Trøim Regnskap og Revisjon AS Stavanger
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Trøim Regnskap og Revisjon AS Stavanger
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Informasjon

Trøim Regnskap og Revisjon AS er et smidig og allsidig revisjonsforetak, teknologisk rettet og fremoverlent. Vi fokuserer på deg som kunde og sørger for en smidig og effektiv revisjon med høy grad av kvalitet. Vi lever av å levere på frister - dette gir deg økt forutsigbarhet og mer tid til å fokusere å driften fremfor langvarige revisjonsprosesser. Det ferdige reviderte materiellet får en oppsummerende tilbakemelding om eventuelle funn, noe som gir deg et bedre beslutningsgrunnlag. Din tillitt - Vår trygghet.
Norsk bokmål , English

Om Selskapet

Sitat

Din tillitt, Vår trygghet.

Hvorfor velger kunder deg?

Kunder velger Trøim Regnskap & Revisjon grunnet tidsriktig og effektiv kommunikasjon, stor grad av digitalisering og nyttegjøring av teknologi. Vi sikter etter en sømløs revisjon hvor det er kontinuitet i påbegynt arbeid for å raskt og effektivt lukke revisjonens ulike faser. Dette gir den beste, mest tidsriktige og effektive revisjonen, hvor du som kunde mottar et produkt med høy grad av kvalitet.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Gjensidig korrespondanse med levering av avtalt produkt til avtalt tid. Uoppfordret oppfølging med tips, råd og veiledninger i et stadig endrende finansielt miljø med mange fallgroper. Vi liker å være fremoverlente i en ellers reservert bransje.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Tilbakemeldinger av funn ved revisjonen, ikke alle funn er nødvendig å korrigere rent fysisk, men kan være med på å belyse enkelte risikofaktorer, effektiviseringer og optimaliseringer. Lang erfaring fra ulike bransjer danner grunnlag for å komme med innspill til forbedringer som ikke går på bekostning av revisors uavhengighet og profesjonalitet.

Sertifisering

Statsautorisert Revisor
Registrert revisor

Tjenester

Regnskapsføring
Revisjon
Selvangivelse Virksomhet
Skatterådgivning
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring
Forretningsførsel

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Tilbakemeldinger

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Tom Sokki 1 år siden
Ryddig oppfølging, rask levering og nøyaktig arbeid.

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet