Søk etter den rette revisor, regnskapsfører eller rådgiver i Trondheim her

Andre byer i nærheten: Trondheim, Ranheim, Sjetnemarka, Flatåsen, Tiller

Selskap Beliggenhet Bransje
Fidelis Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap, godkjent av Finanstilsynet og ble stiftet i 2013. Vi har kontorer i Mediahuset, Østre Rosten 78, på Tiller i Trondheim kommune. Daglig leder er autorisert regnskapsfører med lang og bred kom...
Tiller Økonomi
Verdi Trøndelag leverer kun markedsledende skybaserte systemer som vil effektivisere din hverdag. Vi gjør alt for at du skal få bruke tiden din på det du tjener penger på. Hyggelige folk som vil at du skal lykkes!
Trondheim Økonomi
Rosenborg Regnskap er et nytt og moderne regnskapsbyrå som setter fokus på automatisering og effektivisering av våre kunders regnskap. Vi ønsker å være mer enn bare regnskapsfører, og for oss er det derfor naturlig å være rådgiver og sparringspartner...
Trondheim Økonomi
Regnskapshuset er et fullverdig økonomi- og teknologihus. Sammen med deg finner vi de beste løsningene for en enklere hverdag, enten du trenger hjelp til mye eller til lite.
Trondheim Økonomi
Jeg fører regnskap for bedrifter og organisasjoner som setter pris på personlig engasjement og forventer gode, digitale løsninger. Jeg har bred bakgrunn fra regnskapsbransjen, og har satt sammen min egen virksomhet på bakgrunn av de beste praksisene ...
Sjetnemarka Økonomi
Trondheim Økonomi
Vestre Rosten 78
7075 Tiller
Tiller Økonomi
Mellomila 93A
7018 Trondheim
Trondheim Økonomi
Fossegrenda 7
7038 Trondheim
Trondheim Økonomi
Løkken Verk Økonomi
Einar Øfstis veg 15
7033 Trondheim
Trondheim Økonomi
Hauganvegen 9
7563 Malvik
Malvik Økonomi
Løvåsmyra 6
7072 Heimdal
Heimdal Økonomi
Hans Baucks veg 1
7033 Trondheim
Trondheim Økonomi
Schultz gate 1
7013 Trondheim
Trondheim Økonomi
Vestre Rosten 85
7075 Tiller
Tiller Økonomi
Hegra Økonomi
Verkstedvegen 4
7125 Vanvikan
Vanvikan Økonomi
Reemyra
7620 Skogn
Skogn Økonomi
Sluppenveien 11 A
7037 Trondheim
Trondheim Økonomi
Stiklestadveien 1
7041 Trondheim
Trondheim Økonomi
Rådhusveien 21
7100 Rissa
Rissa Økonomi
Leksvik Økonomi
Ranheimsvegen 7A
7044 Trondheim
Trondheim Økonomi
Kvenildmyra 4
7072 Heimdal
Heimdal Økonomi

Godt intrykk Virker veldig ryddig og profesjonell.

- Stian Eide
2017-01-03

Dette var en behagelig måte å finne regnskapsfører som jeg vil bruke hvis jeg starter for alvor. Digitall sitter inne med mye kunnskap og møtte opp for å snakke med meg og hadde mange gode råd. De har software som på sikt også kan brukes til mer enn regnskap.

- Kari Thyholt
2017-01-31

God service til en fornuftig pris Proff sendte meg et ryddig tilbud hvor jeg valgte å ringe opp for å høre mer. Traff enn serviceinnstilt mann som visste hva han drev med. Prisen var det som gjorde at jeg til slutt valgte proff.

- Ole Marius Bjugan
2016-10-18

Ekspeditt bistand. Jeg fikk raskt kontakt med Ageras Norge og etter kort tid var jeg i dialog med revisor Gartland i Trondheim og avtalte et møte. I løpet av en time hadde han stilt de ønskede spørsmål og tatt kopi av de bilagene han ønsket. Etter et par dager var revisjonsberetning mottatt og levert det offentlige som meldte tilbake at regnskap og beretning var godkjent. Jeg gir mine beste anbefalinger både til Ageras og Gartland. Mvh Bjørn Strand Rykket Treningsstudio Mosvik

- Rykket Treningsstudio
2017-04-05

Dette var en enkel og grei måte å gjøre det på Jeg har fått et godt førstegangsinntrykk av Alpha Aksepta AS. Håper at dette vil vare i tiden som kommer. Det var en grundig feil av meg selv, at jeg ikke gjorde en bedre jobb tidligere ved valg av Regnskapskontor.

- Kjell R. Draget
2017-07-19

Utlendingsrett Bra service og kundebehandling. Berit Album Myrbakken er en veldig engasjert advokat, effektiv og rask, anbefaler på det sterkeste.

- Ibrahim Husic
2017-09-23

Informativt og bra Det ble ikke gjort et samarbeid med leverandøren, da vi valgte å ikke videreføre selskapet

- Frank Trana
2021-03-28

Kunde siden 2015. Meget gode erfaringer! Faglig dyktige, folkelige og fleksible.

- Per Schjetne, Daglig leder, TIND Executive Search AS
2021-03-17

God. Kundebehandling Er meget fornøyd

- Jon Ole Løvold
2022-05-05

Veldig trivelig og hyggelig person, som forklarer så vanlige folk forstår. Ble kontaktet av regnskapsfører, dagen etter jeg hadde lagt ut forespørsel til flere om tilbud. Meget bra oppfølging hele vegen, og forklarer så vanlige folk forstår, hvis det er noe en lurer på.

- Kurt Løkken
2022-05-05