Hcg Revisjon & Rådgivning AS Fjellhamar
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Hcg Revisjon & Rådgivning AS Fjellhamar
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Revisjon og tilpasset Rådgivning med Fokus på Deg

HCG Revisjon & Rådgivning AS har som mål å levere kostnadseffektive revisjonstjenester av høyeste kvalitet til små og mellomstore bedrifter.

Vi avgir gratis rådgivning til nye kunder i første året, slik at du kan få full klarhet i prosessen og vi blir bedre kjent med deg og akkurat driften av ditt selskap. I tillegg, vil du kun ha én dedikert kontaktperson med kapasitet og tilgjengelighet gjennom hele prosessen.
Vår erfaring innen revisjon og rådgivning, samt vår ekspertise innen ulike organisasjonsformer og bransjer, gir oss en solid plattform for å bidra til en pålitelig og effektiv revisjon, samt være en samarbeidspartner og rådgiver for både kunder og regnskapsførere.
Vi bruker markedets siste programvarer og jobber kontinuerlig med utvikling og effektivisering av våre revisjonsprosesser.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Revisjon / Annen bistand kr. 2 000 eks. mva per time
Teknisk utarbeidelse årsregnskap kr. 4 400 eks. mva
Teknisk utarbeidelse skattemelding kr. 4 400 eks. mva
Norsk bokmål , English , Español

Om Selskapet

Sitat

Revisjon og tilpasset Rådgivning med Fokus på Deg

Hvorfor velger kunder deg?

Vi tror på å skape en konstruktiv og langsiktig samarbeidspartnerskap, der begge parter tjener på det. Vi avgir gratis rådgivning i første året akkurat av den grunn.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Kundene våre setter meget stor pris på vår dedikasjon, tilgjengelighet og kvalitet i arbeidet. De finner oss lett å samarbeide med og vi ofte får ros, for vi er tilgjengelige når det er behov for oss, og vi leverer når vi skal.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Vi har kompetansen, kunnskap og en dedikert tilnærming som sikrer en pålitelig og kostnadseffektiv revisjon gjennom tilgjengelighet, og rask oppfølging. Vi har meget gode kommunikasjonsevner med alle involverte parter, dermed får vi hva vi trenger for å kunne revidere effektiv og bistå kunder med tilpasset rådgivning.

Sertifisering

Godkjent Revisor
Statsautorisert Revisor

Tjenester

Revisjon
Rådgivning
Årsregnskap

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet