Topp regnskap AS Oslo
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Topp regnskap AS Oslo
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Topp Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap med ansatte som har lang og bred erfaring fra ulike bransjer som bidrar til å gi våre kunder en effektivt organisert økonomifunksjon. Vi hjelper deg å automatisere dine prosesser slik at både du og vi slipper å bruke tid på å registrere den samme informasjonen flere ganger i ulike systemer.

Ved hjelp av de smarteste skyløsningene og gode integrasjoner med systemer tilbyr vi alle basistjenester innen regnskap, bokføring, fakturering, remittering/betaling av regninger og lønnskjøring, samt utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, skattemelding, skatteberegning, aksjonærregisteroppgaver, utarbeidelse av styre- og generalforsamlingsprotokoller og rapportering. Hos oss får du i tillegg en proaktiv diskusjonspartner innen økonomi og øvrige spørsmål som er relaterte til din virksomhet. Stiftelse av selskap, omdanning og bistand i forbindelse med fisjon eller fusjon er også tjenester vi tilbyr.

Norsk bokmål , English

Om Selskapet

Hvorfor velger kunder deg?

Topp Regnskap AS består av konsulenter som brenner for regnskap og økonomistyring. Våre autoriserte rådgivere hjelper deg ikke bare med å fremstille regnskapstall, men også å få verdi ut av tallene i form av rapporter og analyser. Vi kommer uoppfordret med gode råd og setter deg inn i et team av bransjeeksperter.

Sertifisering

Regnskapsfører
Autorisert Regnskapsfører

Tjenester

Regnskapsføring
Skatterådgivning
Fakturering
Selvangivelse Privat
Lønnskjøring
Årsregnskap
Selvangivelse Virksomhet
Forretningsførsel
Rådgivning

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Motta 3 tilbud

Motta 3 gratis tilbud fra de beste regnskapsførerne - Helt kostnadsfritt

Skriv en tilbakemelding til firmaet