Statera Regnskap AS Nesttun
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Statera Regnskap AS Nesttun
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Statera Regnskap AS startet opp i 2012 og er lokalisert på Midtun i Bergen kommune. Statera Regnskap AS er et Autorisert Regnskapsførerselskap. Vi har lang erfaring innen regnskapsføring og økonomistyring, både fra drift av regnskapsbyrå og varehandelsbedrift. Vi legger vekt på ha et nært forhold til våre kunder med personlig oppfølging og høy kvalitet på det arbeidet vi utfører og sammen finner vi fram til en praktisk og effektive samarbeidform.

Vi bruke UniMicro Økonomi og Uni Economy og kan tilby deg løsninger hvor du kan gjøre deler av regnskapsarbeidet selv - f.eks. fakturering eller lønn. Vi kan også påta oss oppdrag hvor vi kan arbeid i ditt regnskapsprogram.
Norsk bokmål , English

Om Selskapet

Hvorfor velger kunder deg?

Statera Regnskap AS har medarbeider med lang erfaring og som jobber hardt for å gi våre kunder god service og oppfølging.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Vårt mål er å kunne levere det vi har avtalt innen de frister som vi har avtalt - med høy kvalitet og til en fornuftig pris. I tillegg ønsker vi å være en samtalepartner for deg, slik at du kan videreutvikle ditt firma og bedre inntjeningen.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Vi ønsker å være en samtalepartner for deg, slik at du kan videreutvikle ditt firma og bedre inntjeningen. Foruten vår regnskapkunnskap har vi også lang erfaring praktisk drift av egen handelsbedrift. Vi kan også tilby deg praktiske løsninger inne HR og økonomi og likviditetsstyring.

Sertifisering

Autorisert Regnskapsfører
Regnskapsfører
Medlem av Regnskap Norge

Tjenester

Regnskapsføring
Årsregnskap
Rådgivning
Fakturering
Lønnskjøring
Selvangivelse Virksomhet

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet