0.00 / 0 anmeldelser

VARNA REGNSKAPSKONTOR SA

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så VARNA REGNSKAPSKONTOR SA kan gi deg et kvalifisert tilbud

Varna Regnskapskontor SA ARS ble startet i 1947 som Bøndenes Regnskapslag, har vært og er et lag som skal løse medlemmenes behov for å få utarbeidet regnskap etter de til enhver tid gjeldende lover og regler, men fremfor alt dekke medlemmenes behov for å ta de riktige valgene for seg i de ulike situasjonene og fasene som næringsdrivende.
Vi har lang og bred kompetanse til å gi regnskapstjenester, rådgivning og veiledning til forretningsdrivende i alle bransjer, i alle selskapsformer, i alle størrelser.
Vi er gode på bransjer som mange andre regnskapkontorer ofte forsøker å unngå.
Entreprenører, restauranter, landbruk/Skogbruk og bruktbilforretninger er noen av bransjene vi i dag leverer tjenester til. Med dagens elektroniske løsninger, kan vi levere tjenester til hele landet, og vår lokalisering i Moss, gjør oss ikke avhengig av at kundene kommer til oss, men vi kommer lett ut til kunder i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og ØstfoldVARNA REGNSKAPSKONTOR SA

Kongens gate 18
1530 Moss
  • Autorisert Regnskapsfører
  • Medlem av Regnskap Norge
  • Ansvarsforsikring
  • Økonomiforbundet
  • Regnskapsfører


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her