestring, reultater og samhold. Det gir en god kunde opplevelse å se hele mennesker, se framgang og fremdrift.
Ingenting er som å lykkes sammen, gjøre hverandre gode. Det er en fantastisk kundeopplevese når det skjer.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Vi har tett samarbeid med kunden vi følger opp med rapporter og kommentarer så ofte kunden ønsker det. Med bred erfaring fra mange bransjer har vi mye historikk på bransje og kan derfor ofte både veilede og hjelpe med vidreutvikling. Flere av våre ansatte har yrkeserfaring fra andre yrker. Dette gjør at vi lettere kan se problemer og utfrodringer fra kundens synspunkt. Dette gør det enklere å kommunisere og god kommunikasjon gir rom for vekst.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Statsautorisert Revisor

Tjenester

Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Skatterådgivning
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Lønnskjøring
Regnskapsføring

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet