Kundeservice er tilgjengelig
21 95 92 01

Det er mange dyktige skatterådgivere der ute

Vi har det største nettverket av revisorer og advokater
Finn skatterådgiveren som er rett for deg

Få en god pris
Vi skaper gjennomsiktighet på markedet

Ingen risiko
Tjenesten er gratis og uforpliktende

Slik fungerer det

Trinn 1
Beskriv dine behov
Fortell oss hva du trenger hjelp til og hva dine forventninger er. Vi vil finne opptil 3 dyktige skatterådgivere med rett kompetanse for din oppgave.
Trinn 2
Sammenlign tilbudene
Kandidatene tar kontakt med deg og gir deg forskjellige tilbud. Du har nå muligheten til å sammenligne dem på bakgrunn av dine preferanser og krav.
Trinn 3
Velg et tilbud
Du velger det tilbudet som passer best for deg med hensyn til kvalitet og pris, og innleder et samarbeid med en kvalifisert skatterådgiver.

Finn den rette skatterådgiver i Oslo enkelt og gratis

Tjenesten er gratis og uforpliktende

Very nice! I just started with Montebello and I am very happy with the service. They did a super job with my company and I am completely satisfied with. 👍🏻👍🏻

- Flavio Daniel Bergozza
2021-06-15

Profesjonell og engasjert. Virker som en person som tar arbeidet seriøst. Og jeg har full tillit til at han kan styre mine papirer og regnskap . Mvh Knut

- Knut-Erik Helland Barland
2021-06-20

Forespørsel/Hjelp utfylling av selvangivelse vedrørende arv Møtte en hyggelig mann som fortalte meg nøyaktig hva som skulle gjøres og fikk den hjelpen jeg trengte. Møyholm anbefales til andre som måtte ha behov for spørsmål om utfyllelse av selvangivelse etter arveoppgjør.

- Bjørn Erling Johnsen
2021-07-06
SALDO REGNSKAP AS
0663 Oslo

Trygghet og kontakt Saldo Regnskap fant løsning på rot fra to tidligere regnskapsførere og ryddet opp. Føler det trykt å ha Saldo Regnskap som rådgiver. De er også lette å få tak i, å diskutere med om det skulle være et problem så finner de den eminente løsningen.

- Tommy Sandvin
2021-08-07
Cicma Regnskap AS
0368 Oslo

Veldig hyggelig, dyktig og positiv. Dyktig, vet hva han gjør. Effektiv. Men litt ugreit når det gjelder budsjett. Ble forespeilet et mye lavere budsjett enn hva første faktura innebar..... så ble litt forbauset over det. Det er jo naturlig at man må bruke litt lengre tid i oppstartsfasen, læring av nytt program etc, så regnet egentlig med at dette lå i totalprisen.

- Tove Pharo Ronde
2021-08-30
A Conto Regnskap AS
1341 Slependen

Økonomi / butikksjef Ryddig og enkelt å forholde seg til.

- Stian Tronsgård
2021-09-13
CONTROL C AS
0661 Oslo

Rask og effektiv hjelp. Fikk tilsendt regnskapsførere umiddelbart. Kom lett i kontakt med alle jeg ble anbefalt, og kunne selv velge den som passet meg best. Meget fornøyd med hjelpen jeg fikk. Absolutt å anbefale

- Dag Bjørgum
2021-11-14

Meget tilegnelige og løsningsorienterte. Jeg har brukt Overskudd Regnskap i flere år til flere selskaper. De har alltid levert høy kvalitet på regnskap og økonomitjenester. De er løsningsorienterte, jobber raskt, alltid tilegnelige på mail og telefon noe som har vert svert viktig for meg. Anbefales!

- Tommy A Finsrud
2021-11-19

Jeg er utrolig fornøyd med Leinonen De er et selskap man kan regne med leverer, og er alltid tiljengelig. Vil fortsette å bruke dem så lenge vi holder på:)

- kimiya sajjadi
2021-12-13

Ryddig, kunnskapsrik og profesjonell! Har hatt et veldig godt samarbeid med Werner Klausen Regnskap så langt. De er ryddige, raske og profesjonelle, og veldig enkle å forholde seg til, og med et forutsigbart kostnadsbilde. Anbefaler på det varmeste!

- Knut Ole Sjøli
2022-01-13

For øyeblikket hjelper vi disse kundene

AGERAS TEST - Andreas
#366074 Oslo
AGERAS TEST - Andreas
#366073 Oslo
AGERAS TEST - Andreas
#366071 Oslo
Revisor søkes til samarbeid med AS innen restaurantbransjen - Hele Norge
#365856 Lørenskog
Revisor søkes til samarbeid med nyetablert AS innen eiendomsbransjen - Hele Norge
#365742 Oslo
Regnskapsfører søkes til opprettelse av selskap innen konsulentbransjen - Hele Norge
#365678 Oslo
Regnskapsfører søkes til samarbeid med ENK innen utdannelsesbransjen - Hele Norge
#365595 Oslo
Regnskapsfører søkes til samarbeid med AS innen holdingbransjen - Hele Norge
#365578 Oslo
Revisor søkes til samarbeid med AS innen reiselivs og konsulentbransjen - Hele Norge
#365395 Oslo
Regnskapsfører søkes til samarbeid med ENK under opprettelse innen byggebransjen - Oslo, Ski, Vinterbro.
#365392 Vinterbro
Ageras finner skatteeksperter i Oslo

Leter du etter en skatterådgiver i Oslo? Du er kanskje selvstendig næringsdrivende i nystartet virksomhet og trenger veiledning omkring momsgrensen og -registering? Eller ønsker du kanskje hjelp til å utarbeide næringsoppgaven i selvangivelsen? Uansett hva dine behov er innenfor skatteområdet har du kommet til rett sted, og vi håper du vil gi oss ansvaret for å finne en dyktig rådgiver til deg. Ageras er ledende på det nordiske markedet innen formidling av økonomiske og juridiske oppgaver, og kan sette deg i kontakt med opptil 3 dyktige kandidater som kan hjelpe deg. Det eneste du trenger å gjøre er å beskrive oppgaven du ønsker hjelp til i skjemaet ovenfor. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du vil motta tilbudene på kort tid!

Få skatterådgivning og merk utbyttet

Skatterådgivning handler i all hovedsak om å minimere beskatning på lovlig vis, ved å foreta en strategisk planlegging av en virksomhet eller en persons privatøkonomi. Det skatterettslige området kjennetegnes ved hyppige og omfattende endringer av allerede kompliserte regler, noe som gjør skatterapportering- og planlegging utfordrende. Skattelovgivningen kan nettopp virke uhåndterlig både for privatpersoner og selskaper. Dermed øker behovet for profesjonell rådgivning for å sikre at gjeldende regelverk overholdes, og med rett veiledning kan du oppdage muligheten for berettigede besparelser som kan være gunstige.

Skatterådgivning for privatpersoner

For en alminnelig person er ikke behovet for skatterådgivning spesielt utstrakt, særlig hvis man er en ordinær lønnsmottaker uten stor formue eller omfattende investeringer i eiendom, aksjer eller lignende. Så snart man investerer, har formue eller jobber utenlands blir det imidlertid litt mer komplisert, og behovet for rådgivning øker. Er man deltager i selskap med ubegrenset ansvar hvor man hefter med sin personlige formue er det for eksempel flere forhold å ta i betraktning.

Har man ansettelsesforhold i flere land, i tillegg til formue og investeringer i utlandet, blir situasjonen også en annen, og det kan være vanskelig å danne en oversikt over regelverket. For internasjonale arbeidstakere reiser det seg ofte problemstillinger rundt dobbeltbeskatning, og hvis man for eksempel flytter helt eller delvis til et annet land skal man vite når den fulle skatteplikt opphører, og når den begrensede skatteplikt inntrer. Det er nemlig mange særregler man skal ta høyde for hvis man fullt og helt vil sikre seg status som fraflyttet. Generelt kan man ha rett til fradrag, dekking av reiseutgifter og lignende, og så lenge innrapporteringen utføres korrekt kan store beløp spares. Skatterådgiveren hjelper deg med å få det optimale ut av skattefradrag, godtgjørelser og skatteordninger, og kan gi deg råd omkring dine forretningsinteresser. Vedkommende kan også hjelpe deg med utarbeidelsen av din selvangivelse.

Skatterådgivning for selskaper

Også for virksomheter kan utbyttet av skatterådgivning være betydelig. Skattelover og -regler er omfattende og det kan være vanskelig å danne et fullstendig overblikk. En advokat eller revisor med kompetanse i skatterett kan implementere helhetlige løsninger for å oppnå skatteoptimalisering slik at bedriften din ikke betaler for mye i skatt og avgifter, for eksempel ved å gi rådgivning omkring organiseringen av selskapet. Vedkommende kan også utarbeide skatte- og mva-rapporter og være til stor hjelp når det kommer til næringsoppgaven i selvangivelsen. Feil i næringsoppgaven kan nemlig medføre straffeskatt fra skattemyndighetene. Videre er det mange næringsdrivende som ikke er bevisste på hvilke rettigheter de har når det gjelder fradrag, og ender derfor opp med å betale for mye skatt. En regnskapsfører eller revisor vil i denne sammenhengen være verdifulle skatterådgivere, da disse er pålagt å holde seg oppdatert på fradragsregelverket. Skatterådgiveren gir deg også oversikt over hva som skal og ikke skal medregnes i den skattepliktige inntekten.

Rådgivning

De som kan yte rådgivning

Både advokater og revisorer kan ha tilstrekkelig utdannelse og kompetanse til å yte god skatterådgivning. Begge yrkesgruppene er omfattet av strenge etterutdanningskrav, og revisorer er for eksempel forpliktet til 21 timer skatterettskurs hvert tredje år for å videreutvikle og opprettholde kompetansen. For enkelte bedrifter er det fordelaktig å tilknytte en rådgiver med dypere juridiske røtter enn økonomiske, og det vil i disse tilfellene være mer hensiktsmessig å ansette en advokat. For andre relaterer behovet seg til regnskap og årsoppgave, og det vil derfor være aktuelt å anvende en regnskapsfører eller revisor, som også har skatterett inkludert i sin bachelorutdannelse.

Rammene for rådgivning

Advokater og revisorer er underlagt strenge etiske regelverk og disse fungerer som spilleregler for god skatterådgivning. En skatterådgiver skal naturligvis ikke tilrettelegge for skattekriminalitet eller råde klienter til å utføre handlinger som går imot lovens hensikt, men tvert imot påse at skatten verken er høyere eller lavere enn det klienten er forpliktet til å betale.

Pris

Prisen er selvfølgelig en viktig faktor når du vurderer å anvende deg av en skatterådgiver. Det kan være en fordel å hente inn flere tilbud, slik at disse kan sammenlignes i forhold til både kvalitet og pris. Hvis du bor i hovedstaden vil det være rikelige muligheter til å finne en god skatterådgiver til en rimelig pris. En rådgiver skal nettopp ikke være en uhåndterlig kostnad, men det er også viktig å huske på at pris i noen tilfeller avspeiler kvalitet. Velg derfor en fagkyndig med en pris som er fornuftig for deg som privatperson eller for ditt selskap og budsjett, men vær samtidig oppmerksom på å sammenligne kvaliteten og rekken av tjenester de kan tilby. Som regel tar advokater og revisorer timebetalt, og kan i forkant av oppdraget estimere omtrent hvor mye tid oppgaven kommer til å ta – og dermed hvor mye det vil koste.

Ageras finner skatterådgivere i Oslo

Med tanke på mangfoldet av revisorer og advokater i Oslo kan det være en omfattende jobb å finne frem til akkurat den personen som vil yte den beste rådgiveren i din sak. For å finne en fagkyndig som har den rette erfaringen og kompetansen, og som samtidig kan tilby en pris som passer deg, skal man ha god kjennskap til markedet. Nettopp dette er fordelen ved å la oss hjelpe deg, da Ageras har dyp kjennskap til markedet og et bredt utvalg av kompetente samarbeidspartnere. Så snart du har beskrevet oppgaven du trenger hjelp med, samt dine preferanser, vil vi finne opptil 3 kandidater vi mener passer godt til din konkrete oppgave. Du har så mulighet til å sammenligne dem i forhold til dine krav og forventninger, og velge den personen som best tilfredsstiller disse. Tjenesten koster deg ingenting og er uforpliktende, noe som innebærer at du fritt kan avslå samtlige tilbud hvis ingen av dem faller i smak. Vi har allerede utført nesten 70.000 oppdrag hvor vi har tilrettelagt vellykkede samarbeid mellom kunder og fageksperter. Vi håper du vil overlate ansvaret for å finne din skatterådgiver i Oslo til oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg!