0.00 / 0 anmeldelser

Sum Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Sum Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vår visjon er å begeistre og revolusjonere!

Sum ble startet i 2010 og målet helt fra starten av har først og fremst vært å hjelpe bedrifter til å lykkes. Det ble tidlig klart for gründerne Roar Voll og Leonard Chaparian at den tradisjonelle regnskapsførerrollen var utdatert, og med inntog av skybaserte system og en ny teknologisk hverdag sto hele bransjen på startstreken for et løp som ville resultere i total endring av hvordan et selskaps tetteste samarbeidspartner bør være.

Sum har valgt å beskrive regnskapsførerrollen som næringslivets fastlege. Ingen vet så mye om bedriftene i næringslivet som regnskapsføreren. Ingen gis så mye tillit. Regnskapsføreren får innsikt i det ingen andre får vite. Selv ikke de fleste ansatte i selskapet har kunnskap om andres lønn, konflikter i ledelsen eller om restruktureringsplaner hos eiere. Regnskapsføreren får mulighet til å se sykdommer, bekymringer og kan før noen andre se om selskapet er friskt eller sykt. Regnskapsførerens interesser sammenfaller med selskapets. Regnskapsfører ønsker at selskapet skal ha god helse, vokse og få sine drømmer realisert.
Allikevel har det dessverre vært slik at regnskapsføreren tidligere har skilt seg fra fastlegen på et viktig punkt. De fleste regnskapsfører har nemlig kun tatt målinger, sendt data til staten og i beste tilfeller stilt diagnose. Å foreskrive resepter har man derimot vært svært forsiktige med. Både fordi forretningsforståelse har vært for lav, men også fordi man ikke har sett på det som en del av kjernetjenesten og fordi bransjen er konstruert på en måte som gjør at å unngå feil er viktigere enn å våge.

Vi tror at skal man lykkes nå og i fremtiden må regnskapsbedrifter sørge for at bedriften deres leveres tjenester langt utover å sikre at kunden ikke havner i fengsel. Vi må være næringslivets fastlege.

Sum i dag og i fremtiden

I løpet av de siste årene mener vi å se konturer i bransjen av at vi har begynt å lykkes med revolusjonsdelen av visjonen vår. Den tradisjonelle regnskapsføreren blir gradvis byttet ut med økonomer som har de nødvendige ekstra knaggene som trengs for å kunne se helhetsbildet og komme med reseptforslag. Vi er enormt stolte av å ha stått i spissen for en slik endring i bransjen. Sum er i dag en ledende tilbyder av økonomi- og rådgivningstjenester, og har fått på plass det vi trenger for å kunne være den tetteste samarbeidspartneren for selskap som skal inn i fremtiden. Våre kontorer mangler ringpermer og faksmaskiner, men er fylt til randen av folk vi er stolte av. I dag er vi over 60 medarbeidere fordelt på avdelinger i Oslo, Tønsberg og Stavanger.

Alle våre ansatte har bachelor- eller mastergrad og vi teller rundt 30 autoriserte regnskapsførere.

Vi lover å gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe dere i å lykkes!Sum Regnskap AS

Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
  • Regnskapsfører
  • Autorisert Regnskapsfører

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Start anmeldelsen din her