Globus Regnskapsservice AS Holmestrand
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Globus Regnskapsservice AS Holmestrand
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Globus Regnskapsservice AS er et autorisert regnskapsførerselskap med ansatte som har lang og bred erfaring fra ulike bransjer som bidrar til å gi våre kunder en effektivt organisert økonomifunksjon. Vi hjelper deg å automatisere dine prosesser slik at både du og vi slipper å bruke tid på å registrere den samme informasjonen flere ganger i ulike systemer. Slik frigjør vi tid til å analysere driften din og gi råd basert på oppdatert informasjon. Ved hjelp av de smarteste skyløsningene og gode integrasjoner med dine systemer tilbyr vi alle basistjenester innen regnskap, bokføring, fakturering, remittering/betaling av regninger og lønnskjøring, samt utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, skattemelding, skatteberegning, aksjonærregisteroppgaver, utarbeidelse av styre- og generalforsamlingsprotokoller og rapportering. Hos oss får du i tillegg en proaktiv diskusjonspartner innen økonomi og øvrige spørsmål som er relaterte til din virksomhet. Stiftelse av selskap, omdanning og bistand i forbindelse med fisjon eller fusjon er også tjenester vi tilbyr.
Råd om valg av selskapsform / selskapsstruktur og skatt er blant de tjenester våre kunder verdsetter høyest. Når det er behov for det trekker vi også veksler på våre samarbeidspartnere, spesielt der det er problemstillinger som angår skatt i flere land. Vi benytter de mest effektive digitale løsninger slik at bilag produseres og distribueres mest mulig automatisk, noe som gjør håndtering svært tidsbesparende slik at tiden heller kan brukes til å få oversikt og innsikt til å optimalisere driften ytterligere.
Listen over hva vi kan tilby stopper ikke her. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale slik at vi sammen kan diskutere hvilke tjenester som passer i din situasjon.

Om Selskapet

Sitat

Kontakt din regnskapsfører for råd

Hvorfor velger kunder deg?

God service, høy kompetanse, tett oppfølging og gode priser.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Når kunden opplever god service og økt lønnsomhet på grunn av gode råd fra regnskapsfører

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Gjennom fremtidsrettet rådgivning

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Rådgivning
Årsregnskap
Skatterådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring

Lokasjon

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet