ECIT - AKONTO ØKONOMI Asker AS Hønefoss
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
ECIT - AKONTO ØKONOMI Asker AS Hønefoss
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Akonto Revisjon AS startet sin virksomhet i 2002. Vi har lang erfaring med revisjon og rådgivning innenfor de fleste bransjer. Våre kunder er små og mellomstore bedrifter hovedsakelig beliggende på østlandsområdet, men vi har også kunder i sør og nord Norge. Vi er tre ansatte som jobber med revisjon. Kontoret ligger sentralt i Hønefoss. Akonto Revisjon, er medlem i Den norske Revisorforening.

Akonto Økonomi Asker AS startet sin virksomhet i 2013, som følge av en sammenslåing med Solid Regnskap AS. I dag har vi 7 ansatte. Vi ligger sentralt til i Vakåsveien i Asker.

I Akonto har vi fokus på gode relasjoner og nærhet til kundene. Vi gir deg trygghet, bred kompetanse og fremtidsrettede teknologiske løsninger, tilpasset dine nåværende og fremtidige behov.

Som autorisert regnskapsfirma er vi underlagt Finanstilsynet og vi har i tillegg valgt å være medlem av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening).

Mål

Vårt mål er å bidra til at våre kunder blir bedrifter med god lønnsomhet, god likviditet og trygge arbeidsplasser.

Vårt slagord "Din økonomipartner" viser til den nære kontakten mellom oss og kunden. Vi spiller på lag med kunden, slik at du kan stole på at vi alltid arbeider med deres beste interesse i tankene. Slagordet viser også til at vi tilbyr flere typer økonomiske tjenester. Vi kan være regnskapspartner, revisjonspartner, lønnspartner og rådgivningspartner!
Norsk bokmål
Revisor

Sertifisering

Godkjent Revisor
Autorisert Regnskapsfører
Ansvarsforsikring
Medlem av Revisorforeningen
Medlem av Regnskap Norge
Regnskapsfører
Registrert revisor

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet