4.25 / 1 anmeldelser

GARTLAND REVISJON OG REGNSKAP AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så GARTLAND REVISJON OG REGNSKAP AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Øyvind Gartland

Daglig leder

Statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Flere års erfaring fra regnskapsføring og ekstern revisjon av små og mellomstore selskap og øvrige selskap. I tillegg til bistand ved transaksjoner og omorganiseringer av virksomheter. Tidligere arbeidserfaring fra ledende revisjon og regnskapsfirma som PwC, KPMG, BDO og Inter Revisjon.

Bachelorgrad i Revisjon fra Handelshøyskolen i Trondheim, Mastergrad i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI.GARTLAND REVISJON OG REGNSKAP AS

Ranheimsvegen 7A
7044 Trondheim
  • Statsautorisert Revisor
  • Registrert revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Ekspeditt bistand.

Jeg fikk raskt kontakt med Ageras Norge og etter kort tid var jeg i dialog med revisor Gartland i Trondheim og avtalte et møte. I løpet av en time hadde han stilt de ønskede spørsmål og tatt kopi av de bilagene han ønsket. Etter et par dager var revisjonsberetning mottatt og levert det offentlige som meldte tilbake at regnskap og beretning var godkjent. Jeg gir mine beste anbefalinger både til Ageras og Gartland.
Mvh
Bjørn Strand
Rykket Treningsstudio
Mosvik

- Rykket Treningsstudio
Anmeldt den 05/04/2017