4.25 / 1 anmeldelser

View Ledger AS avd Bergen

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så View Ledger AS avd Bergen kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vår avdeling i Bergen har mange års erfaring med den nettbaserte økonomiløsningen Xledger, økonomi- og rådgivningstjenester til virksomheter over hele Bergensregionen.

Økonomitjenester på nett har mange fordeler og vi hjelper deg med hele eller deler av regnskapet. Du skal føle deg trygg og ha full kontroll – enten du velger å outsource alt arbeid til oss eller gjøre deler av jobben selv.

Xledger er et nettbasert regnskapssystem med unike funksjonaliteter, som blant annet arbeidsdeling og automatiserte arbeidsprosesser. Dette gir full kontroll over økonomien til enhver tid!

Våre medarbeidere har lang erfaring og allsidig faglig bredde. Avdelingen har spesiell kompetanse på IT, konsulent-virksomhet, handel, eiendom, advokater, omsorgstjenester og shipping. Kundene våre har en omsetning fra noen hundre tusen til flere hundre millioner.View Ledger AS avd Bergen

Møllendalsveien 1A
5009 Bergen
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem av Revisorforeningen
  • Økonomiforbundet
  • Regnskapsfører
  • Registrert revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Raske og dyktige

Gode systemer og rutiner, tar seg av hele prosessen fra mottak av post til integrering med nettbank.

- Andreas Sundal
Anmeldt den 15/11/2016