Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige skatterådgivere der ute

Vi har det største nettverket av revisorer og advokater
Finn skatterådgiveren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige skatterådgivere med rett kompetanse for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Kandidatene tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert skatterådgiver.

Finn den rette skatterådgiver i Trondheim enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Topp Fikk raskt møte med en profesjonell advokat. Fikk lagt fram min del og har ikke tatt saken videre, men veldig godt å ha vært i kontakt med en advokat som jeg regner med at jeg vil benytte meg mer av framover. Tusen takk for hjelpen!

- Robin Jonsson
2016-09-07

Godt intrykk Virker veldig ryddig og profesjonell.

- Stian Eide
2017-01-03
DigiTALL Midt-Norge AS
7430 Trondheim

Dette var en behagelig måte å finne regnskapsfører som jeg vil bruke hvis jeg starter for alvor. Digitall sitter inne med mye kunnskap og møtte opp for å snakke med meg og hadde mange gode råd. De har software som på sikt også kan brukes til mer enn regnskap.

- Kari Thyholt
2017-01-31

Meget profesjonell. Kunnskapsrik og løsningsorientert.

- Tor Kristian Hansen
2016-10-18
Proff Regnskap AS
7042 Trondheim

God service til en fornuftig pris Proff sendte meg et ryddig tilbud hvor jeg valgte å ringe opp for å høre mer. Traff enn serviceinnstilt mann som visste hva han drev med. Prisen var det som gjorde at jeg til slutt valgte proff.

- Ole Marius Bjugan
2016-10-18

Ekspeditt bistand. Jeg fikk raskt kontakt med Ageras Norge og etter kort tid var jeg i dialog med revisor Gartland i Trondheim og avtalte et møte. I løpet av en time hadde han stilt de ønskede spørsmål og tatt kopi av de bilagene han ønsket. Etter et par dager var revisjonsberetning mottatt og levert det offentlige som meldte tilbake at regnskap og beretning var godkjent. Jeg gir mine beste anbefalinger både til Ageras og Gartland. Mvh Bjørn Strand Rykket Treningsstudio Mosvik

- Rykket Treningsstudio
2017-04-05
Alpha Aksepta AS
7080 Heimdal

Dette var en enkel og grei måte å gjøre det på Jeg har fått et godt førstegangsinntrykk av Alpha Aksepta AS. Håper at dette vil vare i tiden som kommer. Det var en grundig feil av meg selv, at jeg ikke gjorde en bedre jobb tidligere ved valg av Regnskapskontor.

- Kjell R. Draget
2017-07-19
Adnor Advokat AS
7011 Trondheim

Utlendingsrett Bra service og kundebehandling. Berit Album Myrbakken er en veldig engasjert advokat, effektiv og rask, anbefaler på det sterkeste.

- Ibrahim Husic
2017-09-23
FOSSAN REGNSKAP AS
7089 Heimdal

Informativt og bra Det ble ikke gjort et samarbeid med leverandøren, da vi valgte å ikke videreføre selskapet

- Frank Trana
2021-03-28
Fidelis Regnskap AS
7075 Tiller

Kunde siden 2015. Meget gode erfaringer! Faglig dyktige, folkelige og fleksible.

- Per Schjetne, Daglig leder, TIND Executive Search AS
2021-03-17

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

Revisor søkes til samarbeid med AS innen eiendomsbransjen - Trondheim og omegn
#365205 Trondheim
Regnskapsfører søkes til privat skattemelding - Hele Norge
#364594 Vikhammer
Regnskapsfører søkes til ENK innen håndverksbransjen - Hele Norge
#364095 Trondheim
Revisor søkes til samarbeid med medlemsforening - Hele Norge
#363793 Trondheim
Regnskapsfører søkes til samarbeid med AS innen holdingbransjen - Hele Norge
#363697 Hommelvik
Regnskapsfører søkes til samarbeid med AS innen konsulentbransjen - Hele Norge
#362977 Trondheim
Revisor søkes til samarbeid med AS innen teknologibransjen - Hele Norge
#361136 Trondheim
Regnskapsfører søkes til samarbeid med ENK innen medisin- og eiendomsbransjen - Trondheim
#359225 Trondheim
Revisor søkes til revisorbekreftelse til AS innen IT bransjen - Hele Norge
#357570 Trondheim
Revisor søkes til samarbeid med AS under etablering innen bygg- og anleggbransjen - Trondheim
#356966 Trondheim
Ageras finner skatterådgivere i Trondheim

Leter du etter en skatteekspert i Trondheim? Da behøver du ikke lete lenger. Enten du har spørsmål om selvangivelse, fradrag, moms eller internasjonal beskatning, vil Ageras finne dyktige rådgivere som kan hjelpe deg. Skatterådgivning handler i all hovedsak om å minimere beskatning på lovlig vis, og gjøres ved å foreta en strategisk planlegging av en virksomhet eller privatpersons økonomi. Rådgivning rundt skatt kan gi store fordeler, og du kan oppdage at det er flere områder hvor du er berettiget til gunstige fradrag. Ageras er ledende på det nordiske markedet innen formidling av juridiske og økonomiske tjenester, og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med opptil 3 skatteeksperter i løpet av kort tid. Det eneste du trenger å gjøre er å beskrive dine behov i skjemaet ovenfor. Tjenesten er gratis og uforpliktende – vi tilbyr med andre ord en kostnadsfri mulighet til å finne en egnet skatterådgiver til din sak.

Skatterådgivning for privatpersoner

For en alminnelig person er ikke behovet for skatterådgivning spesielt utstrakt, særlig hvis man er en ordinær lønnsmottaker uten stor formue eller omfattende investeringer i eiendom, aksjer eller lignende. Så snart man investerer, har formue eller jobber utenlands blir det imidlertid litt mer komplisert, og behovet for rådgivning øker. Er man deltager i selskap med ubegrenset ansvar hvor man hefter med sin personlige formue er det for eksempel flere forhold å ta i betraktning.

Har man ansettelsesforhold i flere land, i tillegg til formue og investeringer i utlandet, blir situasjonen også en annen, og det kan være vanskelig å danne en oversikt over regelverket. For internasjonale arbeidstakere reiser det seg ofte problemstillinger rundt dobbeltbeskatning, og hvis man for eksempel flytter helt eller delvis til et annet land skal man vite når den fulle skatteplikt opphører, og når den begrensede skatteplikt inntrer. Det er nemlig mange særregler man skal ta høyde for hvis man fullt og helt vil sikre seg status som fraflyttet. Generelt kan man ha rett til fradrag, dekking av reiseutgifter og lignende, og så lenge innrapporteringen utføres korrekt kan store beløp spares. Skatterådgiveren hjelper deg med å få det optimale ut av skattefradrag, godtgjørelser og skatteordninger, og kan gi deg råd omkring dine forretningsinteresser. Vedkommende kan også hjelpe deg med utarbeidelsen av din selvangivelse.

Skatterådgivning for selskaper

Også for virksomheter kan utbyttet av skatterådgivning være betydelig. Skattelover og -regler er omfattende og det kan være vanskelig å danne et fullstendig overblikk. En advokat eller revisor med kompetanse i skatterett kan implementere helhetlige løsninger for å oppnå skatteoptimalisering slik at bedriften din ikke betaler for mye i skatt og avgifter, for eksempel ved å gi rådgivning omkring organiseringen av selskapet. Vedkommende kan også utarbeide skatte- og mva-rapporter og være til stor hjelp når det kommer til næringsoppgaven i selvangivelsen. Feil i næringsoppgaven kan nemlig medføre straffeskatt fra skattemyndighetene. Videre er det mange næringsdrivende som ikke er bevisste på hvilke rettigheter de har når det gjelder fradrag, og ender derfor opp med å betale for mye skatt. En regnskapsfører eller revisor vil i denne sammenhengen være verdifulle skatterådgivere, da disse er pålagt å holde seg oppdatert på fradragsregelverket. Skatterådgiveren gir deg også oversikt over hva som skal og ikke skal medregnes i den skattepliktige inntekten.

Internasjonal beskatning

For bedrifter og privatpersoner som opererer og arbeider på tvers av landegrenser oppstår ofte de mest komplekse skattemessige problemstillingene, og i disse tilfellene er begrepet skatteplanlegging relevant å inndra. Skatteplanlegging er fullt lovlige løsninger med henblikk på å ikke betale mer skatt enn nødvendig, og skal ikke forveksles med skatteunndragelse/skattesvik som er ulovlig og straffbart. I internasjonale skattesaker er det vesentlig flere elementer man skal være oppmerksom på og skatteplanlegging blir mer utfordrende, men desto mer viktig. Skattestrukturering og risikostyring får også stor betydning, og rådgivning kan være en uvurderlig hjelp.

Ettårsregelen og kreditfradrag

En kjent problemstilling er dobbeltbeskatning, og dette kan forekomme når en person som bor i Norge blir utstasjonert til et annet land for en bestemt tidsperiode. Reglene sier klart og tydelig at personen er skattepliktig til Norge hvis vedkommende er skattemessig bosatt i Norge. Det betyr at norske skattemyndigheter skattlegger inntekten som opptjenes i løpet av utenlandsoppholdet. Problemet oppstår når skattemyndighetene i landet der du tjener penger skattlegger deg for den samme inntekten.

Det finnes tiltak for å forebygge dobbeltbeskatning, blant annet den såkalte «ettårsregelen» og kreditfradrag. Ettårsregelen er aktuell for deg som skal arbeide minst tolv måneder sammenhengende i et annet land, idet du har mulighet til å kreve arbeidsinntekten fra utlandet unntatt fra norsk beskatning. Dette skjer imidlertid ikke av seg selv – du må kontakte Skatteetaten og informere om din situasjon. Kreditfradrag er en annen mulighet, og denne innebærer at du oppgir den utenlandske inntekten på din norske selvangivelse og skatter av den til Norge. Løsningen er å kreve kreditfradrag for skatten du har betalt i utlandet når du leverer den norske selvangivelsen, og her må du bevise at du faktisk har betalt skatt til landet det gjelder ved å tilveiebringe de relevante dokumenter.

Rådgivning

De som kan yte rådgivning

Både advokater og revisorer kan ha tilstrekkelig utdannelse og kompetanse til å yte god skatterådgivning. Begge yrkesgruppene er omfattet av strenge etterutdanningskrav, og revisorer er for eksempel forpliktet til 21 timer skatterettskurs hvert tredje år for å videreutvikle og opprettholde kompetansen. For enkelte bedrifter er det fordelaktig å tilknytte en rådgiver med dypere juridiske røtter enn økonomiske, og det vil i disse tilfellene være mer hensiktsmessig å ansette en advokat. For andre relaterer behovet seg til regnskap og årsoppgave, og det vil derfor være aktuelt å anvende en regnskapsfører eller revisor, som også har skatterett inkludert i sin bachelorutdannelse.

Rammene for rådgivning

Advokater og revisorer er underlagt strenge etiske regelverk og disse fungerer som spilleregler for god skatterådgivning. En skatterådgiver skal naturligvis ikke tilrettelegge for skattekriminalitet eller råde klienter til å utføre handlinger som går imot lovens hensikt, men tvert imot påse at skatten verken er høyere eller lavere enn det klienten er forpliktet til å betale.

Pris

Prisen er selvfølgelig en viktig faktor når du vurderer å anvende deg av en skatterådgiver. Det kan være en fordel å hente inn flere tilbud i Trondheim, slik at disse kan sammenlignes i forhold til både kvalitet og pris. En rådgiver skal ikke være en uhåndterlig kostnad, men det er viktig å huske på at pris i noen tilfeller avspeiler kvalitet. Velg derfor en fagkyndig med en pris som er fornuftig for deg som privatperson eller for ditt selskap og budsjett, men vær samtidig oppmerksom på å sammenligne kvaliteten og rekken av tjenester de kan tilby. Som regel tar advokater og revisorer timebetalt, og kan i forkant av oppdraget estimere omtrent hvor mye tid oppgaven kommer til å ta – og dermed hvor mye det vil koste.

Ageras finner din neste skatterådgiver i Trondheim

Det kan være vanskelig å lete seg frem til den best egnede skatterådgiveren dersom man ikke har kjennskap til markedet. Det er en rekke advokater og revisorer som kan yte god rådgivning, men det er viktig å bruke en som har kompetanse og erfaring som passer til akkurat din oppgave. Så snart du har beskrevet dine behov i skjemaet ovenfor, vil vi søke gjennom vårt nettverk og finne opptil 3 kandidater som har de rette forutsetningene for å imøtekomme dine forventninger. Disse kandidatene vil i løpet av kort tid kontakte deg med sine forskjellige tilbud slik at du kan foreta en vurdering og velge det beste alternativet med hensyn til både pris og kvalitet. Vi håper du vil gi oss ansvaret for å finne din skatterådgiver! Vi gleder oss til å hjelpe deg.