4.70 / 7 anmeldelser

Mta Group AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Mta Group AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

MTA Group AS er et autorisert regnskapsbyrå som brenner for å støtte både enkeltpersoner og bedrifter, uansett størrelse. Vi er eksperter på regnskapsføring og tilbyr også rådgivning innen skatt og finans.



Mta Group AS

Fjordveien 3
1363 Høvik
  • Autorisert Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Anbefaler, MTA Group er et profesjonelt regnskapkontor

Mta Group AS - fullt engasjement for arbeidet sitt i enhver situasjon. De er profesjonelle og jeg anbefaler dem.

- Jollie-Lava Hallmann-Jalinski
Anmeldt den 11/05/2024

Fantastisk, profesjonell og hyggelig regnskapsfører

Profesjonell, fleksibelt og seriøs regnskapsfører. Svarer raskt og ordentlig på spørsmål, og er alltid hyggelige å kontakte. Veldig hjelpsomme, trygg og god samarbeidspartner. Strålende fornøyd. Anbefales på sterkeste.

- ATL AS
Anmeldt den 10/05/2024

Vi anbefaler det på det sterkeste.

Vi har allerede benyttet tjenestene til flere regnskapskontorer i Oslo-området. Imidlertid var det først samarbeidet med dette kontoret som virkelig har gjort det mulig for oss å rolig fokusere på det som virkelig er viktig for oss - nemlig å drive virksomheten vår! De har profesjonelt tatt seg av skatte- og regnskapsrelaterte saker. Vi trenger ikke lenger bekymre oss for at eventuelle endringer i skattesystemet vil påvirke virksomheten vår. De holder oss kontinuerlig oppdatert om gjeldende og planlagte endringer og gir verdifulle råd innen økonomi. Takk!

- Aleksandra Sypek
Anmeldt den 09/05/2024

Very good, I am very happy

Very good, I am very happy. I recommend MTA acconting company

- Alfa & Blikk Bygg AS / Marek Oprzanski
Anmeldt den 07/05/2024

Skyggesiden bar

Super flinke regnskapsfører, rekommenderas til små og store bedrifter:)

- kristofer wallmo
Anmeldt den 07/05/2024

Flott tjeneste

Jeg har samarbeidet med MTA GROUP AS siden jeg startet min egen bedrift, og jeg er veldig fornøyd med tjenestene som tilbys av hele teamet. Mine veiledere er i konstant kontakt med meg, de er svært ansvarlige og engasjerte i selskapets saker.

Som gründer verdsetter jeg virkelig samarbeid med dette selskapet på grunn av full støtte, noen ganger ikke bare når det gjelder regnskap. Hele teamet kjennetegnes av en høy kultur for kommunikasjon og informasjonsutveksling.

Jeg anbefaler på det varmeste MTA GROUP AS regnskapskontor til alle som leter etter en pålitelig samarbeidspartner innen regnskapstjenester. Med deres assistanse kan du legge din energi og oppmerksomhet på å skape vekst i din bedrift, mens de tar seg av alle de nødvendige formelle prosessene med profesjonalitet og ekspertise. Tusen takk for 9 år.

- Sylwia Kozak
Anmeldt den 06/05/2024

Jeg kan med god samvittighet anbefale MTA Grup AS til alle som leter etter et pålitelig regnskapsfirma.

Jeg har brukt tjenestene til flere regnskapsfirmaer i rundt 15 år, men ingen kan matche MTA Grup AS når det gjelder profesjonalisme og kompetanse. Teamet deres er ikke bare punktlig og alltid tilgjengelig, men viser også full profesjonalitet i alle sine handlinger. Prisene deres er også veldig rimelige, noe som gjør tjenestene deres enda mer attraktive. Jeg kan med god samvittighet anbefale MTA Grup AS til alle som leter etter et pålitelig regnskapsfirma.

- Krzysztof Siwinski
Anmeldt den 06/05/2024