0 / 0 anmeldelser

Vestmar Regnskapssenter AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Vestmar Regnskapssenter AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Historien

Vestmar Regnskapssenter AS ble stiftet 22. desember 2000 i Drangedal,

Hvor

Vi holder til i Telemark og har i dag kontorer i Drangedal, Karagerø og Skien.

Hvorfor (ikke) Vestmar Regnskapssenter AS

Vi har i dag kunder i mange bransjer bl.a. håndverkere, landbruk, advokater, konsulenter og produksjonsbedrifter.

Vi har moderne løsninger og er fremtidsrettet på regnskap og økonomisystemer. Vi har de siste årene staset mest på webbaserte løsninger som Xledger og Tripletex. Vi har også god kompetanse på Visma Business med Dokumentsenter for store bedrifter, og Agro regnskap for landbruk og mindre bedrifter.

Gode styringsverktøy for rapportering, analyse og budsjetteringsløsninger på web sammen med god kompetanse har gjort at vi utfører kontroller oppgaver for kunder. Vi kan også sitte i din bedrift og utføre disse tjenestene.

Etter mange år med rådgivning og regnskapsføring har vi opparbeidet et godt samarbeid med dyktige advokater og revisorer som bistår med kompetanse til våre kunder

Vår oppskrift er å gjøre jobben raskt og effektivt og yte service i en travel hverdag, til en gunstig pris og besørge presis kommunikasjon med kunden og kontinuerlig innrapportering til det offentlige i henhold til de avtaler som inngås. Vår ekspertise kombinert med våre økonomisystemer, gjør at vi kan tilby løsninger som gir deg stor fleksibilitet, mobilitet og oversikt!Vestmar Regnskapssenter AS

Leirvollen 23
3736 Skien
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Økonomiforbundet
  • Godkjent Revisor
  • Ansvarsforsikring
  • Regnskapsfører


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her