0.00 / 0 anmeldelser

Bedøk AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Bedøk AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vi tilbyr alle tjenester innen regnskap- og økonomi og benytter de mest moderne og kostnadseffektive regnskaps- og økonomisystemer for å gi kundene våre et best mulig produkukt i form av rapportering, styring og kontroll til en fornuftig pris. Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr her.

Bedøk AS er et aktivt og engasjert regnskapskontor for små og mellomstore bedrifter, og en aktiv sparringspartner for kundene. Vi legger vekt på kompetanse og er opptatt av at alle våre kunder får en profesjonell partner innen regnskap og økonomi. I tillegg får alle kunder personlig oppfølging fra en fast kontaktperson. Fem av våre medarbeidere er autoriserte regnskapsførere og målet er at vi skal være 10 innen 2015. Vi er totalt 15 kompetente medarbeidere som gjør oss i stand til å håndtere mange og store kunder fra ulike bransjer.



Bedøk AS

Bergemoveien 45
4886 Grimstad
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her