Trondheim Regnskapskontor AS Trondheim
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Trondheim Regnskapskontor AS Trondheim
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Trondheim regnskapskontor er et autorisert regnskapsførerselskap med lang erfaring innen regnskapsføring og selskapsforvaltning. Vi etterstreber å bruke ny teknologi og løsninger for å gjerne hverdagen lettere for våre kunder.

Vår portefølje består av ca 300 små og mellomstore bedrifter innen ulike bransjer og ulike typer selskap. Vi har kontorer i Trondheim og Mosjøen.

Vi tilbyr tjenester innenfor etablering av selskap, regnskap, jus og økonomi.
Vårt tjenestespekter er tilpasset alle typer bedrifter og bransjer med kunden i fokus. For små bedrifter utfører vi samarbeid i visma e-accounting.

Vår erfaring og kompetanse innenfor vårt tjenestespekter gjør oss til mye mer en kun et regnskapskontor. Vår samlede kompetanse, herunder selvsagt den regnskapsfaglige kompetansen, vil kunne bidra til betydelige kostnadsbesparelser for din bedrift.

Kundene er premissleverandør for all vår virksomhet, og for oss det en selvfølge å være opptatt av god kundeservice, profesjonalitet og etiske standarder. Det både i vårt arbeid og i møtet med deg som kunde. Alt arbeid utføres i tråd med etablert kvalitetssikringssystem.

Regnskapsfører

Om Selskapet

Hvorfor velger kunder deg?

Hos oss får du en hovedkontakt å forholde deg til, som spesialiserer seg på akkurat din bedrift og setter dine verdier i sentrum. Vi bruker moderne løsninger for regnskap, og forenkler der det er mulig. Våre løsninger fungerer på alle plattformer, og er ikke begrenset av størrelsen på firmaet eller antall ansatte. Vi tilpasser løsningene våre etter de ønsker og behov våre kunder har og krever av oss.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Ansvarsforsikring
Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge
Økonomiforbundet

Tjenester

Regnskapsføring
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Skatterådgivning
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring

Lokasjon

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet