0.00 / 0 anmeldelser

Asr Accounting AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Asr Accounting AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

ASR Accounting AS er et IT-fokusert regnskapsbyrå som ønsker kunder med vilje til å modernisere egne rutiner. Vi tilbyr konkurransedyktige fastpriser under forutsetning at vi får mulighet til å automatisere både regnskap og rutiner i så stor grad som mulig. Dette bidrar til å lette administrativt arbeid betraktelig for både deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Vi satser i dag utelukkende på Tripletex som regnskapssystem. Etter vår oppfatning er dette skybaserte systemet det mest fremoverlente programmet med sine kontinuerlige oppdateringer og løpende utvikling av nye funksjoner. Systemet leverer full automatisering av inngående bilagsflyt, digitale reiseregninger, godkjenning av utlegg og kostnader på mobil, lønnsslipp på mobil, automatisk bokføring av innbetalinger fra kunder (bankintegrasjon) og automatiske betalinger rett fra systemet (bankintegrasjon).Asr Accounting AS

Klingenberggata 7A
0161 Oslo
  • Regnskapsfører
  • Autorisert Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her