4.50 / 3 anmeldelser

Dataplan Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Dataplan Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

DATAPLAN REGNSKAP
Positivt engasjement og nærkontakt er det beste utgangspunktet for godt samarbeid.
GLEM ALT DU HAR HØRT OM TRADISJONELLE REGNSKAPSBYRÅ. VI ER MER ENN SOM SÅ!

Dataplan Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå. Det betyr at vi utfører alle tjenester som hører inn under regnskapsførsel - og noen til. Både lønn, fakturering, timeregnskap, budsjettering og årsoppgjør har med dine tall å gjøre, og er noe vi kan hjelpe med.

Rådgivning er også et viktig forretningsområde for oss. Vi gir faglig bistand ved firmastiftelser, styrearbeid og kapitalutvidelse. Direkte kontakt mellom vår regnskapsfører og beslutningstaker hos
kunden er begge parter tjent med.

Dataplan Regnskap er et frittstående regnskapsbyrå som er medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge (tidl. NARF). Et stort nettverk i ryggen - med bl.a. revisjonsfirma og advokater - gjør oss i stand til å gjøre en stadig bedre og mer omfattende jobb for våre kunder.

I Rogaland finner du Dataplan Regnskap AS på Forus i Sandnes og på Tau i Strand. På Jæren har vi kontor på Bryne i Time og på Nærbø i Hå. Vårt datterselskap Teamregnskap AS holder til i Sandnes.

Vurderer du nettbasert regnskap, sjekk her: http://www.dataplanregnskap.no/vi-leverer/skytjenester


Dataplan Regnskap AS

Stokkamyrveien 18
4313 Sandnes
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Meget godt fornøyd!

Jeg byttet til Barstad Regnskapstøtte AS og tok i bruk Xledger som regnskapsprogram i starten av regnskapsåret 2015.
Kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd!

God service, faglig dyktige og hyggelige folk!

Morten Kviberg
Daglig leder
Power IT AS

- Power IT AS
Anmeldt den 27/03/2015

Rask, rådgivende og ryddig

Som kreativ sjel i fotobransjen trenger jeg å fokusere på arbeidet mitt og kundeopplevelsen. Jo mindre tid jeg kan bruke på regnskap, jo mer tid kan jeg bruke på å skaffe meg nye kunder. Viktige kriterier for meg når jeg skulle bytte regnskapsfører var en person som svarer på telefonen når jeg ringer - og som kan gi meg svar på det jeg lurer på, en person som er tilgjengelig på mail og som er enkel å oppnå i levende live. I tillegg bør vedkommende ha god kunnskap til å veilede meg og min bedrift slik at jeg kan vokse uten voksesmerter. Alt dette utfyller Barstad Regnskapstøtte og jeg tar av meg hatten for hjelpen jeg har fått med å avslutte mitt enkeltmannsforetak og oppretting av AS.
Fotograf Eirik Halvorsen - www.eirikhalvorsen.com

- Eirik Halvorsen
Anmeldt den 14/04/2015

Barstad Regnskapstøtte AS legger opp effektive of rasjonelle løsninger, som gjør at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet.

Barstad regnskapsstøtte utmerket seg i anbudsrunden og vi valgte dem på bakgrunn av tjenestene de kunne tilby og i forhold til pris. Under stiftelsen av Oma & Sølvberg Arkitekter AS merket vi raskt at Barstad var engasjert og la alt til rette for at oss som unge gründere skulle få en god start. Vi fikk hjelp til registrering i Brønnøysundregistrene og god veiledning gjorde at vi kunne ta de riktige avgjørelsene i forhold til selskapsform og skattespørsmål under opprettelsen av selskapet. Videre har Barstad Regnskapsstøtte lagt opp effektive og rasjonelle løsninger i forhold til regnskap, bilagsføring, lønn og andre økonomirelaterte oppgaver, slik at vi som arkitekter i størst mulig grad kan fokusere på vår kjernevirksomhet.Vi ser frem til vårt samarbeid i fremtiden.

Daglig leder, Anders Westlye Sølvberg

- Oma & Sølvberg Arkitekter AS
Anmeldt den 31/03/2015