4.33 / 3 anmeldelser

Føyen Management Services AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Føyen Management Services AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vår målsetting er at dere som FMS Partnerkunde skal få ” The best in Business” økonomifunksjonen. Dette gjøres ved at det settes opp en situasjonsbeskrivelse med en kortsiktig og langsiktig plan for økonomifunksjonen. Deretter settes det sammen et team bestående av firmaet og hovedleverandører som følger en metodisk plan for å utvikle en kostnadseffektiv økonomifunksjon for bedriften. Alt driftes over en felles plattform for oppfølging. I korte trekk innebærer partnerkundeprogrammet en metode for å sette sammen det ”riktige teamet” og de ”riktige systemene”. Arbeidsdeling og team-arbeid på felles IT-plattform er en vesentlig del av metoden.Føyen Management Services AS

Fekjan 15, 1379 Nesbru, Asker, Norge
1383 Asker
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører
  • Ansvarsforsikring
  • Medlem av Regnskap Norge

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Fantastisk :)

Trygt,kjept, og billig :) . Føyen management er nå vår nye regnskaps firma . Takk

- Daniel Janjic
Anmeldt den 01/10/2018

Godt kundeforhold

Jeg er svært fornøyd med kundekontakten og oppfølgingen jeg får. Opplever at de bryr seg om meg og bedriftens framdrift. De bruker en del tid på kvalitetsikring, som jeg opplever som positivt.

- Niklas Hansen
Anmeldt den 22/01/2018

Akkurat det firmaet mitt trengte

Et proffesjonelt firma som holder det de lover.

- Kenneth Knudsen
Anmeldt den 24/08/2016