0.00 / 0 anmeldelser

Adwice AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Adwice AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

ADWICE er et Økonomi- og rådgivingsselskap som i dag er vi lokalisert på fire ulike steder i vakre Lofoten.

Hver dag leverer vi verdiskapende tjenester til små- og mellomstore bedrifter, og store nasjonale selskaper rundt om i hele landet.

Våre 51 medarbeidere har en unik kombinasjon av fagkompetanse innen bedriftsrådgivning, økonomistyring, regnskap og organisasjons- og forretningsutvikling.

I Adwice har vi et verdigrunnlag som gjenspeiler at våre kunder opplever oss som en MODERNE og fremtidsrettet virksomhet. Adwice består av KOMPETENTE og faglig dyktige medarbeidere som er NÆR og lett tilgjengelig for våre kunder.

Vårt overordnede mål er å bidra til verdiskapning og økonomisk vekst hos våre kunder, enten vi tar ansvar for regnskapet eller hjelper bedrifter med strategi- og forretningsutvikling.

Dette gjør vi gjennom kostnadseffektive løsninger tilpasset din virksomhet, som er basert på kunnskap, erfaring og teknologi.

For mer informasjon: www.adwice.no



Adwice AS

Fiskergata 5
8300 Svolvær
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Ansvarsforsikring
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her