0.00 / 0 anmeldelser

Bringsvær Rekneskapstenester AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Bringsvær Rekneskapstenester AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Me utfører rekneskap for alle typer næringar. Med dagens teknologi kan du som kunde befinne deg kvar som helst i landet/utlandet. Arbeidet blir utført digitalt.

Kontoret fører alle typer rekneskap, samt kontortenester, lønn og fakturering, rådgjeving, oppstart av enkeltpersonforetak og aksjeselskap, skattefri omdanning, avvikling av enkeltpersonforetak og aksjeselskap, årsoppgjer og eigarskifte i landbruket med meir. Me losar kundane våre trygt i hamn mellom mange og kronglete paragrafer i loven.
Kontoret har service fremst i førarsete og alle skal få den hjelpa dei treng og har behov for. Selskapet vart etablert i november 2011. Årleg har me ca. 300 årsavslutningar/sjølvmeldingar. Kundane er geografisk spredt frå Oslo til Bergen.
Med dagens teknologi har du som kunde tilgang til vårt system 24/7.
Kontoret kjører rekneskapssystem på Duett og 24SevenOffice.
Me er ute på kundebesøk om du som kunde treng hjelp eller rettleiing.
Vanlegvis er det kunden som besøker vårt kontor for ein triveleg prat og rådgjeving på skatt, moms og eigarskifte med meir. Velkomen innom til eit triveleg og uformelt møte!Bringsvær Rekneskapstenester AS

Skålebygdi 315
3890 Vinje
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her