BYGG OG ANLEGG REGNSKAP AS Oslo
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
BYGG OG ANLEGG REGNSKAP AS Oslo
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews

Informasjon

Lønnsberegning
Vi har god erfaring med å tilfredsstille statlige krav til korrekt lønnsinnberetning, innrapportering og dokumentasjon. Vi har integrerte lønnssystemer i 24Seveneoffice og Tripletex hvor vi utfører lønnberegninger, sender A-meldinger, remitterer lønn og behandler skatt og arbeidsgiveravgift. VI kan derfor tilby deg enkel og profesjonell lønnshåndtering.

Regnskapstjenester
Vi er et autorisert regnskapskontor som kan utføre alle former for regnskapstjenester for våre kunder, og se på muligheter for forbedring i rutiner og internkontroll for en mer effektiv hverdag.

Gjennom bruk av de nyeste økonomisystemene tilbyr vi våre kunder å få full oversikt over sitt regnskap.

Oppgjør
Det er pålagt alle regnskapspliktige foretak å fremlegge resultatregnskap og balanse , som danner årsoppgjøret, og som videre utgjør grunnlaget til skatteberegningen.

Vi sikrer korrekt rapportering av årsoppgjør iht. norske lover & regler og tilbyr all nødvendig assistanse knyttet til dette.

Rådgivning
Ønsker du råd og veiledning knyttet til økonomien i selskapet? Vi i BA-regnskap har bred erfaring med økonomisk rådgiving.

Vi tilbyr vår ekspertise for at våre kunder skal kunne få en sunn og god økonomistyring i sin bedrift og dermed klare å optimalisere den daglige driften.

Fakturering
Våre økonomisystemer tilbyr fullt integrerte fakturaløsninger. Disse er sammenkoblet med regnskapssystemer og de aktuelle bankene.

Fakturaløsningene tilbyr også e-posttilkobling for e-fakturasending. Vi kan tilby EHF- fakturaer dersom ønskelig, og kan videre bidra med oppfølging av utestående fakturer gjennom inkassosystemer.
Økonomi

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Årsregnskap
Rådgivning
Selvangivelse Virksomhet
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Tom Jessen 3 år siden
Alt har godt på skinner , veldig fornøyd :)

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet